Yeni Sürüm v025.007 Geldi [17.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

hizan

hizan

Üye
s.a ben 025 versiyonu flash ladım fakat ekran ışığı bayağı karardı acaba sizde de öyle sorun varmı.

emreipekci

emreipekci

Üye
benim gibi hackli yazılım kullananlar güncellemeleri için naviden orjinal türkiye annasını indirip flashlasınlar. sonra üstüne oviden istedikleri güncellemeyi yükleyebilirler.:good:

brifing

Üye
benim gibi hackli yazılım kullananlar güncellemeleri için naviden orjinal türkiye annasını indirip flashlasınlar. sonra üstüne oviden istedikleri güncellemeyi yükleyebilirler.:good:
en mantıklısı o zaten hocam bende ama e7 ye çıkar dimi yaw ingilizce çıksa onada razıyım:ehe

cyber

cyber

Üye
telefonu hackli olanlar güncellemeyi yükleyemiyorlar mı

asfenerli

asfenerli

Üye
c6-01 e gelmedimi hâlâ ?

cyber

cyber

Üye
n8 ve c6 dan sonra gelir diye tahmin ediyorum.----------Eklendi @ 21:26:30 ---------- Yazıldı @ 21:23:26 ----------telefonu hackli olanlar değil. hackli yazılım kullananlar kardeş
sağolasın

brifing

Üye
bu arada bide şunu sormak istiyorum yenilik nedir veya giderdikleri sorunlar?c7 ye yükleyenler paylaşırsa sevinirim..

asfenerli

asfenerli

Üye
c6-01 e geldi mi?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Benim de C6-01'im var.
Az önce yokladım, güncelleme yok diyor.
Henüz C6-01'e gelmemiş...

asfenerli

asfenerli

Üye
kardeş ben bilgisayar üzerinden aratıyorum ve sosyal isiimli bir güncelleme buluyor yüklemeli miyim onu?ne gibi bir faydası olabilir birde..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
kardeş ben bilgisayar üzerinden aratıyorum ve sosyal isiimli bir güncelleme buluyor yüklemeli miyim onu?ne gibi bir faydası olabilir birde..
facebook te twitter uygulaması hiç gereği yok Bence

asfenerli

asfenerli

Üye
bence de gereği yok :) bu arada sordum ama bir daha sorayım şu anda en son anna güncellemesi 025.007 hariç 024.001 mi?

SilentOne

SilentOne

Üye
25.007 oldu artık

mxxl

mxxl

Üye
nokianın sitesinde 025.014 yazıyor 007 de eskidi ama bize o bile gelmedi

uygulamalar yüklenmiyor
3 gün giden şarj 1,5 gün anca dayanıyor annasını diyecem şimdi
bu yazılım işinden harbiden anlamıyorlar

okitox

okitox

Üye
ya bu c6-01 e alman annası yüklesek de bu güncellemeleri onlar aldığında alsak olur mu yoksa önemli olan product code mu? bu ne böyle kardeşim birine geliyor birine gelmiyor. saçma sapan güncellemeler iğrenç hayatlar dingil yaşantılar...

• Beğen
Tepkiler: deadlydesire
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
nokianın sitesinde 025.014 yazıyor 007 de eskidi ama bize o bile gelmedir
025.014 mü :s
bismillah 007 türkçe olsun hele 14 üde yükleriz :D

----------Eklendi @ 01:13:16 ---------- Yazıldı @ 01:11:52 ----------

konuyu açan arkadaşa teşekkürler güzel heyecan oldu akşam akşam 25 yazılımını navide görünce hoş oldum :)

Üst Alt