Yeni Sürüm v025.007 Geldi [17.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

crazy0067

Üye
bu güncelleme telefondan niye gözükmüyor illa bilgisayarlamı güncelleyecez

zoniengi

zoniengi

Üye
yeni sürümü yükledim herşey gayet güzeldi ovistore u açtım güncelledi onuda bi reset attı şimdi telefon rehberim falan gitti bir de açılıp kapanıyor falan bi karışıklık var :S şuanda mesela büyük saat ekranda tuş gilidi açıyorum siyah ekran kitliyorum tekrar saat ovistore güncellemesinden sonra oldu v.025 de hoşuma gitmişti aslında..

-----
2 kere kapatıp açtıktan sonra düzeldi bilginize..

calypso16

calypso16

Üye
ben yeni aldım cihazı c6-01 v24 yüklü geldi *#0000# de v25 gözüküyor telefondan mı güncelleyeyim yoksa ovi suitten mi? buraya kadar okuduğum kadarıyla ovi suitten kolay yüklenmiyor,öbür yükleme şekilleri bilmiyorum

----------Eklendi @ 18:53:47 ---------- Yazıldı @ 18:52:11 ----------

bir sorum daha olacak arkadaşlar 5800 kullandım daha önce güzel programlar kullanıyordum c6-01'e uygunlarını nereden bulacağım örn:kill me (devamlı internete bağlanıyor çözemedim)

mayybe

Üye
Şarjım az gitmeye başladı ya güncellemeden sonra :s

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​benim şarjda değişme olmadı sabit 1 gün gidiyor..

zoniengi

zoniengi

Üye
güncelleme sonrasında video çekme özelliğini yitirmişiz farkında diilim kaç gündür lazım olmadı... video moduna geçer geçmez bir hata oluştu kamerayı kapatıp açın olmadı telefonu kapatıp açın diyor.. fakat ne mümkün video çekemiyorum. :S

yeah_yeah

Üye
herşey değişti ovi mağaza yeni harita yenekleri navigasyon vs vs ve tabi telefon daha stabil çalışıyor fakat yine ufak tefek uyumsuzluklar yaşanıcaktır programlar ile her uygulamanın güncellemesi ovi mağazaya düşmüyor opera mobile bunlardan 1 tanesi bazen tel a reset attırıyor uyuz oldum şimdilik ondan oldugunu düşünüyorum sıkışıyor zoom yaparken ben de çok basıyorum yakınlaşsın diye deli ediyor beni kendi web i daha hızlı ama bi kere ona alışmış el

zoniengi

zoniengi

Üye
yazılımı tekrar yükledim bir takım değişiklikler var fakat hala daha video çekemiyorum. resim çekerken sıkıntı yok video kameraya geçince beklenmedik bir hata oluşuyor.. ne yapmak gerek acaba başka başına gelen var mı ?

cardanadam

cardanadam

Üye
yazılımı tekrar yükledim bir takım değişiklikler var fakat hala daha video çekemiyorum. resim çekerken sıkıntı yok video kameraya geçince beklenmedik bir hata oluşuyor.. ne yapmak gerek acaba başka başına gelen var mı ?

ben baktım her hangi bir sorun yok

crazy0067

Üye
ve nihayet yeni güncelleme telefonda göründü ve yükledim

_ardaa

_ardaa

Üye
telefondan göründü evet bende bu sabah farkettim, dün gece saat 2'ye kadar 25.007 versiyonuna güncellemek için uğraştım pc den güncelleyemedim format attım olmadı flash denedim olmadı flashlanmadı telefon saatlerce uğraştım olmadı ve bu sabah telefondan kontrol ettim güncelleme gözüktü bu kadar şanssızlık olur, yalnız şöyle birşey var pc den güncelleme 272mb civarı ama telefondan 872kb gözüktü anna 1/2 güncellemesi bile daha büyük boyutlu.

mensir

mensir

Üye
maalesef ki senin cihaza hiçbir güncelleme gözükmeyecek nokia shop yoksa yada nokia care falan yoksa yakınlarda flash atmak zorundasın, çünkü anakartı değişen cihazlar için özel bir ürün kodu veriliyor bu koda da güncelleme yayınlanmıyor en azından yayınlamayı düşünmüyorlar ilerde ne olur bilemem ama.

Tamamdır bu gun geldı Baya gec oldu ama artık ovı den programlar ınıyor

zoniengi

zoniengi

Üye
servisle görüştüm kvk ya götürün bırakın dedi.. bir deniyim dedim hafıza kartını çıkartınca çalıştı kamera :)

esir_exe

esir_exe

Üye
ya arkadaslar bende c7 var ve telefonu aldıktan sonra güncelleme yaptım ve dil ingilizce oldu türkce dıl secenegı yok u konuda bılgısı olan warmı ?

emre.koc

emre.koc

Üye
navifirm le euro2 dosyasını indir kardeşim . phoneix programı ilede kur . anlatımı ana başlıklarda var .

fatih_123

Üye
25.007 de şarj sorunu var 24.01de 6-7 gün giden batarya (normal kullanımda tabi) güncellemeden sonra akşamı çıkarmaz oldu kendi kendine bitiyor tavsiye etmem yüklemeyin sorun çözülene kadar

zinedine_zidane

zinedine_zidane

Üye
Arkadaşlar, yurtdışından hediye bir C7 geldi içinde 014.'lü yazılım var, wi-fi'dan güncelleme yapmaya çalıştım fakat haritalar vs... güncellerken 27 mb'lık yazılım güncellemesini yapmadı, sorun nedendir sizce?

zinedine_zidane

zinedine_zidane

Üye
Arkadaşlar PC'den güncellemede 025.001 gözüküyor, onu yükledikten sonra mı 025.007 de yükleme listesinde çıkacak?

zinedine_zidane

zinedine_zidane

Üye
24.001e yükselttim fakat 24.007 güncelleme listelerinde gözükmüyor, nasıl yükseltebilirim?

Üst Alt