Yeni Sürüm v025.007 Geldi [17.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

selam12345

Üye
ne güzel uyumaya gitmiştim dur kontrol ediyim dedim:vur dayanamadım tekrar pc'yi açtım :naughty:
güncelliyecem öyle uyuyacam

asfenerli

asfenerli

Üye
c6-01 içinde güncelleme yok henüz :)

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
akşam yükledim bilgisayardan hata verdi telefondan güncelledim, bazı uygulamalar çalışmadı sildim tekrar kurdum sorun yok, müziklerde bir sorun oldu sildim tekrar yükledim düzeldi, oyun sesleri de artık müzik çalara gelmiyor en güzeli bu :aha:yükleyen hafıza kartını formatlasın uygulamaları tekrar kurmanızı tavsiye ederim,

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
herşeyi temizleyip flashla kurdum (hafıza dosyasıda dahil) anna asıl olması gerektiği gibi resim müzik uygulama sorunları kalmadı şuan gayet iyi durumda bakalım şarj süresinde iyileşme olacak mı :alkis

kursat17

Üye
c6 için nezaman gelecek acaba .s

n000k

n000k

Üye
herşeyi temizleyip flashla kurdum (hafıza dosyasıda dahil) anna asıl olması gerektiği gibi resim müzik uygulama sorunları kalmadı şuan gayet iyi durumda bakalım şarj süresinde iyileşme olacak mı :alkis
şarj olayını bi bildir bkalım bizede.. o zamana kadar heralde N8 ede gelir :naughty:

cem_durukan

cem_durukan

Üye
n8 için halen çıkmamış

apolayn

Üye
n8 için çıkmış ama türkiye gelmemiş

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bendede hackli yazılım yüklü denedim olmadı :(

SilentOne

SilentOne

Üye
hmmm

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bütün sorunlar giderilmiş güzel olmuş :)

juju6611

juju6611

Üye
bende 24 yüklü anna telim hackli degil bu *#0000# yaptım güncelleme yok diyor neden acaba?

deli oğlan

Üye
arkadaşlar şu an c7,e7 ve e6 hariç diğer cihazlara turkey güncellemesi gelmedi o yüzden bugün yarın yüklenir sabırlı olun zaten ufacık bi güncelleme gözle görülür bir artısı olmuycak sadece Qt sorununa falan çözüm olacak..

valent

valent

Üye
Evet şimdi güncellemeyi telden yaptım 838 kb arkadaşlar N8 için gelmediğini söylediler ben şuan yaptım güncellemeyi

o.basar86

o.basar86

Üye
Evet şimdi güncellemeyi telden yaptım 838 kb arkadaşlar N8 için gelmediğini söylediler ben şuan yaptım güncellemeyi

Ürün kodun nedir kardeşim ?
Ve ne zaman yaptın bu güncellemeyi ?

valent

valent

Üye
Ürün kodun nedir kardeşim ?
Ve ne zaman yaptın bu güncellemeyi ?
Güncellemeyi 5 dk önce yaptım telden baktım direk çıktı hatta şuan mağzadan yükleyemediğim uygulamaları yüklüyorum çat diye yüklüyor.Ürün kodum:0599756

----------Eklendi @ 13:23:46 ---------- Yazıldı @ 13:17:25 ----------

Ürün kodumu naviye yazıyorum güncelleme gözükmüyor telden yaptım direk çıktı yükledim 2 dk sürdü indirdi ekran beyaz oldu güncelleniyor çubuğu çıktı dolunca teli tekrar başlattı hepsi bukadar

Üst Alt