Yeni Sürüm v025.007 Geldi [17.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

asfenerli

asfenerli

Üye
c6-01 hâlâ gelmedi mi ya?

hizan

hizan

Üye
navifirm de var kardeş

asfenerli

asfenerli

Üye
onun ne olduğunu söylersen çok iyi olur çünkü ben daha yeni c6-01 kullanıcısıyım :(

hizan

hizan

Üye
pardon yaa c6 ya yokmuş.

hakann09

hakann09

Üye
c6-01 e mi var

asfenerli

asfenerli

Üye
arkadaşlar yokmuş dedi ya arkadaş

bu arada navifirm nereden yükleyebilirim ? yüklersem garanti gider mi? bir sorun çıkar mı? link verir misiniz? zararı olmazsa.

hizan

hizan

Üye
navifirm telefona yüklenmiyor. googleden NaviFirm son sürüm diye arat ve indir.

açtığında telefon modelini ve son çıkan versiyonu görürsün.

asfenerli

asfenerli

Üye
c6-01 yazdım son model 24.1 yazıyor doğru sanırım çünkü hala 25.7 gelmedi :)

ozell91

Üye
Hala symbian ^3 kullanıyorum inşallah şu sorunlar çözülür de annaya yükseltirim . Bu arada v25.7 N8 için gözüküyor ama türkçe varyant daha yok.

dostum bende senin gibi düşünüyodum 2 gün önce anna ya güncelledim ve bende şarj sorunuz,qt sorunu gibi hiç bi sorun olmadı aksine telefon daha stabil ve hızlı hale geldi..

erollcelik

erollcelik

Üye
n8 için ne zaman çıkacak acaba

asfenerli

asfenerli

Üye
c6-01e de geldi arkadaşlar :)

----------Eklendi @ 21:33:06 ---------- Yazıldı @ 21:31:22 ----------

navifirm de var ama ovi suite de yok :(

n000k

n000k

Üye
inşallah en yakın zamanda çıkar şu qt sorunu kalkar
çıktı zaten telden güncellemeye baksanıza *#0000# yapın ve ordan günceleme kontrollere bakın.. N8 için çıktı güncelleme.. ve qt sorunu çözülmüştür arkadaşlar ayrıca müzil playerın oyun seslerinide çalması sorunuda düzelmiş :) :oke:

o.basar86

o.basar86

Üye
çıktı zaten telden güncellemeye baksanıza *#0000# yapın ve ordan günceleme kontrollere bakın.. N8 için çıktı güncelleme.. ve qt sorunu çözülmüştür arkadaşlar ayrıca müzil playerın oyun seslerinide çalması sorunuda düzelmiş :) :oke:

N8 için çıkmadı bu güncelleme henüz. Ben de N8 kullanıyorum. Cihaz üzerindeb *#0000# yaptığımda hiçbir şekilde bulmuyor güncellemeyi. Ürün kodum 059D954.. Sizinki kaç acaba ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
N8 ve C6-01 için çıkmadı sanırım hâlâ...
Ama eli kulağındadır...

Üst Alt