Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Arkadaşlar hepinize günaydın. Sabah 7'den beri telefonla uğraşıyorum en son sinir oldum geldim. Son güncellemeyi de gece indirmiş sabah kurdum. Şu anda cihazın nasıl kastığını anlatamam. Yazarken bile klavye göstermiyor, ana ekrana dönerken animasyon takılıp gecikiyor ve bütün uygulamalar kasıyor. Bende çözüm bulamadım bıraktım sistem dosya takılmayı bırakırsa inşallah düzelir diye. Başka bunları yaşayan var mı?:hmmm Ben daha dün sadece cyan kullanıyordum. Yeni geçenler de başka ne var? Bir tek bende değildir de neyse. H harfi dışında İyi olmuş buton olayı. Telefonu sağdan ettim ana ekranı falan klasörledim çok hoş oldu :D Yeniden sevdim sistemi :D

skynet

Üye
Aynen cyan dan geçince bariz belli oluyor kasılmalar

• Beğen
Tepkiler: emz
yasirtaha

yasirtaha

Üye
ben yükledim ama kasılma filan yok şu anda

Peocawe

Peocawe

Üye
Benimde batarya iptal çok seri duşuyor pfd den sonra. Hatta kendi kendine bile azaldığı oluyor kilitliyken.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar hepinize günaydın. Sabah 7'den beri telefonla uğraşıyorum en son sinir oldum geldim. Son güncellemeyi de gece indirmiş sabah kurdum. Şu anda cihazın nasıl kastığını anlatamam. Yazarken bile klavye göstermiyor, ana ekrana dönerken animasyon takılıp gecikiyor ve bütün uygulamalar kasıyor. Bende çözüm bulamadım bıraktım sistem dosya takılmayı bırakırsa inşallah düzelir diye. Başka bunları yaşayan var mı?:hmmm Ben daha dün sadece cyan kullanıyordum. Yeni geçenler de başka ne var? Bir tek bende değildir de neyse. H harfi dışında İyi olmuş buton olayı. Telefonu sağdan ettim ana ekranı falan klasörledim çok hoş oldu :D Yeniden sevdim sistemi :D

Aynen cyan dan geçince bariz belli oluyor kasılmalar

Telefonumu aldığım günden beri hiç kasıldığını görmedim . Tüm pfd güncellemelerini de yükledim şu ana kadar . Acaba kasılma problemi belli donanımsal sıkıntılardan kaynaklanıyor olabilir mi ?

emz

emz

Üye
Benimde batarya iptal çok seri duşuyor pfd den sonra. Hatta kendi kendine bile azaldığı oluyor kilitliyken.

Aynen. @skynet abi biz geçmese miydik ki acaba diyorum :hmmm Umarım bu batarya hep böyle kalmaz çünkü saat 8 de çektim şu an %60. Çıldırırım böyle giderse. Cyan üstüne manyak kasıyor. Umarım yakında geçer yoksa acımayacağın oyunlara basıcam flash ı cyan takılıcam tekrar. Umarım düzelir yoksa söverim:(

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Bu dediğin şey her güncellemeden sonra olan normal bir durum.
Güncelleme bittikten sonra telefon arkaplanda pek çok ayar ve uygulamayı geri yüklüyor.
Haliyle o işlemler bitene kadar birkaç saat kasılma sürebilir.
Ondan sonra herşey normale dönecektir.
Panik yok...

• Beğen
Tepkiler: byibo, emz, dark_13 ve 1 kişi daha
Serhan

Serhan

Üye
Ben ilk yüklediğim zaman kafayı yemişti , ie den video açıyordum kendi kendine kapanıp kilit ekranında çalıyordu video. Bug mudur değilmidir bilmemde arkaplan (gibi) kilit ekranında çalması çok hoş olmuştu. Sonra telefonu açmıştım İE kapanmıştı :kop:
Bu sabah açtım herşey gayet normal.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Zamanla her şey düzelir güncelleme sonrası ufak terslikler olsada günler geçtikçe rayına oturuyor örn batarya ilk zamanlar hemen düşse de düzeliyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
İlk bende de kastı. Şuan çok iyi

• Beğen
Tepkiler: emz ve Serhan
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Hala pfd kullanan varmı ya basın stabile tek Sorun beklemek geriye e bizimde en iyi yaptığımız şey şarzımdan çok memnunum gerçi wp 7 li pc bulsaydım format lıcaktımda vazgeçtim 10 gelince misss kebab

Peocawe

Peocawe

Üye
Şuan için telefonda tek sıkıntı şarj. 1 günü çıkaramıyorum. stabil sürüm ile günde 2 defa pfd ile 3 defa şarj ediyorum resmen.

YkPkY

YkPkY

Üye
O bu güncellemeden oncede vardı. Wifi bulunca bana haber veriyordu bildirimle. Bence yeni gelemdi siz biz yen farkettik

Kaç zamandır kullanıyorum,daha yeni görüyorum.Allah Allah

suyunsesi

suyunsesi

Üye
WiFi - Hücresel - Uçuş - Ekr.Kilit
Wifi çok lazım. Dışarı çıkınca hücresel lazım zırt pırt. Her akşam yatarken uçuş modu lazım. Her akşam yatakta yada kanepede ekran yan kilidi lazım. E tamam. Benim ayarlar bitti. Diğerleri bu kadar sık lazım değil. Hücresel pek güzel oldu. Teşekkürler @bulutsuzgece. :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

skynet

Üye
Ya o değilde benim pil tasarrufu pfd yi yükledikten sonra yine bozuldu :hmmm

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende hücresel devamlı açık hiç kapattığımı hatırlamıyorum ama uçuş modu en çok kullandığım ayar

skynet

Üye
Telefonumu aldığım günden beri hiç kasıldığını görmedim . Tüm pfd güncellemelerini de yükledim şu ana kadar . Acaba kasılma problemi belli donanımsal sıkıntılardan kaynaklanıyor olabilir mi ?
Hocam sanırım ilk yüklemeden kaynaklı ama bende dayanamayıp cihazı sıfırladım şimdi gayet iyi ama ne hikmetse pil tasarrufu yine bozuldu :)

Üst Alt