luckysleven
Üye
Bende normal?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yok hocam bildirim cubugunda h harfi kucuk
Bende normal?
Bende normal?

Bildirim merkezi diyoruz![]()

Açıkla bende bileyim bana göre en üst seviye telefonların hepsi aynı biri su geçirmezlik koyuyor biri parmak izi biri kamera hepsi aynı hepsinin birbirinden ustun yanları var ama hiçbiri hatasız değil teknolojinin sonu yok biz anca çene yorarız kimse bana en iyi ios android veya wp diyemez hepsi hemen hemen aynı seviyeCarpar dostum carparda katlarda bolerde bende wp kullaniyorum merak etme android funi falan degilim ama gercekleride gormemezlikten gelme huyum yoktur. Hani cevap vermek icin vermem. Hepsi bir kenara bu muhabbetin nasil acildigina bakarsan neden carpar katlar diyoruz anlarsin
geliyorNereye gelmiş? Ekran görüntüsü atarsanız iyi olur.
Nereye gelmiş? Ekran görüntüsü atarsanız iyi olur.
İşsizlik time

bi modemi kapa aç yapayım bakalım noolacakGarip. Neye yarayacak ki?
Açıkla bende bileyim bana göre en üst seviye telefonların hepsi aynı biri su geçirmezlik koyuyor biri parmak izi biri kamera hepsi aynı hepsinin birbirinden ustun yanları var ama hiçbiri hatasız değil teknolojinin sonu yok biz anca çene yorarız kimse bana en iyi ios android veya wp diyemez hepsi hemen hemen aynı seviye
bi modemi kapa aç yapayım bakalım noolacak
Mobil ile anca yükleniyorlar. Daha çook var 
şifreyi falanda sildim wifinin,tık yok.Ben yükleyeyim modem bulup alıp kaparım daMobil ile anca yükleniyorlar. Daha çook var
![]()

şifreyi falanda sildim wifinin,tık yok.
tahminim amacı wifi bulduğunda uyaracak ama trink![]()