[Yeni Sürüm Yayında ]^^Vendetta C6 v20.0.042^^Forumdaki En Hatasız En Güzel Cfw^^Çift Menu Modlu^^

Sponsorlu Bağlantılar

sneklik

Üye
Menü tuşuna bastığım zaman menü yerine Ev evranına dönüyor. Neden acaba? Düzeltirsen sevinirim

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
Menü tuşuna bastığım zaman menü yerine Ev evranına dönüyor. Neden acaba? Düzeltirsen sevinirim

normali o zaten :evet: geri tuşuna basman lazım alt klasörden menüye dönmek için orjinalindede öyledir

sneklik

Üye
normali o zaten :evet: geri tuşuna basman lazım alt klasörden menüye dönmek için orjinalindede öyledir

Hayır orijinal sürümde öyle değil. örneğin uygulamalardaki bi programda iseniz menü tuşuna bastığın zaman uygulamalar menüsüne dönersin.

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
eminmisiniz :hmmm ayrıca bi değişiklik yapmadım bunda, v52de denedim önceki yaptığım fwde ondada öyle

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
[sıze=4]tam ekran menü ile normal menünün farkı ne[/sıze]

unalresul

unalresul

Üye
anlamadım ilk başta titriyordu sonra titremedimi dostum ? eğer öyleyse fw ile alakalı değilde ayarla olmalı yok titremiyorsa hiç kurulumdan sonra hard format atınız ama o kısma herhangi müdale etmedim orjinalinde nasılsa portun aynı olması lazım :hmmm

neyse sorun düzeldi zaten. Bu arada çok güzel bi fw olmuş şimdiye kadar bir kaç fw daha kurmuştum ama 2 gün sürmeden geri orjinal fw ye geçmiştim ama bunu 5 gündür kullanıyorum hiç bi sorunum yok we çok hoşuma gitti. Hafta sonu bi kaç arkadaşıma daha kurmayı düşünüyorum. Teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

[sıze=4]tam ekran menü ile normal menünün farkı ne[/sıze]

tam ekran menü de batarya, sinyal gücü ve saat göstergeleri olmuyor

Hayır orijinal sürümde öyle değil. örneğin uygulamalardaki bi programda iseniz menü tuşuna bastığın zaman uygulamalar menüsüne dönersin.

benim de dikkatimi çekmişti orjinalde direk menüye geçiyordu ama bi sorun değil bence

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim unalresul :)

hakann09

hakann09

Üye
çok fw denedim ama senin fw gibisi yok kardeş çok saol

bertek

Üye
bu cfw de arayanın ismini söylemiyor o özelliği bu cfw ye nasıl yüklerim yada yükler misin bu telefonun en sevdiğim özelliği ama kullanamıyorum.bir de tuş kiliti açma rengini kırmızı yapabiliymiyim yada yaparmısın geri kalanı çok güzel olmuş özellikle kırmızı teması cevabını merakla bekliyorum.

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
ismini arayanı söyleme bildiğim kadarıyla yükleyemiyorsun içinde var ama çalışmadı nedenini bende bilmiyorum:hmmm ama tuş kilidi rengini istediğin renk yapabilirsin nfe ile açıp rof2 inin içine at geri paketle bu kadar.dosya mod bölümünde paylaşıldı

bertek

Üye
mesaj okuma özelliğini nasıl kaldırdım ben öyle ekleyeyim o yüzden oluyo tahminim

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
evet kaldırmıştım onu hiç kulanmadığım için denememiştim :)

Versiyonu yeniledim Yarın yada pazartesi eklerim.
+2 tane oyun ekledim.Labyrent ve solitare
+n8 orjinal orange teması ekledim çok hoş oldu
+ses kayıt 1 saatle sınırlı olmayacak
+2 tane ikon değiştirildi
+ramblow eklendi
+rom patcher otamatik başlama olmuyordu düzelttim
+işlemci hızını artırdım şarjı azaltmadan
+ayarlara girerkenki yavaşlama düzeltildi

unalresul

unalresul

Üye
dediğim gbi bugün 2 arkadaşımın telefonuna daha kurdum onlarnda çok hoşuna gtti bi sorunları olursa iletirim. Yeniden teşekkür ederim :)

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gbi bugün 2 arkadaşımın telefonuna daha kurdum onlarnda çok hoşuna gtti bi sorunları olursa iletirim. Yeniden teşekkür ederim :)

ben teşekkür ederim :) bu versiyonuda yeniledim :) bide 0.43 versiyonunu hazırladım :) pips sorunu felan yok çok güzel oldu :) salıya upload edeceğim

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
bi kaç gündür nette değildim bügün yeni cfwyi upload edeceğim

umutlu06

Üye
dostum bu nokia n97 telefona yüklenirmi

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi