Yeni Sürüm v025.007 Geldi [17.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
Surum olarak pr1.2 014.002 kullaniyorum. Sorunsuz olarak asagidaki programlari kullaniyorum. Anna veya belleye gecsem bu programlarin kullaniminda sorun yasarmiyim? Anna veya bellede sorun olmayacaksa
yükseltmeyi telefondan veya oviden mi, yoksa flashlama yapsam mi daha az sorun cikar? Flashlamayi tavsiye ederseniz hangi versiyon sorunsuzdur?
Garmin, sygic, ndrive, swype, dragon compass, compass pro, xplore, opera mini, opera mobile, joikuspot premium, boldbeast recorder, bubble,

Geçme sakın telefon ile sorunun yoksa bırak öyle kalsın benim flash deneyimim olsaydı bende Anna'dan 14.002'ye geri dönerdim hata ettim yükledim şimdi sıkıntılarını yaşıyorum sana tavsiyem geçme sakın.

najanaja

najanaja

Üye
ben yaptım gncellemeyi tel aynı bi fark göremedim. Zaten sorun yaşamıyodum annayla hala sorunum yok ben memnunum annadan. Ama asıl belleyi dört gözle bekliyorum görsellik mükemmel tam istediğim gibi olacak tel.

okitox

okitox

Üye
belle yarın çıkar mi acaba? Meraklıyız bakalım ama hiç sanmıyorum :)

_ardaa

_ardaa

Üye
Yarın mı:) sen 2012 den önce unut bence belle'yi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yarın çıksa büyük sürpriz olur ama ben de sanmıyorum. navide de bir hareketlilik yok :)

yok ya hata veriyor an error occured diyor birşeyler mi oluyor ne :D

mustafapekdemir

Üye
nokia n8 kullanıyorum, ve hala güncelleme gelmedi. bu sene gelir mi acaba? :):):)

atölye

Üye
müzik kütüpanesi 100 lerce şarkı değil artık sadece mp3 leri alıyor kütüpaneye yani sonrun düzeltilmiş sadece onu farkettim

CURVANORD

Üye
Nokia N8 İÇİN 25.7 GÜNCELLEMESİ DAHA TÜRKİYEYE GELMEDİ :(

C6.01 C7 İÇİN GELDİ BU ARADA C6.01 DE 25.7 Yİ YÜKLERKEN Symbian Belle Hazırlık Die Bişi Yükledi Yani Belle Gelior Sıkı Durun

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede ole bişi yuklendi galiba bu sefer sandıqmızdan erken gelecek

emirsaltik

emirsaltik

Üye
Annadada böyle diyorlardı durun heveslendirmeyin milleti annada böyle başladı 6 -7 ay'ım sayfayı yenilememle geçti belle falan gelmicek diye düşünün beyler heveslenmeyin :D

tarama

Üye
Geçme sakın telefon ile sorunun yoksa bırak öyle kalsın benim flash deneyimim olsaydı bende Anna'dan 14.002'ye geri dönerdim hata ettim yükledim şimdi sıkıntılarını yaşıyorum sana tavsiyem geçme sakın.

"Ardaa", ilgine teşekkür ederim. Ne gibi sıkıntılarla karşılaştın? Annaya nasıl geçtin, flash mı yoksa telden veya oviden mi? Saydığım programları kullanıyormusun? Belle ile kıyaslama yapılırsa durum ne olur acaba hiç araştırdın mı?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​bende öyle birşey çıkmadı neresine yükledi telefonun =)

_ardaa

_ardaa

Üye
"Ardaa", ilgine teşekkür ederim. Ne gibi sıkıntılarla karşılaştın? Annaya nasıl geçtin, flash mı yoksa telden veya oviden mi? Saydığım programları kullanıyormusun? Belle ile kıyaslama yapılırsa durum ne olur acaba hiç araştırdın mı?

Belle kullanmadım Anna'yı 14.002 üzerine Ovi ile denedim olmadı her seferinde cihaz kurtarma çıktı sonra telefon üzerinden güncelledim 24.01'e ardından sistem hatası aldım Anna 1/2 ve 2/2 update olanları yükledim flash işine girmedim hiç girsem direk 14.002'ye dönerim.

