Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

Sponsorlu Bağlantılar

@Safak

@Safak

Üye
36 Kisi operada sayfayi yeniledikce uye sayisi artiyor :ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bildirim merkezini MS nin merkezine:) bildirmek lazım,yetmiyor artırın diye:)

nigzes1907

nigzes1907

Üye
Carpar dostum carparda katlarda bolerde bende wp kullaniyorum merak etme android funi falan degilim ama gercekleride gormemezlikten gelme huyum yoktur. Hani cevap vermek icin vermem. Hepsi bir kenara bu muhabbetin nasil acildigina bakarsan neden carpar katlar diyoruz anlarsin
Açıkla bende bileyim bana göre en üst seviye telefonların hepsi aynı biri su geçirmezlik koyuyor biri parmak izi biri kamera hepsi aynı hepsinin birbirinden ustun yanları var ama hiçbiri hatasız değil teknolojinin sonu yok biz anca çene yorarız kimse bana en iyi ios android veya wp diyemez hepsi hemen hemen aynı seviye

emz

emz

Üye
İşsizlik time :)

Ah ah. Ne günlerdi. Bir 8.1 için kendimizi parçalıyorduk. Bakalım şekilde ne olacak. Ama iyi yapmışsın görüntüleri bulmakla. Eğlendim :D

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
emz

emz

Üye
Rekor 154 çıktı :ehe. Bence susup oturmak lazım bunun üstüne :D Ben hala güncellemeler dizisini kuruyorum. Hazırlığı aldım şimdi gdr1 getir ardından son gelenler falan ben gece boyu yüklerim bu gidişle. Anca gelir son güncellemeye. Sonunda yine pfd ci olduk :D

luckysleven

luckysleven

Üye
Açıkla bende bileyim bana göre en üst seviye telefonların hepsi aynı biri su geçirmezlik koyuyor biri parmak izi biri kamera hepsi aynı hepsinin birbirinden ustun yanları var ama hiçbiri hatasız değil teknolojinin sonu yok biz anca çene yorarız kimse bana en iyi ios android veya wp diyemez hepsi hemen hemen aynı seviye

Boyle dusunuyorsan zaten ben sana birsey aciklayamam bosa konusmus olurum. Simdi burda oturup telefon kiyaslamasida yapamam ama objektif bakiyorum olaya emin olabilirsin. Dusuncene saygim var sen 1520nin note3 den asagi kalir yani yok diyebiliyorsan mecburen onada saygi duyacagiz : )

braayn

braayn

Üye
Sanki cyan öncesinde böyle ufak bir güncelleme vermişlerdi

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Explorer zıt bırt atıyor sinirimi bozmaya başladı

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Rainesto

skynet

Üye
Aynen ara ara atıp duruyor

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
PureFood

PureFood

Üye
Oo bomba ya bomba patlayan bomba hem de :D yav mecburen konumu kaldırdım hücreseli koydum. Wifi hücresel parlaklık ve ekran kilidi var bende :)

YkPkY

YkPkY

Üye
Ben yükleyeyim modem bulup alıp kaparım da :D Mobil ile anca yükleniyorlar. Daha çook var :D
şifreyi falanda sildim wifinin,tık yok.
tahminim amacı wifi bulduğunda uyaracak ama trink :ah

dakamon

dakamon

Üye
şifreyi falanda sildim wifinin,tık yok.
tahminim amacı wifi bulduğunda uyaracak ama trink :ah

O bu güncellemeden oncede vardı. Wifi bulunca bana haber veriyordu bildirimle. Bence yeni gelemdi siz biz yen farkettik

Üst Alt