Bluetoothuda unutmayalımWiFi - Hücresel - Uçuş - Ekr.Kilit
Wifi çok lazım. Dışarı çıkınca hücresel lazım zırt pırt. Her akşam yatarken uçuş modu lazım. Her akşam yatakta yada kanepede ekran yan kilidi lazım. E tamam. Benim ayarlar bitti. Diğerleri bu kadar sık lazım değil. Hücresel pek güzel oldu. Teşekkürler @bulutsuzgece.![]()
yada bir güzellik yapıp 4ten fazla kısayol ataması yaptırırlarsa fena olmaz 
Hocam o nasıl oldu
Benim pil tasarrufu adam gibi göstermeye başlamış

Denim ile olabilir.@papakudioflu boot ekranında Nokia yazısı gitti diyorlardı. Gitmemiş. Daha sonra mı olacak bu yoksa oldu mu.
Yada ios daki gibi control center lazımKesinlikle kaydırılabilir kısa yollar gerekli. Bende 5 tane var. Cyandan sonra pfd'ye geçmedim ama denim gelince ne olacak bu kısayollar. Yetmeyecek. Kaydırmalı sistem şart![]()
Kesinlikle kaydırılabilir kısa yollar gerekli. Bende 5 tane var. Cyandan sonra pfd'ye geçmedim ama denim gelince ne olacak bu kısayollar. Yetmeyecek. Kaydırmalı sistem şart![]()
5 tane var. Bizde 4 
Sende yine iyi5 tane var. Bizde 4
![]()

Hem Flash açmak için 3.parti uygulamalara kalmayız.Hocam o nasıl oldu![]()

bendede düzgünHocam o nasıl oldu![]()
Dakika gösterimi doğru zaten. 1 saat sonra belli olur, güne geçer.Sadece dünkü güncellemeyi yaptım şarza takılı olarak o kadar![]()
Bende niye bozuk hatta cihazı bile sıfırladımbendede düzgün

Şunun şöyle kutucuklu versiyonu olsa gelse süper olurHem Flash açmak için 3.parti uygulamalara kalmayız.
Kafayı yedi yine
Bende eskisi gibi