Metalurjist19
Üye
-
Konu Sahibi
-
JAFCOMEMULATOR' a tıklıyorum usb alet hatsı veriyor usb takılı olsada olmasada hatası veriyor dostum
ve bu programı hangi dizine kurmam lazım???(acaba onun içinmi hata veriyo)
bide indirdiğim dosyadaki OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.exe tıklayınca cannot create file C:\Program Files\Odeon\Jaf\winscard.dll hatası veriyor dostum
dostum MCU Flash dosyasi: YOKne demek kardeşim ederim tabi hayırdır ne oldu?
dostum MCU Flash dosyasi: YOK
PPM Flash dosyasi: YOK
CNT Flash dosyasi: YOK
APE Degisim dosyasi: YOK bu yazılar çıkıyo bunu nsl halletcem telefon modelini seçtikten sonra
dostum ksr bakma anlamadım hangi dosyaları atcam dediğin dizini oluşturdum içine hangi dosyaları atcam onu anlamadımDosyaları C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 içine at yoksa kendin oluştur
dostum ksr bakma anlamadım hangi dosyaları atcam dediğin dizini oluşturdum içine hangi dosyaları atcam onu anlamadım
bu jaf setup driverlar fln var onları diosan ztn ordalar ztn fw içinden başka dosyalar çıkmadıİndirdiğin Fw'nin dosyalarını...
bu jaf setup driverlar fln var onları diosan ztn ordalar ztn fw içinden başka dosyalar çıkmadı
Jafın içindekileri demiyorum onlar sadece driver yazılımı kuracan o kadar mesela bu konudaki dosyaları indir oraya at yani yazılımı indir telefon yazılımını bu sayfanın başında...
dostum saol bide o dediğin yazılımın linkini atarsan çok mutlu olcam
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu konunun dosyaları telefonun 5800 olmalı ama ona göre...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu konunun dosyaları telefonun 5800 olmalı ama ona göre...
----------Eklendi @ 19:17:00 ---------- Yazıldı @ 18:29:11 ----------
dostum yanlış anlamada bu link ölü idm ile çekiyorum hız 20kbı geçmiyo normalde 120 kb nin altına düşmemesi lzm başka bil ink varmı acaba
veye fileserver linki hazırlayabilirmisin işin yoksa şimdidendostum
dostum seni sıkıştırmak istemiyom ama telefon lazım banada hala link bulamadınmı????
metalurjist kardeşim acaba türkçe bildirimler widgeti program halinde mevcutmu yoksa ben nasıl yukleyebilirim zahmet olmassa öğrenebilirmiyim
dostum MCU Flash dosyasi: YOK
PPM Flash dosyasi: YOK
CNT Flash dosyasi: YOK
APE Degisim dosyasi: YOK bu yazılar çıkıyo bunu nsl halletcem telefon modelini seçtikten sonra
kardeşim sana mesaj atmıştım mesaj kutun dolu diye gitmemişti sen use.ini ile kurmaya kalkmışsın yani kurulumu yanlış yapmışsın
kurulumu şöyle yap
bb5 ekranından sonra
mcuya basıp c.0r dosyasını seç
ppm ye basıp rof2 yi seç
ape varianta basıp udfx dosyasını seç ctryi felan kaldır manuel dead factory set işaretli olsun yanar ışıklar
salı günü yayınlayacağın yeni fwnin bundan ne farkı ne olacak metalurjist dostum
bu cnt yanmadı onu nsl yapcam metalurjist dostum yalnız 5 dk içinde cwp vermen lzm pcyi kapatmak zorundayım
bide bu "ctrryi felan kaldır manuel dead factory set işaretli olsun yanar ışıklar"'ı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?