Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Şu usb ıvır zıvır ayarları da gelseydi keşke

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
  • Beğen
Tepkiler: luckysleven
Serhan

Serhan

Üye
hocam büyük olupta 36 mb lik bir güncelleme ne kadar büyük olabilir ki? !!!
Hücressel Veri yeterde artar bile , yalnız çok gülünç durumdayız ha , androidliler bize ***leriyle gülüyorlardır , bildirim merkezine kısayol geldiği için :D

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
Serhan

Serhan

Üye
saol,mobil veri ayarının eklenmesi gayet iyi olmuş aylardan sonra nihayet eklendi,bakalım manuel parlaklık ayarı ne zaman gelcek !!!!!!!!!!!
MS bu hafta coştu , mağaza depreminden sonra 8.10 luk bir prewiew depremi geldi , bakalım sırada ne var ?

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Sensation
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar abartacak pek bişiy yok ağzımıza bir parmak reçel(bal bile değil:))çaldılar o kadar.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Güncelleme o kadar da ufak değil galiba ?

Arkadaşlar bu resimdeki güncelleme boyutu değil güncellemenin yüklenmesi için gereken alan.
Güncelleme paketleri ve oyun uygulama paketleri indirilen sıkıştırılmış dosyalardır.
Güncellemenin boyutu ne kadardır bilmiyorum ama yükleme için bu kadar boş alana ihtiyaç duyuyor :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Arkadaşlar bu resimdeki güncelleme boyutu değil güncellemenin yüklenmesi için gereken alan.
Güncelleme paketleri ve oyun uygulama paketleri indirilen sıkıştırılmış dosyalardır.
Güncellemenin boyutu ne kadardır bilmiyorum ama yükleme için bu kadar boş alana ihtiyaç duyuyor :)
Doğrudur , ingilizce olunca resim pek okumadan geçtim :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yeni bir özellik:

saynesim

saynesim

Üye
Hücresel h harfi neden küçük acaba

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende güncelleme yaptım kayda değer bir şey yok bence

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Samsung ATIV S modeli bu güncellemeyle sürekli kendini kapatıp açıyormuş.

• Beğen
Tepkiler: emz ve Rainesto
luckysleven

luckysleven

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Serhan

Üst Alt