Yeni Sürüm v025.007 Geldi [17.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

okitox

okitox

Üye
telefonu ne kadar kullanıyorsunuz arkadaşlar?

erdemtumlucali

Üye
bende nokia n8 var ürün kodu 059B288 henüz 25.7 güncellemesi gelmedi bi arkadaşımda c7 var ona geldi. Sinemalar uygulamasını falan yükledi bide yeğenimde c7 var onada güncelleme gelmedi onun ürün koduda 059H320. Bugün aradım nokia yı söyledim *#7370* yap sonra güncellemeller gelir dediler yaptık boşa valla :D naled olsun nokia ya :D şimi ne yapalım üstadlar bi yorum yapsanız :D iyi forumlar...

by_oguz

by_oguz

Üye
bir n8 mi kaldı gelmeyen ? hani amiral gemisiydi nokianın n8 ? herşey en son n8 e geliyor ne iş bu yav :D

man20

man20

Üye
arkadaşlar bana bu güncelleme geldi yükledim hatta telefon yeniden başladı ama v025.007 yazmıo yazılım sürümünde. 024.001 yazıo hala yazılım sürümünde acaba yanlış yere mi bakıyorum. nerden anlayabilirim v025.007 olup olmadığını? ( telefonum N8 )

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
*#0000# ikinci sırada ki bilgi

man20

man20

Üye
service pach güncellemesini yüklememe rağmen hala 024.001 yazıo :(

_ardaa

_ardaa

Üye
Service Pack içinde neler var bilen var mı bende ovi de gözükmedi içeriği ve sorunlar devam ediyor, Nokia tamamen Microsoft olmuş haberimiz yok aynı taktik işletim sistemi yayınlar 1 ay sonra service pack sunar ama bir şeyi de düzeltemez.

man20

man20

Üye
_ardaa

_ardaa

Üye
N8'in tüm ürün kodlarına çıkmadı bende de N8 var siyah ama henüz çıkmadı güncelleme sadece 2 ürün koduna çıktı sanırım yada pembe ile 3 tanesine çıktı.

man20

man20

Üye
Service Pack içinde neler var bilen var mı bende ovi de gözükmedi içeriği ve sorunlar devam ediyor, Nokia tamamen Microsoft olmuş haberimiz yok aynı taktik işletim sistemi yayınlar 1 ay sonra service pack sunar ama bir şeyi de düzeltemez.
şans eseri 2 tanesini gördüm yüklerken bi java diodu bide nokia diodu nokia'nın içinde ne var bilmiyorum :/

----------Eklendi @ 17:33:16 ---------- Yazıldı @ 17:26:08 ----------

N8'in tüm ürün kodlarına çıkmadı bende de N8 var siyah ama henüz çıkmadı güncelleme sadece 2 ürün koduna çıktı sanırım yada pembe ile 3 tanesine çıktı.
son bi soru sorcam şimdi benim ürün koduma güncelleme çıktığında yeniden mi yüklicem o güncellemeyi (yani service pack güncellemesi var die uyarımı gelcek) yoksa bi sabah kalktığımda kendiliğinden mi (yükleme filan yapmadan) 025.007 olcak. çünkü önceki yazdıklarımda da dediğim gibi ben service pack güncellemesini yüklemiştim bugün ve hala 024.001 yazıo. 025.007 olmamıştı.

_ardaa

_ardaa

Üye
Service Pack güncellemesi ayrı 25.007 güncellemesi ayrı sen service pack yüklemişsin 25.007 henüz senin ürün koduna da gelmemiş, geldiği zaman ovi den telefonu bağladığında ovi store'da gözükür 25.007 güncellemesi var diye yada kendin de telefondan *#0000# yaparak güncellemeleri denetleyebilirsin.

Service Pack ile neler değişti anlamadım bende.

man20

man20

Üye
Service Pack güncellemesi ayrı 25.007 güncellemesi ayrı sen service pack yüklemişsin 25.007 henüz senin ürün koduna da gelmemiş, geldiği zaman ovi den telefonu bağladığında ovi store'da gözükür 25.007 güncellemesi var diye yada kendin de telefondan *#0000# yaparak güncellemeleri denetleyebilirsin.

Service Pack ile neler değişti anlamadım bende.
bende, service pack 025.007 yapıyor sanmıştım. teşekkür ederim aydınlattığın için

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yanlız değilmişim demek araştırmama gerek kalmadı bekleyip görcezneymişbu 25.007 Qt sorunu da tamamen biterse sevincem

this-is-me

Üye
Arkadaşlar bilen birisi beni aydınlatabilir mi? Ben şimdi güncelleme yükledim (24.001) ve telefonum Symbian Anna oldu. Şimdi her yerde yazılar görüyorum 25.007 güncellemesi geliyor diyorlar. O zaman da Belle mi olacak?

emoli821

Üye
Arkadaşlar bilen birisi beni aydınlatabilir mi? Ben şimdi güncelleme yükledim (24.001) ve telefonum Symbian Anna oldu. Şimdi her yerde yazılar görüyorum 25.007 güncellemesi geliyor diyorlar. O zaman da Belle mi olacak?
Hayır.Anna güncellenmiş olacak.

tarama

Üye
Surum olarak pr1.2 014.002 kullaniyorum. Sorunsuz olarak asagidaki programlari kullaniyorum. Anna veya belleye gecsem bu programlarin kullaniminda sorun yasarmiyim? Anna veya bellede sorun olmayacaksa
yükseltmeyi telefondan veya oviden mi, yoksa flashlama yapsam mi daha az sorun cikar? Flashlamayi tavsiye ederseniz hangi versiyon sorunsuzdur?
Garmin, sygic, ndrive, swype, dragon compass, compass pro, xplore, opera mini, opera mobile, joikuspot premium, boldbeast recorder, bubble,

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
025.007 gelse ne gelmese ne sitelere giriyorsun e-mail alıyorsun reklamlar var yeni uygulamamız çıktı oyunumuz çıktı o çıktı bu çıktı iPhone, iPad, Android ve Blackberry cihazlarına özel hazırlanmış bir kerede nokia görsem ağlıycam resmen bu nasıl bir şeydir... sorsan Dünyanın en büyük markası ama neyse öyle işte efkarlandım :ağlarım:

Üst Alt