naled olsun nokia ya
şimi ne yapalım üstadlar bi yorum yapsanız
iyi forumlar...az önce *#0000# üzerinden güncelleme yaptım ürün kodu 059b534
açılan konuları tekrar açıyorsunuz.önce bir araştırın yoksa konu açın.......
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-e6-00-guncellendi-fw25-007-son-dakika-555093.html
service pach güncellemesini yüklememe rağmen hala 024.001 yazıo![]()
n8 için henüz çıkmadı derken ne demek istediğini anlamadım. bende çıktı güncelleme ve yükledim. ( telefonum n8 )Normal. 25.007 ayrı bir paket ve N8 için henüz çıkmadı.
şans eseri 2 tanesini gördüm yüklerken bi java diodu bide nokia diodu nokia'nın içinde ne var bilmiyorum :/Service Pack içinde neler var bilen var mı bende ovi de gözükmedi içeriği ve sorunlar devam ediyor, Nokia tamamen Microsoft olmuş haberimiz yok aynı taktik işletim sistemi yayınlar 1 ay sonra service pack sunar ama bir şeyi de düzeltemez.
son bi soru sorcam şimdi benim ürün koduma güncelleme çıktığında yeniden mi yüklicem o güncellemeyi (yani service pack güncellemesi var die uyarımı gelcek) yoksa bi sabah kalktığımda kendiliğinden mi (yükleme filan yapmadan) 025.007 olcak. çünkü önceki yazdıklarımda da dediğim gibi ben service pack güncellemesini yüklemiştim bugün ve hala 024.001 yazıo. 025.007 olmamıştı.N8'in tüm ürün kodlarına çıkmadı bende de N8 var siyah ama henüz çıkmadı güncelleme sadece 2 ürün koduna çıktı sanırım yada pembe ile 3 tanesine çıktı.
bende, service pack 025.007 yapıyor sanmıştım. teşekkür ederim aydınlattığın içinService Pack güncellemesi ayrı 25.007 güncellemesi ayrı sen service pack yüklemişsin 25.007 henüz senin ürün koduna da gelmemiş, geldiği zaman ovi den telefonu bağladığında ovi store'da gözükür 25.007 güncellemesi var diye yada kendin de telefondan *#0000# yaparak güncellemeleri denetleyebilirsin.
Service Pack ile neler değişti anlamadım bende.
Hayır.Anna güncellenmiş olacak.Arkadaşlar bilen birisi beni aydınlatabilir mi? Ben şimdi güncelleme yükledim (24.001) ve telefonum Symbian Anna oldu. Şimdi her yerde yazılar görüyorum 25.007 güncellemesi geliyor diyorlar. O zaman da Belle mi olacak?