Yeni Sürüm v025.007 Geldi [17.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

ogunahmet

Üye
arkadaşlar bugün v25.007 güncellemesi geldi bana ve yükledim herkese hayırlı uğurlu olsun. (ürün kodum 059D576 NOKİA N8 ). bişi sorcam hepinize ben şimdi yükledim bu güncellemeyi ama oyunlarım silinmiş ama sadece oyunlarım silindi. ama ayarlar-uygulama yöneticisi-yüklü uygulamalar ' da oyunlarım gözüküo ama tıkladığımda tabikide oyun açılmıo :D nasıl oynayabilirim oyunlarımı daha doğrusu nasıl geri yükleyebilirim? (güncellemeyi ovi suitten yükledim çünkü telefon üzerinden wi-fi ile yüklenmiodu tıkladığımda güncellemeye pc yi kullanarak yükle die yazı geliodu o yüzden pc suitten yükledim)

dostum bende bugün yükledim , önceki symbian anna yüklerken oyunlar silinmişti bu güncelleme ile oyunlarım geri geldi :D sasırdım suan

by_oguz

by_oguz

Üye
öncelikle model : c6-01

ovisuite den v025.007 güncellemek istiyorum herşey tamam güncellerken bi hata veriyo sürekli bağlantı hatası , tel kapatıp açın vs gibi şeyler söylüyo hepsini yapıyorum ama genede olmuyo sabahtan beri deniyorum olmuyo

Ayrıca teldan ovi mağazaya bağlanamıyorum hep servise bağlanılamıyor diyo

Acil Yardım İstiyorum İlgilenenlerden Allah Razı Olsun !!
:tşk:
n8 ile aynı sorunu bende yaşıyorum. yokmu çözümü ?

kamil_ex

kamil_ex

Üye
arkadaşlar ben yükledim 25.007 yi ve izlenimlerim şu şekilde :
qt sorunu şuan yok daha önceden decibel programını yükleyemiyordum ama şuan yükleniyor. Yani QT sorunu bitti gibi görünmekte hayırlı olsun

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar qt sorunu çözülmüş hayrırlı olsun ama şimdide ovi mağza sorunu başladı giriyorum sonra kendiliğinden atıyor sizdede aynı sorun varmı

joker2580

Üye
arkadaşlar bende de aynı sorun vardı ama çözüldü yeni versiyon nokia suite 3.2 098 beta yı indirin buradan herşeyi halledersiniz bu sürümde hata vermiyor yeni sürüm ondan hata vermiyor

kamil_ex

kamil_ex

Üye
arkadaşlar qt sorunu çözülmüş hayrırlı olsun ama şimdide ovi mağza sorunu başladı giriyorum sonra kendiliğinden atıyor sizdede aynı sorun varmı
yoğunluktan öle diyor sanırım gece bende giremedim ama sabah sorun yaşamadım.

mirzasinan

mirzasinan

Üye
bendede ovi girmiyor

man20

man20

Üye
dostum bende bugün yükledim , önceki symbian anna yüklerken oyunlar silinmişti bu güncelleme ile oyunlarım geri geldi :D sasırdım suan
annayı yüklerkende silinmişti oyunlarım ve ayarlardan uygulama yöneticisinde de gözüküodu oyunlar ama giremiodum bende sildim uygulama yöneticisinden. oyunları tekrar yüklemiştim bilgisayardan. aynı şekilde şimdide oldu v25.007 yüklerken oyunları en baştan yüklemek istemiyorum yaa :D yok mu bunun bi çaresi ayarlarda uygulama yöneticisinde gözüküo oyunlarım ama tıkladığımda oyunla ilgili bilgi verio.

