kısmete bak yav...c6-01 için midnight temalar güncellemesi çıktı bendekısmete bak yav...
aha!!!
ARKADAŞLAR ANNADAN ÖNCEKİ RENKLİ TEMALAR GERİ GELDİ HABERİNİZ OLSUN!!!
YAZILIM GÜNCELLEMELERİNE BİR GÖZ ATIN!!
Az önce güncelledim WiFi üzerinden. Ne değişti belli değil. Ufak bir güncelleme 800kb civarında. Cihaz C7 TRden alınmıştır KVK... Geçen haftada E6yı güncelledim zaten v25e ...
qt sorunu ne hocam?arkadaşlar şu an c7,e7 ve e6 hariç diğer cihazlara turkey güncellemesi gelmedi o yüzden bugün yarın yüklenir sabırlı olun zaten ufacık bi güncelleme gözle görülür bir artısı olmuycak sadece Qt sorununa falan çözüm olacak..
ben nokia suite den bakıyorum güncelleme yok amac6ya midnight tema güncelleme geldi darısı 25.007ye![]()

ben anna ya geçtim tekrardan.. işte abi şimdi güncelledim. qt sorunu çözülmüüş ve güncelledikten sonra otadan güncelleme geçmişine bakınca ne yüklediği gözükmüyor .. dün anna y geçtim ve anna için gerekli o 4 güncellemeyide dün yükledim.. güncelleme geçmişinde birtek onlar gözüküyor.. 25.007 ile ne yüklediği gözükmüyorguncelleyenler yuklu uygulamalardan ne yuklendine bakabilirlermi acaba.orada yukleme ozetine bakabilirler.