Yeni Sürüm v025.007 Geldi [17.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
o zaman gün içinde c6ya da gelir..

okitox

okitox

Üye
c6-01 için midnight temalar güncellemesi çıktı bende :):) kısmete bak yav...

aha!!!

ARKADAŞLAR ANNADAN ÖNCEKİ RENKLİ TEMALAR GERİ GELDİ HABERİNİZ OLSUN!!!

YAZILIM GÜNCELLEMELERİNE BİR GÖZ ATIN!!

----------Eklendi @ 13:54:11 ---------- Yazıldı @ 13:37:22 ----------

ya bu c6-01 e alman annası yüklesek de bu güncellemeleri onlar aldığında alsak olur mu yoksa önemli olan product code mu?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadasllar az kaldi hepsine cikicak bakin simdi ovi pc suit guncelleniyor yenisi vardi ona guncelleme geldi.

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
tema güncellemesi çıkalı bir hafta oldu

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Az önce güncelledim WiFi üzerinden. Ne değişti belli değil. Ufak bir güncelleme 800kb civarında. Cihaz C7 TRden alınmıştır KVK... Geçen haftada E6yı güncelledim zaten v25e ...

asfenerli

asfenerli

Üye
c6-01 e henüz gelmedi..

kaqan18

kaqan18

Üye
n8 e de çıkar Ins arkadaşlar Bekliyoz sabırsızlıkla :)

STaT!C

STaT!C

Üye
c6-01 için midnight temalar güncellemesi çıktı bende :):) kısmete bak yav...

aha!!!

ARKADAŞLAR ANNADAN ÖNCEKİ RENKLİ TEMALAR GERİ GELDİ HABERİNİZ OLSUN!!!

YAZILIM GÜNCELLEMELERİNE BİR GÖZ ATIN!!

Bu güzel bir haber inş. annayı yüklersek N8 de de işe yarar.

kilic16

Üye
Az önce güncelledim WiFi üzerinden. Ne değişti belli değil. Ufak bir güncelleme 800kb civarında. Cihaz C7 TRden alınmıştır KVK... Geçen haftada E6yı güncelledim zaten v25e ...

evet 800 kb lık bişey ama müzikçalardaki hata giderilmiş vede oviden yüklenemeyen uygulamalar artık yüklenir hale gelmiş.

brifing

Üye
arkadaşlar şu an c7,e7 ve e6 hariç diğer cihazlara turkey güncellemesi gelmedi o yüzden bugün yarın yüklenir sabırlı olun zaten ufacık bi güncelleme gözle görülür bir artısı olmuycak sadece Qt sorununa falan çözüm olacak..
qt sorunu ne hocam?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
guncelleyenler yuklu uygulamalardan ne yuklendine bakabilirlermi acaba.orada yukleme ozetine bakabilirler.

m542tf

m542tf

Üye
güncelleme yapanlar görünmeyen uygulamalar ( Türkçe'de görünmeyip ingilizcede görünen) görünüyor mu?

TheMadness

TheMadness

Üye
Downgrade oluyormu acaba :hmmm

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
aynen ovideki uygulama olayı çözülmüş bide telfonu fabrika ayarlarına çevirdim tam gıcır oldu :D

aristotheles

Üye
Uygulama yükleme sorunu çözülmüştür. Tüm Nokia camiasına geçmiş olsun. Böylece lugatimize anna ile giren qt kavramına büyük bir huzurla tekmeyi basıyorum.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
c6ya midnight tema güncelleme geldi darısı 25.007ye :)

SilentOne

SilentOne

Üye
temaları boş ver bize güncelle lazım

n000k

n000k

Üye
guncelleyenler yuklu uygulamalardan ne yuklendine bakabilirlermi acaba.orada yukleme ozetine bakabilirler.
ben anna ya geçtim tekrardan.. işte abi şimdi güncelledim. qt sorunu çözülmüüş ve güncelledikten sonra otadan güncelleme geçmişine bakınca ne yüklediği gözükmüyor .. dün anna y geçtim ve anna için gerekli o 4 güncellemeyide dün yükledim.. güncelleme geçmişinde birtek onlar gözüküyor.. 25.007 ile ne yüklediği gözükmüyor :hmmm

muratsert

muratsert

Üye
bokia ovi suitten yükledim 25.007 yi makinam c7 ve şu an uçuyor bu kadar hızlı olarak ilk kez kullanıyorum

----------Eklendi @ 20:29:42 ---------- Yazıldı @ 20:29:26 ----------

pardon nokia :D

Üst Alt