Rainesto
Üye
Hocam o bu değilde denemek için elimi cebime attım 920 de deneyim diye sonra garantiye verdiğim aklıma geldiAbi konumuzla alakalı değil ama bir sorum olacaktı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızŞimdi bu videoyu iziyorum *#06# bildiğimiz nolu imei kodu karşımıza çıkıyor ve bu kodu pin kodu olarak lumia 1520'ye pin kodu olarak giriyorlar yanlış görmediysem ve sanki telefon unlock gibi olmu gibi görünüyor yada değişik bir şeyler ortaya çıktı bu videoda telefon unlockmu oluyor yani o kodla yoksa hack gibi şeyler'mi yapılıyor acaba
Hocam o bu değilde denemek için elimi cebime attım 920 de deneyim diye sonra garantiye verdiğim aklıma geldibaktım wave 2
Sen benim anlattığım okayın aynısını denedin mi kardeşim
okayın aynısı derken jeton düşmedi
videoyu dikkatli izledim de sim unlockmuş 5 saat inkilap çalıştım kafa yandı da sonradan anlayabildimKilit kodu mu? Ben unuttum bile
Anladığım kadarıyla at&t operatörüne ait cihazları bu yöntemle sim unlock hale getirmek anlatılmış.
Dediğni sonradan anladım kardeşim jeton yeni düştü bende
Sadece video başlığı ile o sonucu çıkardım dersem bana gülme. Cepnet ile video izlenmiyor da !videoyu dikkatli izledim de sim unlockmuş 5 saat inkilap çalıştım kafa yandı da sonradan anlayabildim
benimkinin düşmesine gerek kalmadı o zaman
Sadece video başlığı ile o sonucu çıkardım dersem bana gülme. Cepnet ile video izlenmiyor da !
Sadece video başlığı ile o sonucu çıkardım dersem bana gülme. Cepnet ile video izlenmiyor da !
şimdi AT&T sanırım ingiliz operatörüydü başka hatları okumuyordu yada başka ülkelerim sim kartlarınıSim unlock olunca ne oluyor ki bir açıklar mısın
Operatör cihazı, diğer operatörlerin sim kartları çalışmaz. Sim kilidi vardır. Telefonu diğer sim kartlarla kullanamazsın. Sözleşmenin en erken 6. ayında alan kişiye sim free kodu verirler. Bazen bu süre daha da uzayabilir.Sim unlock olunca ne oluyor ki bir açıklar mısın
hocam o ingiltere içinde heraldeDenim yarın gelir bazı modellere 15 Aralık denmişti sanırım..
At&t Amerika operatör firmasıydı hatırladığım kadarıyla.Oldu o zaman iyi geceler
şimdi AT&T sanırım ingiliz operatörüydü başka hatları okumuyordu yada başka ülkelerim sim kartlarını
Hocam be benim şarjım su gibi gidiyo ya anlam veremedim telefon internetteydim dakikada %1 duşuyor bu nedir !!!!!!!
Onlar çok önce aldı zatenArkadaşlar yeni bir güncelleme yolda galiba, onedrive, dosyalar, extralar + bilgiler gibi bazı sistem dosyaları güncelleme aldı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?