Yeni Sürüm v025.007 Geldi [17.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yok ya 24 de reset atmamışti 25i 1 haftadır kullanıyorum bu akşam atacağı tuttu.ama 14den beri baya baya azalma oldu bu reset olayında.Belle ile tamamen bitecek Inşallah

SilentOne

SilentOne

Üye
inş....:P

okitox

okitox

Üye
arkadaşlar 25.inci versiyonu alman black olarak telefona yüklemenin bir yolu var midir. Normal flaşlayip yüklemek mi gerekiyor? Yoksa önce telefon dead olur sonra dead flashla mi atmak gerekir. Batarya sorunu için onu denemek istiyorum da.

man20

man20

Üye
"Ardaa", ilgine teşekkür ederim. Ne gibi sıkıntılarla karşılaştın? Annaya nasıl geçtin, flash mı yoksa telden veya oviden mi? Saydığım programları kullanıyormusun? Belle ile kıyaslama yapılırsa durum ne olur acaba hiç araştırdın mı?
ben kablosuz modemle telefon üzerinden annaya geçmiştim oviden filan değil direk telefondan yüklemiştim. bence anna önceki sürümüne göre çok daha iyi ve hızlı ve ben hiç bi sorun yaşamadım anna da. nokia'nın bi sitesinde şunu okudum: ''symbian belle güncellemesi symbian anna'lar için ücretsiz yüklenecektir'' bu soru biraz kafamı karıştırdı. seni etkilemiş gibi olmiyim ama bence symbiana anna'ya geç. ben geçtim hiç bi sorunla karşılaşmadım.

----------Eklendi @ 13:11:07 ---------- Yazıldı @ 13:07:39 ----------

bende hiç sıkıntı yok anna ilk güncelleme geldiğinde finlandiya sürümüyle flashlamıştım telefonu ve devamlı reset atıyo sarj yiyodu. amerikaya 2 gün oldu geleli ve 14.002 den 25.07 ye direk telefon üzerinden güncelledim. 30 tane oyun ve yüklü programlar ilk gün ki gibi çalışmaya devam ediyo telefonda.
oyunlarının silinmemesi için yedekleme filan yapmışmıydın. çünkü ben anna'yı yüklediğimde oyunlarım silinmişti acaba yedeklemediğim için mi oyunlarım silindi.

mustimix41

mustimix41

Üye
059D576 ürün koduyla v.24 te 25.7 versiyonuna yükselten oldumu? navide bu ürün kodu yok ve v24 ten 25 e yukseltemedim service pacth geldi ama qt sornu cozulmedi 24 te???
belleye gecicem anlasılan anna manna hikayee...

mustafapekdemir

Üye
urun kodundan anlamam.ama dark grey telefnum.ve gnclleme hala gelmedi.

mahirmete

mahirmete

Üye
Ben belleyi bi ay kadar kullandım ama hotspot çalışmadığı için annaya geri dönmek zorunda kaldım. bellede video ve foto editleme de yok. ayrıca çekilen fotoğraflar DCIM diye bi klasöre kaydediliyor. Ancak tlf süper stabil olmuştu ve 3g açıkken 12 saat gitmeyen bataryam aralıksız 40 saat dayandı.

emre2574

emre2574

Üye
c7sıne 25,07 yi yukleyen bırısı varsa bana ulasabılır mı profilden

kaqan18

kaqan18

Üye

assortik

Üye
arkadaşlar bana 1 mb lik bir güncelleme geldi ama hala telefonum v24.001 görünüyor. Acaba nedir bu durumun açıklaması?

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Valla bendeki C7 reset atmaya başladı internete girince, bu v25 geçtikten sonra başladı. Önce sim kart tak diyor pat diye reset atıyor. E6 telefonumada aynı versiyon v25 yükledim, hiç sorun yok. Umarım belle ile sorun düzelir...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​senin telefonda bir sorun olmasın? bir servise göstert istersen. sim kart hatası veriyorsa yazılımsal değildir o.

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
Valla bendeki C7 reset atmaya başladı internete girince, bu v25 geçtikten sonra başladı. Önce sim kart tak diyor pat diye reset atıyor. E6 telefonumada aynı versiyon v25 yükledim, hiç sorun yok. Umarım belle ile sorun düzelir...

c7 kullanıyorum bende sim kart kaydı yapılamadı hatası alıyordum bazen günde 3-4 bazen ayda 1-2. önce nokia shopta ki elemana telle ilgili böyle bir hata var mı dedim yok dediler sonra gittim avea bayiden sim kartımı yenilettim o günden beri sim kart kaydı sorunum kalmadı çok şükür :D (bu hatayı verince tel rest atıyordu)

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Bugün Microsoft Communicatoru sildim telefondan ve artık reset atmıyor. Bakalım artık...belki düzelmiştir...Telefon takipte!!!

mustafapekdemir

Üye
benim telefonuma hala guncelleme gelmedi. N8 dark grey.baska guncellemesi gelmeyen varmi.benm teoefonumdamibi sorn var acaba

ozelbaris

ozelbaris

Üye
benim telefonuma hala guncelleme gelmedi. N8 dark grey.baska guncellemesi gelmeyen varmi.benm teoefonumdamibi sorn var acaba

Gelmedi bana da. 59D576 Nokia bana ürün kodunu da ezberletti sonunda. Bir hafta belki 15 gün içinde gelecekmiş gibi gözüküyor çünkü ABD ve Avustralya dışında ülkeler için çıkmadı zannediyorum. Tüm ülkelerde çıkması zaman alacak.

Belle'yi beklerken oyalanalım diye çıktı bence 25.007. Oyalıyor da.

awe1

Üye
öncelikle model : c6-01

ovisuite den v025.007 güncellemek istiyorum herşey tamam güncellerken bi hata veriyo sürekli bağlantı hatası , tel kapatıp açın vs gibi şeyler söylüyo hepsini yapıyorum ama genede olmuyo sabahtan beri deniyorum olmuyo

Ayrıca teldan ovi mağazaya bağlanamıyorum hep servise bağlanılamıyor diyo

Acil Yardım İstiyorum İlgilenenlerden Allah Razı Olsun !!
:tşk:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Mağazaya bağlanamama internet ayarlarından kaynaklıdır bağlantı hedef de yurtiçi herzaman sor wlan yaln. bil. wlan de hedefler wlana 1. öncelik ver ve webden ayarlardan bağlantıyı internet yap fakat güncelleyememe hatası kablo kopuklugundan olabilir

duman61

duman61

Üye
C6-01 e V25 i yükleyince telefon biraz hantallaştı sizde böyle bir sorun mevcutmu?

man20

man20

Üye
arkadaşlar bugün v25.007 güncellemesi geldi bana ve yükledim herkese hayırlı uğurlu olsun. (ürün kodum 059D576 NOKİA N8 ). bişi sorcam hepinize ben şimdi yükledim bu güncellemeyi ama oyunlarım silinmiş ama sadece oyunlarım silindi. ama ayarlar-uygulama yöneticisi-yüklü uygulamalar ' da oyunlarım gözüküo ama tıkladığımda tabikide oyun açılmıo :D nasıl oynayabilirim oyunlarımı daha doğrusu nasıl geri yükleyebilirim? (güncellemeyi ovi suitten yükledim çünkü telefon üzerinden wi-fi ile yüklenmiodu tıkladığımda güncellemeye pc yi kullanarak yükle die yazı geliodu o yüzden pc suitten yükledim)

Üst Alt