Anna ile bilinen sorunlar
-Qt online uygulamaları telefon dili ingilizce yapılmadan yüklenmiyor
-Birçok kişide ilk Anna'ya geçişte uygulamaların kısayolları kayboldu birçok insan format atmak zorunda kaldı bende dahil
-Galeride bazı kişilerde mevcut resimler çıkmıyor kırık gösteriyor bende halen öyle formata rağmen düzelmedi
-Müzik çalar da yenile yaptığın zaman oyun müziklerini de görüyor Angry Birds yüklüyse 300den fazla ses dosyası çıkıyor müzik çalarda
-Bende e-posta senkronizasyon sorunu var 2 ayrı hesabım var birinde senkron sorunu yokken diğerinde sekronizasyon yapmıyor genelde.
-Bende video çekerken kalan süreyi hep yanlış gösteriyor
-Yine bende el ile wlan ağına bağlanmadan internete giremiyorum kendisi bağlanmıyor
-Klavye tuşları 14.02 ye göre daha küçük

bunlar benim aklıma gelen eksi yönleri, uygulamalarda yüklenmeme sorunu yok Qt olanlarda dili ingilizce yapıp yüklüyorsun

yazdığın uygulamalardan bende x-plore opera mobile ve jokiospot var ve çalışıyor diğerlerini bilmiyorum, başta da söylediğim gibi Belle kullanmadım ama kullananlardan pek şikayet eden görmedim akisne öve öve bitiremediler Belle de de qt sorunu varmış ama çözülmüş sanırım.

okitox

okitox

Üye
c6-01 için 14.002 versiyonuna nasıl geri dönebilirim söyleyebilecek olan var mı yav? direk o versiyonu naviden indirip flashlayamıyoruz sanırım... bi yolu yok mudur?

cardanadam

cardanadam

Üye
c6-01 için 14.002 versiyonuna nasıl geri dönebilirim söyleyebilecek olan var mı yav? direk o versiyonu naviden indirip flashlayamıyoruz sanırım... bi yolu yok mudur?

arkadaşım üst konuları incelesen görürdün http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/symbian-anna-ve-belle-downgrade-pr1-0-a-geri-donmek-n8-icindir-523312.html

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
25.007 de ilk resetimi attırdim aynı anda foursquare ve opera mobile açtım.telefon takıldı ve reset attı :) demekki son bulmadı bu durum anna ile.

cabal21

cabal21

Üye
bende hiç sıkıntı yok anna ilk güncelleme geldiğinde finlandiya sürümüyle flashlamıştım telefonu ve devamlı reset atıyo sarj yiyodu. amerikaya 2 gün oldu geleli ve 14.002 den 25.07 ye direk telefon üzerinden güncelledim. 30 tane oyun ve yüklü programlar ilk gün ki gibi çalışmaya devam ediyo telefonda.

tarama

Üye
Belle kullanmadım Anna'yı 14.002 üzerine Ovi ile denedim olmadı her seferinde cihaz kurtarma çıktı sonra telefon üzerinden güncelledim 24.01'e ardından sistem hatası aldım Anna 1/2 ve 2/2 update olanları yükledim flash işine girmedim hiç girsem direk 14.002'ye dönerim.Anna ile bilinen sorunlar-Qt online uygulamaları telefon dili ingilizce yapılmadan yüklenmiyor-Birçok kişide ilk Anna'ya geçişte uygulamaların kısayolları kayboldu birçok insan format atmak zorunda kaldı bende dahil-Galeride bazı kişilerde mevcut resimler çıkmıyor kırık gösteriyor bende halen öyle formata rağmen düzelmedi-Müzik çalar da yenile yaptığın zaman oyun müziklerini de görüyor Angry Birds yüklüyse 300den fazla ses dosyası çıkıyor müzik çalarda-Bende e-posta senkronizasyon sorunu var 2 ayrı hesabım var birinde senkron sorunu yokken diğerinde sekronizasyon yapmıyor genelde.-Bende video çekerken kalan süreyi hep yanlış gösteriyor-Yine bende el ile wlan ağına bağlanmadan internete giremiyorum kendisi bağlanmıyor-Klavye tuşları 14.02 ye göre daha küçükbunlar benim aklıma gelen eksi yönleri, uygulamalarda yüklenmeme sorunu yok Qt olanlarda dili ingilizce yapıp yüklüyorsunyazdığın uygulamalardan bende x-plore opera mobile ve jokiospot var ve çalışıyor diğerlerini bilmiyorum, başta da söylediğim gibi Belle kullanmadım ama kullananlardan pek şikayet eden görmedim akisne öve öve bitiremediler Belle de de qt sorunu varmış ama çözülmüş sanırım.
Tesekkur ederim Ardaa. En iyisi belleyi bekleyip sonucu gordukten sonra karar vermek.

Üst Alt