STaT!C

STaT!C

Üye
N8 14.002 deyim beyler indirip yüklemeye değer mi yoksa 14.002 den devam mı edeyim ? Gözlemlediğiniz sorun var mı?

zeus6701

Üye
n8 e 25.007 yi yüklicem diye göbeğim çatladı. vınn nedeni ile zaten ovi interneti görmüyor. once onu güncelledim ama hala vını görmüyordu. bende telefondan laptopa net verip güncellemeyi başlattım. 270 mb güncelleme dosyasını indirmeye çalışırken telefondan neti kestim Allah'tan program bi süre bekleyip vınndan net çekti.güncellemeyi yükledim ve nokia storedan yükleyemediğim drop microphone gibi 1-2 uygulamayı denedim ve indirdim. şu vınn sorunu için çözümü olan var mı bu arada arkadaşlar?

mensir

mensir

Üye
Arkadaşalr benim N8 de hala 25 yuklemesi görünmedi Acaba sorun benim telefonumda mı Hala bu guncellemenin gelmediği arkadaşlar var mı benim gibi . 059B288 kod

STaT!C

STaT!C

Üye
N8 25.007 ye güncellemiş bulunmaktayım. Tavsiyem ovi yerine phoenix kullanın. Müzik çalarda oyun sesleri çıkmıyor artık.. Qwerty klavye biraz küçük gibi bana alfasayısal kullanmaya devam.

_ardaa

_ardaa

Üye
Nokia suite ile güncelleyebilen var mı? ben 24.001 e geçerken de ovi suite ile güncelleyememiştim telefondan güncellemiştim şuan 25.07 de nokia suite ile olmuyor bağlantı kopuyor nokia suite ile güncellemeyi başarabilen var mı merak ettim.

----------Eklendi @ 17:25:39 ---------- Yazıldı @ 17:24:36 ----------

Arkadaşalr benim N8 de hala 25 yuklemesi görünmedi Acaba sorun benim telefonumda mı Hala bu guncellemenin gelmediği arkadaşlar var mı benim gibi . 059B288 kod
cihazın tamir gördü mü anakartı değişti mi eğer öyleyse sen kendin güncelleme yapamazsın ya nokia shoplara götüreceksin yada flash atacaksın.

mensir

mensir

Üye
arda kardes evet ana kart degisti anna yuklenirken kapanmisti bidaha acilmadi serviste acamayinca degisim yaptilar imei nosu felan degisti anlicagin yani simdi flasmi tmam lazim bunun icin yakinlarimda nokia shop yok goturecek vaktimde acikcasi

_ardaa

_ardaa

Üye
arda kardes evet ana kart degisti anna yuklenirken kapanmisti bidaha acilmadi serviste acamayinca degisim yaptilar imei nosu felan degisti anlicagin yani simdi flasmi tmam lazim bunun icin yakinlarimda nokia shop yok goturecek vaktimde acikcasi

maalesef ki senin cihaza hiçbir güncelleme gözükmeyecek nokia shop yoksa yada nokia care falan yoksa yakınlarda flash atmak zorundasın, çünkü anakartı değişen cihazlar için özel bir ürün kodu veriliyor bu koda da güncelleme yayınlanmıyor en azından yayınlamayı düşünmüyorlar ilerde ne olur bilemem ama.

* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
arkadslar güncellemeyi yaptım ama *#0000# yaptıgımda sürüm 024.001 gözüküyo ve Qt ile ilgili sorunlarm dewm ediyo ne yapmam gerek :(

tycoon_gs

Üye
arkadslar güncellemeyi yaptım ama *#0000# yaptıgımda sürüm 024.001 gözüküyo ve Qt ile ilgili sorunlarm dewm ediyo ne yapmam gerek :(

navi den indir 25.7 yi. Sonra flash at telefona. Ozaman herşey düzelir

ahoscl

Üye
*#0000# dan güncelleme gözükmüyor aa yazılım güncellemeye girdigimde bir tane güncelleme var ordada pc kullanarak güncelle diyor bakalım bilgisayar basına gecincce yüjlicem inş bazı sorunlar düzelir

Üst Alt