Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

Sponsorlu Bağlantılar

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Ya millet bende mi pdf ye geçsem bilemedim bi 1520 kullanıcısı olarak geçim mi geçmeyim mi karar vermedim

habbuj

habbuj

Üye
Blu
WiFi - Hücresel - Uçuş - Ekr.Kilit
Wifi çok lazım. Dışarı çıkınca hücresel lazım zırt pırt. Her akşam yatarken uçuş modu lazım. Her akşam yatakta yada kanepede ekran yan kilidi lazım. E tamam. Benim ayarlar bitti. Diğerleri bu kadar sık lazım değil. Hücresel pek güzel oldu. Teşekkürler @bulutsuzgece. :)
Bluetoothuda unutmayalım :) yada bir güzellik yapıp 4ten fazla kısayol ataması yaptırırlarsa fena olmaz :)

YkPkY

YkPkY

Üye

Benim pil tasarrufu adam gibi göstermeye başlamış

dakamon

dakamon

Üye
@papakudioflu boot ekranında Nokia yazısı gitti diyorlardı. Gitmemiş. Daha sonra mı olacak bu yoksa oldu mu.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Kesinlikle kaydırılabilir kısa yollar gerekli. Bende 5 tane var. Cyandan sonra pfd'ye geçmedim ama denim gelince ne olacak bu kısayollar. Yetmeyecek. Kaydırmalı sistem şart :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Kesinlikle kaydırılabilir kısa yollar gerekli. Bende 5 tane var. Cyandan sonra pfd'ye geçmedim ama denim gelince ne olacak bu kısayollar. Yetmeyecek. Kaydırmalı sistem şart :)
Yada ios daki gibi control center lazım

dakamon

dakamon

Üye

Sende yine iyi :) 5 tane var. Bizde 4 :D

• Beğen
Tepkiler: Serhan
dakamon

dakamon

Üye
Bende 12 gün gösteriyor

YkPkY

YkPkY

Üye

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
:D
Şunun şöyle kutucuklu versiyonu olsa gelse süper olur :) Hem Flash açmak için 3.parti uygulamalara kalmayız.

Bence bu androıd romlar gibi basit tasarımı wp kesinlikle daha gerçekçi bişiler yapıcaktır sistemde kalmamın en buyuk sebebi fakirlikten sonra ana ekran ikonların gerçekçliği diğerleri çizgi film gibi gelıor lumıadan sonra

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Vallahi Microsoft şu htc ve samsungda olan ekstra pi tasarrufu modunun benzerini yapsa Microsoft çok güzel olabilirdi aslında şarj sıkıntısı çekenler için

YkPkY

YkPkY

Üye

Kafayı yedi yine

• Beğen
Tepkiler: PureFood, emz ve skynet

Üst Alt