Yeni Sürüm v025.007 Geldi [17.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

brifing

Üye
arkdaşlar bişi sorcam navifirmdeki güncelleme 925 kb tan daha fazla tekrar flashalasak bi farkı olur olmazmı onu soracağım?çünkü 25.07 için 925 lik bi güncelleme yetti..burda neden böyle anlamadım..bilen arkdaşlar yardımcı olurlarsa ssevinirm..
hocam bide benm soruma ccevap verin yahu?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
arkdaşlar bişi sorcam navifirmdeki güncelleme 925 kb tan daha fazla tekrar flashalasak bi farkı olur olmazmı onu soracağım?çünkü 25.07 için 925 lik bi güncelleme yetti..burda neden böyle anlamadım..bilen arkdaşlar yardımcı olurlarsa ssevinirm..
hocam bide benm soruma ccevap verin yahu?

Sorununuz yoksa flash atmanıza gerek yok :oke:

mustafapekdemir

Üye
bende bisey danismak istyrum arkadaslar.telefona hard format attm.ve bu da garanti disi yapiyomus telfnu.bana flash at dediler forumdaki knudan bakarak aticam.ama bu guncellemeden oncemi atayim sonrami.atmasam bu guncellemeyi yuklesem tekrar garanti kapsamina girermi telefn.

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
bende bisey danismak istyrum arkadaslar.telefona hard format attm.ve bu da garanti disi yapiyomus telfnu.bana flash at dediler forumdaki knudan bakarak aticam.ama bu guncellemeden oncemi atayim sonrami.atmasam bu guncellemeyi yuklesem tekrar garanti kapsamina girermi telefn.

025.007 dosyalarını indirdim 506mblık (toplam 9 dosya) dahil olmak üzere telefona önce soft ardından hard format attım son olarak depo hafızasını biçimlendirdim ve flash attım gayet temiz olması gerektiği gibi bir anna oldu eğer hatasız herşeyi uygun yaparsan sorun olmaz :good: flashtan önce güncel phonenix uygulamasını indir win7 için virüs programları vs hepsini devre dışı bırak dosyayı yönetici olarak çalıştır seçeneğini ve uyumluluğu xp-service pack2 olarak ayarla kurulumu yap programı çalıştırmadan önce yine yönetici ve xp-sp2 ayarlarını unutma ardından kurulum için anlatılanları sırasıyla takip et sorun çıkmayacaktır :alkis(bu söylediğim ayarlar gereksiz mi bilmiyorum ama ilk flashımı atmadan önce tüm forumu okuyup çıkan hatalar ve çözümlerin toplamı olarak söyledim ben 4 kez bu şekilde yaptım daha tecrübeli arkadaşlar vardır onlarda yorum yaparsa daha güzel olabilir)

umutgidik

umutgidik

Üye
1.3 Sürümünde şimdi denedim çıkıyor e7 için (nokia care suitede). production external den de yükleyebilirsin ama nokia care suiteden yüklemek biraz daha güvenli.
Gündüz denediğimde çıkmamıştı ama az önce denedim çıktı ve şimdi flashladım Teşekkürler. Bakalım biraz kurcaladıktan sonra düşüncelerimizi bu başlıktan paylaşırız :)

Un1qU3

Üye

hard format atmak telefonu garanti dışına çıkarmaz.güncellemeden sonra ya da önce atmanız bi fark yaratmaz.flash attıktan sonra güncellemeyi telefondan kontrol edip varsa zaten bir de telefonun içinden güncelleme yapmanız gerekir her flashtan sonra.telefonunuz garanti dışı kalmadı merak etme.

asfenerli

asfenerli

Üye
c6-01 e hala gelmedi ya :(

TheMadness

TheMadness

Üye
zaten bu servisin kullandığı program. Hem yazılım sebebi ile garanti dışı bırakamazlar.

mustafapekdemir

Üye
cok cok tesekkur ederim arkadaslar.acemi oldugum ve ugrasmayi goze alamadgm icn flashtan kaciyordum. :) madem garanti disi kalmiyor flash atmama gerek yok.hard format atarm yne.snra soft atarim mis gbi.flashda neymis... :p

chakal58

chakal58

Üye
Resmi olarak - yani garanti belgesinde yazan ve Nokia'nın söylediklerine bakarak - söylersek Nokia yetkili servisi dışında telefonun yazılımını kendiniz kurmak (flash) garantinizi iptal eder. Fakat Nokia bize ya Ovi Suite üzerinden telefonu düzeltme imkanı veriyor ya da iki türlü biçimlendirme seçeneği sunuyor. Birisini (hard format) ise pek tercih etmeyin denilmekte, zira bazı önyüklü programlar silinebiliyor.Ama gelgelelim gerçeklere: Flash işlemini yapsanız da anlamazlar. Kendi başıma geldi. En az 10 kere flash attığım telefonu başka sebepten garantiye yolladım. Anlamamışlardı.

TheMadness

TheMadness

Üye
cok cok tesekkur ederim arkadaslar.acemi oldugum ve ugrasmayi goze alamadgm icn flashtan kaciyordum. :) madem garanti disi kalmiyor flash atmama gerek yok.hard format atarm yne.snra soft atarim mis gbi.flashda neymis... :p
öyle deme telefon baya bir rahatlıyor.

fikret3968

fikret3968

Üye
boşverin ya belle ye geçin bence telefon harika oluyor belle de yemişim anna sını

SilentOne

SilentOne

Üye
n8 olan herkez kursun belle yi derim

crazy0067

Üye
n8 e hala gelen giden yok

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
c6ya da gelmesi sürecek sanırım belki de hiç gelmeyecek :) ya da direk belle gelecek c7 e6 e7 25.007 ile idare edecek :)

SilentOne

SilentOne

Üye
yok yha S3 lerin tamamı belle ye geçicek ama v25 c6-01 e vurmayabilir

deli oğlan

Üye
c6-01 geldi arkadaşlar şimdi güncelledim

deli oğlan

Üye
lanet olsun bu nasıl iştir ya qt sorunu aynen devam ediyo

Üst Alt