en mantıklısı o zaten hocam bende ama e7 ye çıkar dimi yaw ingilizce çıksa onada razıyımbenim gibi hackli yazılım kullananlar güncellemeleri için naviden orjinal türkiye annasını indirip flashlasınlar. sonra üstüne oviden istedikleri güncellemeyi yükleyebilirler.![]()

telefonu hackli olanlar güncellemeyi yükleyemiyorlar mıbenim gibi hackli yazılım kullananlar güncellemeleri için naviden orjinal türkiye annasını indirip flashlasınlar. sonra üstüne oviden istedikleri güncellemeyi yükleyebilirler.![]()
en mantıklısı o zaten hocam bende ama e7 ye çıkar dimi yaw ingilizce çıksa onada razıyım![]()
telefonu hackli olanlar güncellemeyi yükleyemiyorlar mı
sağolasınn8 ve c6 dan sonra gelir diye tahmin ediyorum.----------Eklendi @ 21:26:30 ---------- Yazıldı @ 21:23:26 ----------telefonu hackli olanlar değil. hackli yazılım kullananlar kardeş
facebook te twitter uygulaması hiç gereği yok Bencekardeş ben bilgisayar üzerinden aratıyorum ve sosyal isiimli bir güncelleme buluyor yüklemeli miyim onu?ne gibi bir faydası olabilir birde..
Aynen kardeş 024.001bence de gereği yokbu arada sordum ama bir daha sorayım şu anda en son anna güncellemesi 025.007 hariç 024.001 mi?
N8 için de henüz olmadıC6-01 için henüz olmadı![]()

025.014 münokianın sitesinde 025.014 yazıyor 007 de eskidi ama bize o bile gelmedir