ben kablosuz modemle telefon üzerinden annaya geçmiştim oviden filan değil direk telefondan yüklemiştim. bence anna önceki sürümüne göre çok daha iyi ve hızlı ve ben hiç bi sorun yaşamadım anna da. nokia'nın bi sitesinde şunu okudum: ''symbian belle güncellemesi symbian anna'lar için ücretsiz yüklenecektir'' bu soru biraz kafamı karıştırdı. seni etkilemiş gibi olmiyim ama bence symbiana anna'ya geç. ben geçtim hiç bi sorunla karşılaşmadım."Ardaa", ilgine teşekkür ederim. Ne gibi sıkıntılarla karşılaştın? Annaya nasıl geçtin, flash mı yoksa telden veya oviden mi? Saydığım programları kullanıyormusun? Belle ile kıyaslama yapılırsa durum ne olur acaba hiç araştırdın mı?
oyunlarının silinmemesi için yedekleme filan yapmışmıydın. çünkü ben anna'yı yüklediğimde oyunlarım silinmişti acaba yedeklemediğim için mi oyunlarım silindi.bende hiç sıkıntı yok anna ilk güncelleme geldiğinde finlandiya sürümüyle flashlamıştım telefonu ve devamlı reset atıyo sarj yiyodu. amerikaya 2 gün oldu geleli ve 14.002 den 25.07 ye direk telefon üzerinden güncelledim. 30 tane oyun ve yüklü programlar ilk gün ki gibi çalışmaya devam ediyo telefonda.
Bu linkte var mustimix41 bende anlamadım ama bendede aynı ürün kodlu dark grey n8 mevcut ve hala bi güncelleme göremiyorum059D576 ürün koduyla v.24 te 25.7 versiyonuna yükselten oldumu? navide bu ürün kodu yok ve v24 ten 25 e yukseltemedim service pacth geldi ama qt sornu cozulmedi 24 te???
belleye gecicem anlasılan anna manna hikayee...
Valla bendeki C7 reset atmaya başladı internete girince, bu v25 geçtikten sonra başladı. Önce sim kart tak diyor pat diye reset atıyor. E6 telefonumada aynı versiyon v25 yükledim, hiç sorun yok. Umarım belle ile sorun düzelir...
(bu hatayı verince tel rest atıyordu)Bugün Microsoft Communicatoru sildim telefondan ve artık reset atmıyor. Bakalım artık...belki düzelmiştir...Telefon takipte!!!Valla bendeki C7 reset atmaya başladı internete girince, bu v25 geçtikten sonra başladı. Önce sim kart tak diyor pat diye reset atıyor. E6 telefonumada aynı versiyon v25 yükledim, hiç sorun yok. Umarım belle ile sorun düzelir...
benim telefonuma hala guncelleme gelmedi. N8 dark grey.baska guncellemesi gelmeyen varmi.benm teoefonumdamibi sorn var acaba

nasıl oynayabilirim oyunlarımı daha doğrusu nasıl geri yükleyebilirim? (güncellemeyi ovi suitten yükledim çünkü telefon üzerinden wi-fi ile yüklenmiodu tıkladığımda güncellemeye pc yi kullanarak yükle die yazı geliodu o yüzden pc suitten yükledim)