Yeni Renault Megane Hb Play Edition, Satışta

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yeni Renault Megane Hb Play Edition, Satışta


Renault Megane HB Play Edition Türkiye’de bayilerde ki yerini aldı

Fransız kökenli otomobil markası Renault, ülkemizdeki liderliğini elde etmiş olduğu satış rakamları ile kanıtlamakla birlikte yeni modellerini de geliştirmeye devam ediyor.

Renault’un en çok beğeni kazanan Sedan modellerinden biri olan ve sınıfının en iyi temsilcisi olarak nitelendirilen Megane ‘ın HB şimdi ise yeni başka bir versiyonla otomobil piyasasında.

Türkiye’de Bursa Oyak Renault Fabrikaları’nda üretimi gerçekleştirilen model 49 bin 750 TL‘den başlayan fiyatlar ile satışa sunulmaya başladı. Megane HB modelinin Icon, Touch ve Joy modellerinden sonra üretilmiş olan modeli Yeni Renault Megane HB Play Edition, gövde yapısı ile göz doldurmakta.

Yıldız siyahı, beyaz ve platin grisi olmak üzere farklı renk seçeneklerine sahip olan yeni versiyon HB, aynı zamanda 1.5 dCi 90bg manuel, 1.5 dCi 110 EDC , 1.6 110bg manuel ve 1.6 115bg CVT X-tronic olmak üzere 4 ayrı motor seçeneği ile de satışa sunulmuş durumda.

Güvenliği arttırıcı pek çok teknik detayın ve güvenlik sistemlerinin yanı sıra araçta keyifli ve eğlenceli bir yolculuk geçirmek için de bir çok bilgi-eğlence sistemleri bulunuyor.

Yeni Renault Megane HB Play Edition, satışta
 


Üst Alt