Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

Sponsorlu Bağlantılar

@Safak

@Safak

Üye
abow rekor 29 uye su an konuda :)

luckysleven

luckysleven

Üye
manuel parlaklık ayarı var mı :)

Olmami : ) Mutevazi olmamak lazim dogruya dogru note3 tartismasiz ikiye boler ucle carpar etrafinda iki tur atar devam eder ki samsung arayuzu ic kararticidir bilirsin ona ragmen boyle : )

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
Serhan

Serhan

Üye
Olmami : ) Mutevazi olmamak lazim dogruya dogru note3 tartismasiz ikiye boler ucle carpar etrafinda iki tur atar devam eder ki samsung arayuzu ic kararticidir bilirsin ona ragmen boyle : )

Touch Wiz pişmanlıktır :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
ekstralar+bilgi de en altta böyle bir şey yazıyor neyin tarihi bu?

build creation date
9.7.2014

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Serhan
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
79 85 civarıydı rekor :D wpciler sığınaklardan çıkabilir :D sonunda hayel sisstemımıze yawaş yawaş kavuşuyoruz

• Beğen
Tepkiler: Serhan
nigzes1907

nigzes1907

Üye
Hangi ozelliğiyle katlar çarpar bi acıklarsan 1520 kullanan biri olarak soruyorum iyi düşün derim

Rainesto

Rainesto

Üye
Ya bunu boşverinde denim nerde :D

YkPkY

YkPkY

Üye
bi değişiklik daha var.bildirim merkezine wifi gelmiş

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Lumia 830 a yokmu bu güncelleme

emz

emz

Üye
79 85 civarıydı rekor :D wpciler sığınaklardan çıkabilir :D sonunda hayel sisstemımıze yawaş yawaş kavuşuyoruz

Ben 110 olduğunu hatırlıyorum o akşam. Daha üstü kaç oldu onu hatırlamıyorum:hmm. Ama 110 aklımda kaldı. Çok fazlaydık. Hatta site çöker mi falan demiştik :ehe. Ali abi yine ne çökecek biz olsa göre yaptık dediydi :ehe Daha neler olur da bakalım herkes kopuk forumdan. Asıl olay wp 10'da olacak :D

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve Serhan
dakamon

dakamon

Üye
Şimdi bu hüresel geldi ya, Benim hızlı ayarlarda sırasıyla wifi bluetoth konum ve ekran döndürme vardı şimdi bu hücresel veri geldi neyi kaldırsam bilemedim hepside kullandığım şeyler. İşte burada MS ye laf söylemek düşüyor. Yahu kardeşim görüyorsun yetmiyor 4 seçenek. Arttırın şunu. Hala diyorum sağa sola kaydırmada sıkıntı varsa yukarı aşağı kaydırma yapsınlar. Bi şekilde arttırmaları lazım.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Ben 110 olduğunu hatırlıyorum o akşam. Daha üstü kaç oldu onu hatırlamıyorum:hmm. Ama 110 aklımda kaldı. Çok fazlaydık. Hatta site çöker mi falan demiştik :ehe. Ali abi yine ne çökecek biz olsa göre yaptık dediydi :ehe Daha neler olur da bakalım herkes kopuk forumdan. Asıl olay wp 10'da olacak :D

WP 10 da cidden forum çoker ve saniyede 9 mesaj atılır.

• Beğen
Tepkiler: emz

Üst Alt