Yeni Sürüm v025.007 Geldi [17.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

nosferattu

Üye
neden telden anna güncellemesi 26 mb pc de güncelleme neden 326 mb bu fark nedir bilen varmııııı....

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
neden telden anna güncellemesi 26 mb pc de güncelleme neden 326 mb bu fark nedir bilen varmııııı....
O 26 mb olan sanal guncelleme oluyor.yani sikistirirmis dosyasi zaten o dosya elimizde olsa neler yapilir tahmin edemiyorum.:islik

nosferattu

Üye
nasıl yani ben onu yükledim zaten yanş 326 mb tı 26 mb tamı sıkıştırdılar

asfenerli

asfenerli

Üye
arkadaşlar ben ovi store den güncellemelere bakıyorum sosyal ağ diye bir güncelleme var sizce yüklemeli miyim?

nosferattu

Üye
ovi yada pc suitten anna güncellemesini tel kapalıykenmi açıkkenmi yapmam lazım arkadaşlar

nosferattu

Üye
tuğ kardeş sence fark ne

burakkk97

Üye
beni 444 lü bi numara aradı dersteydim nokiaymış niye aradı fikri olan var mı ??

nosferattu

Üye
telden 26 mb neden pc yada ovi suitten 326 mb farkı ne en ideal pc den güncellemekmi

mezoart

mezoart

Üye
telden 26 mb neden pc yada ovi suitten 326 mb farkı ne en ideal pc den güncellemekmi
En sağlıklı olanı güncellemeyi bilgisayardan yapman dostum, telefonda gördüğün ek güncellemelerden birisi sanırım.Anna 1/2 gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.NFC + oyun paketide olabilir telefon modelin C7 ise...

nosferattu

Üye
n8 kardeş

SilentOne

SilentOne

Üye
hala c6-01 de yok

nosferattu

Üye
anna yüklü bende şimdi pc den tekrar anna güncellemesi yapıcam üstüne tekrar olur değilmi

mezoart

mezoart

Üye
anna yüklü bende şimdi pc den tekrar anna güncellemesi yapıcam üstüne tekrar olur değilmi
Herhangi bir problem olmaz, yeniden güncelleyebilirsin.Daha verimli sonuç alırsın bilgisayardan yapılan güncellemede.

nosferattu

Üye
o zaman daha sağlıklı olacak değilmi

umut1739

Üye
güncellemeden sonra yükleme sorunu çözüldü bilginize

karasahinemre

Üye
ivoya söyleyin yeni versiyona yapsın bunu bellenin

TheMadness

TheMadness

Üye