YENI MODEL RENAULT SYMBOL ÖZELLIKLERI VE FIYATI

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
YENI MODEL RENAULT SYMBOL ÖZELLIKLERI VE FIYATI

Yeni Renault Symbol
Renault en çok satan binek araçlarından olan Renault Symbol yeni tarzıyla şimdi çok farklı. Birçok yeni özelliğiyle sizi kendine bağlayacak Symbol. Ailenizin vazgeçilmezi olacak Symbol şimdi yeni konseptiyle sizleri bekliyor.
2017 model Renault Symbol yeni ön yüzüyle daha işlevsel bir yapıya bürünüyor. Bu şekilde yeni bir çehreye kavuşan Symbol ince ve zarif çizgileriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca Renault Symbol’de orta konsola entegre edilen 7’’ dokunmatik ekran ile artık multimedya sistemine kavuşmuş olacaksınız. Birçok renk alternatifi ile siz Symbol hayranlarına hitap etmenin gururunu yaşıyor.

Yeni Symbol konforu ile de size çok şey sunuyor. Beş yolcu kapasiteli aracın size üstün bir rahatlık sunduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca geniş iç hacmi ve bagaj hacmi ile de makul değerlere sahip. Bagaj hacmi 510 litre olarak hesaplanıyor. Koltukların katlanması sonrası ise bu değer 1257 litreye çıkıyor. Böylece geniş bir ailenin bütün ihtiyaçlarına cevap verebiliyor. Torpido gözleri ve kapı gözleri de bu ihtiyaçlara cevap veriyor. Araca entegre edilen arka park sensörü de sürüş kalitenizi artırma konusunda sizlere yardımcı olacak.2017 model Renault Symbol teknolojik alt yapısıyla da oldukça tatmin edici özelliklere sahip. Aracın içindeki multimedya sistemiyle birçok özelliği eğlenceli bir şekilde kullanma zevkini yaşayacaksınız. Bu sistemi de entegre dokunmatik ekranla kontrol etme imkanına sahip olacaksınız. Opsiyonel olarak kullanılan yol bilgisayarıyla yolculuğunuzun parametrelerini görebilirsiniz. ECO motor teknolojisiyle hem dizel hem de benzinli modellerinde yakıt tasarrufu söz konusu.Yeni Symbol güvenlik paketiyle de size güven veriyor. Cruise Control sistemi ile hız ayarlarınız sabitlenip sınırlandırılabilir. Sürücü ve yolcu ön ve yan hava yastıkları, İSOFİX çocuk koltuğu bağlantısı, acil fren destek sistemi ve elektronik denge programı ile güvenliğinizi sağlama noktasında üzerine düşeni yapıyor.Renault Symbol benzinli ve dizel motor seçeneğiyle üretilmiş. 1.2 benzinli,1.5 dizel motor seçeneği ile size yakıt tasarrufu noktasında garanti veriyor. Sybol’un başlangıç paketi satış fiyatı 69.100 TL’dir. Dolu donanımlı paketi ise 80.100 TL’dir. Fiyatlar ekstra aksesuar talebinde değişiklik gösterebilir. Bu müthiş aracı yakından takip görüp sahip olmak için en yakın Renault yetkili satıcısına uğramanız yeterli.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yeni Kasaları Sağlam Mı Acaba Bence Uzak Durulmalı Bu Markadan
 


Üst Alt