Renault Kampanyası 2017

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Renault Kampanyası 2017


Renault binek otomobillere özel faiz oranları
2017 yılı Ocak ayında, tüm Renault binek otomobillerin satın alımlarında, kredi tutarı ve vade seçeneğine göre değişen avantajlı faiz oranları sunuluyor.

Renault finansman kampanyası, tüm Renault binek otomobillerin satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları sadece MaxxiKoruma (Kredi Koruma Sigortası) ve/veya MaxxiDeğer (Araç Değer Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. İki üründen en az biri satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Kampanyalar birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve 31.01.2017 tarihine kadar, katılımcı Renault Yetkili Satıcıları’nda geçerlidir.

Renault hafif ticari araçlara özel faiz oranları
Ocak ayında, tüm Renault hafif ticari araç modellerinin satın alımlarında, kredi tutarı ve vade seçeneğine göre değişen avantajlı faiz oranları sunuluyor.

Renault finansman kampanyasına dahil olmadan yapılacak Renault Master ve Renault Trafic satın alımlarında 2.000 TL, Renault Kangoo satın alımlarında 1.500 TL’lik nakit alım indirimi uygulanmaktadır.

Renault finansman kampanyası, tüm Renault hafif ticari araç modellerinin satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları sadece MaxxiKoruma (Kredi Koruma Sigortası) ve/veya MaxxiDeğer (Araç Değer Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. İki üründen en az biri satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Kampanyalar birleştirilemez ve nakit alım indirimli fiyatlar ile birlikte kullanılamaz. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve 31.01.2017 tarihine kadar, katılımcı Renault Yetkili Satıcıları’nda geçerlidir.

Benzinli Renault CLIO ve Renault MEGANE modellerinde özel fiyatlar
2017 yılı Ocak ayında benzinli motorlu bir Renault Clio HB, Renault Clio Sport Tourer, Renault Megane HB ya da Renault Megane Sedan satın almak isteyenler, Ocak ayına özel fiyatlardan yararlanıyorlar.

Renault Ocak ayı kampanyası kapsamında 2016 model yılı Renault Clio Joy 1.2 75 hp otomobiller 49.200 TL’den, 2016 model yılı Renault Megane Sedan Joy 1.6 16V 115 hp otomobiller ise 62.850 TL’lik fiyatlarıyla Renault Yetkili Satıcıları’nda.
Belirtilen fiyatlar, ilgili modellerin tavsiye edilen perakende anahtar teslim başlangıç fiyatıdır ve tercih edilecek versiyon ve opsiyon seçeneklerine göre değişiklik göstermektedir. İlgili fiyat sadece perakende satın alımlarda geçerlidir. Kasko ve trafik sigortası dahil değildir. Kampanya stoklarla sınırlı ve 31.01.2017 tarihine kadar, katılımcı Renault Yetkili Satıcıları’nda geçerlidir.

Renault CLIO ve Renault MEGANE modellerinde metalik renk farkı yok
Ocak ayına özel olarak tüm Renault Clio HB, Renault Clio Sport Tourer, Renault Megane HB ve Renault Megane Sedan modellerinde, metalik renk seçeneği Renault’dan hediye.

Belirtilen modellerde metalik ve opak renk tercihlerinde fiyat farkı bulunmamaktadır. Metalik renk hediyesi, sadece perakende satın alımlarda uygulanmaktadır. Kampanya stoklarla sınırlı ve 31.01.2017 tarihine kadar, katılımcı Renault Yetkili Satıcıları’nda geçerlidir.

Ayrıntılı ve güncel bilgileri Renault Yetkili Satıcıları’ndan alabilirsiniz.
 

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
372
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
295
Kingmortall


Üst Alt