Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

Sponsorlu Bağlantılar

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Dostum bu resmi bir güncelleme değil. Biz kobayız deneme güncellemeleri geliyor bize :) bu programa kaydolman lazım sanada gelmesi için :)

Tamam teşekkür ederim kurmayım o zaman lumia 830 olumsuz etkilenmesin şimdi

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Serhan

Serhan

Üye
Şimdi bu hüresel geldi ya, Benim hızlı ayarlarda sırasıyla wifi bluetoth konum ve ekran döndürme vardı şimdi bu hücresel veri geldi neyi kaldırsam bilemedim hepside kullandığım şeyler. İşte burada MS ye laf söylemek düşüyor. Yahu kardeşim görüyorsun yetmiyor 4 seçenek. Arttırın şunu. Hala diyorum sağa sola kaydırmada sıkıntı varsa yukarı aşağı kaydırma yapsınlar. Bi şekilde arttırmaları lazım.

Yukarı aşağı olsa slot makineleri gibi olur :D Yap işte sağa sola

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yazı tipi boyutu da küçülmeli. Mesela bildirim geldiğinde bildirimi açmadan yazının hepsini okuyamıyorum. Ya da onla alakalı değil ama ayar gelse kaydırarak genişleterek filan hepsi okunsa yazının.

• Beğen
Tepkiler: smltrl, ogzhnoTr ve Serhan
luckysleven

luckysleven

Üye
Hangi ozelliğiyle katlar çarpar bi acıklarsan 1520 kullanan biri olarak soruyorum iyi düşün derim

Carpar dostum carparda katlarda bolerde bende wp kullaniyorum merak etme android funi falan degilim ama gercekleride gormemezlikten gelme huyum yoktur. Hani cevap vermek icin vermem. Hepsi bir kenara bu muhabbetin nasil acildigina bakarsan neden carpar katlar diyoruz anlarsin

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
mehmetisler

mehmetisler

Üye
Mağaza yüklemelerinde veriler taşınıyor veriler geri yukleniyor sonlandırılıyor gibi bilgilendirme yazıları gelmiş

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
dakamon

dakamon

Üye
Yazı tipi boyutu da küçülmeli. Mesela bildirim geldiğinde bildirimi açmadan yazının hepsini okuyamıyorum. Ya da onla alakalı değil ama ayar gelse kaydırarak genişleterek filan hepsi okunsa yazının.
Mesela mesaj geldiğinde direk üstten indirsek ufak bi panel açılsa hemen orada cevap yazp göndersek ios ta olduğu gibi oda çok şık olur

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Mesela mesaj geldiğinde direk üstten indirsek ufak bi panel açılsa hemen orada cevap yazp göndersek ios ta olduğu gibi oda çok şık olur
O da gayet iyi olur da tıklamadan tüm yazıyı görsek süper olur.

• Beğen
Tepkiler: smltrl, Serhan ve emz
Serhan

Serhan

Üye
"Cyan"

Muhtemelen "Denim" gelince o tarih de değişecek.

Wowoowowoowwowow , süper olur ! İos 8 deki şeyler felan gelse süper olur :) Alttan WP Control Center çıksa flash felan açıp kapayabilsek keşke. 3.parti uygulamalara kaldık Flash için :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ona actionable notifications deniyor.

• Beğen
Tepkiler: dakamon ve Serhan
Serhan

Serhan

Üye
WP nin flash işine çozum bulması lazım ya çok kotu . 3 Parti Uygulamalr olmasa ne yapacağız ?

Emre

Üye
Hüresel SIM Görmüşler Sonunda Şükür :)

dakamon

dakamon

Üye
O da gayet iyi olur da tıklamadan tüm yazıyı görsek süper olur.
Ya karşımızda koskoca yazılım devi var. Ama işte böyle çığır açıcı düşüneler ortaya koyacak adamları yok. MS den ayrılan bi adam röportajında söylemişti MS tamamen devlet kurumu gibi olmuş çok sağlam kurumsal yapısı var bununla doğru orantılı olarak ta çalışanları da memur gibi demişti. Bana da öyle geliyor. Salla başı al maaşı tarzındalar. Böyle yenilikçiliğe açık bir ortam değil. Mesela bi google yada apple şirketi çalışanları gibi değiller. Yenilikçi fikirler her zaman özgür kafalarda ortaya çıkar. Örnek Steve jobs. MS nin bu durumu aşması piyasadan genç yazılımcıları toplayıp onları serbest bırakıp kurumsallığın yükü altında ezmeden çalışmalarını sağlaması lazım. İşte o zaman bir şeyler ortaya çıkar diye düşünüyorum. Uservoice de bence birazda bunu kanıtlıyor. Yani kendi akıllarına gelmiyor böylesine basit şeyler bize soruyorlar. Çok sağlam ekibi olan bir firma bunlara gerek duymadan şakır şakır verirdi. Şimdi millet patent şu bu diyecekte, tizen falan gibi yeni işletim sistemleri çıkacak onlar acaba ilk çıkar çıkmaz WP den ne kadar geri yada ileri olacak. Bence bizden daha ileri de çıkacaklar özellikler olarak. Merak ediyorum onlara patent vurmuyormu patent sadece bize mi vuruyor :) Nacizane şu an ki fikirlerim bu şekilde. @Sensation

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ben 110 olduğunu hatırlıyorum o akşam. Daha üstü kaç oldu onu hatırlamıyorum:hmm. Ama 110 aklımda kaldı. Çok fazlaydık. Hatta site çöker mi falan demiştik :ehe. Ali abi yine ne çökecek biz olsa göre yaptık dediydi :ehe Daha neler olur da bakalım herkes kopuk forumdan. Asıl olay wp 10'da olacak :D

İşsizlik time :)

• Beğen
Tepkiler: emz
Serhan

Serhan

Üye
İşsizlik time :)

Sanki atomu parçalıyoruz :kop2:

• Beğen
Tepkiler: emz, Rock Ve Roll ve luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
Hucresel verinin h si kucuk kalmis : ) Insider uygulamasindaki gibi yandan cekmeli bir ayar menusu getirseler cok hos olur.. Icinede flasi vs atabilsek fevkaladenin fevkinde olur

@Safak

@Safak

Üye
31 olduk ohu ohu :ehe

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Peocawe

Peocawe

Üye
Hucresel verinin h si kucuk kalmis : ) Insider uygulamasindaki gibi yandan cekmeli bir ayar menusu getirseler cok hos olur.. Icinede flasi vs atabilsek fevkaladenin fevkinde olur

Bende normal?

Üst Alt