Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

Rainesto

Üye
Hocam o bu değilde denemek için elimi cebime attım 920 de deneyim diye sonra garantiye verdiğim aklıma geldi baktım wave 2

Tepkiler: Peocawe, Murat Alper ve Rock Ve Roll
Kilit kodu mu? Ben unuttum bile
Anladığım kadarıyla at&t operatörüne ait cihazları bu yöntemle sim unlock hale getirmek anlatılmış.

Tepkiler: byibo

Rainesto

Üye
Tepkiler: Murat Alper
videoyu dikkatli izledim de sim unlockmuş 5 saat inkilap çalıştım kafa yandı da sonradan anlayabildim

benimkinin düşmesine gerek kalmadı o zaman
Sadece video başlığı ile o sonucu çıkardım dersem bana gülme. Cepnet ile video izlenmiyor da !

braayn

Üye
Denim yarın gelir bazı modellere 15 Aralık denmişti sanırım..

Tepkiler: ogzhnoTr
Sim unlock olunca ne oluyor ki bir açıklar mısın
Operatör cihazı, diğer operatörlerin sim kartları çalışmaz. Sim kilidi vardır. Telefonu diğer sim kartlarla kullanamazsın. Sözleşmenin en erken 6. ayında alan kişiye sim free kodu verirler. Bazen bu süre daha da uzayabilir.
Bu video da vatandaş açık bulmuş. At&t firmasına ait sim kilitli cihazı diğer sim kartlar ile kullanmanın önünü açmış

papakudioflu

Emekli Yönetici
Videoda sim kilitli cihazların, operatörden alınan cihaza özel kodla sim kilidinin kaldırılması anlatılmış.

Tepkiler: Murat Alper ve byibo
Hocam be benim şarjım su gibi gidiyo ya anlam veremedim telefon internetteydim dakikada %1 duşuyor bu nedir !!!!!!!

Abi helal olsun valla hiç sızıntı yapılmıyor mc naptı böyle açık verenleri ışid gibi infazmı etti yoksa

braayn

Üye
Aralık sonuna kadar bütün modellere dağıtsa iyi olur en azından yeni yıl hediyesi olur bizim için ufak bir iki jestte yapsa fena olmaz hani..

Tepkiler: ogzhnoTr

serinaga

Üye
Arkadaşlar yeni bir güncelleme yolda galiba, onedrive, dosyalar, extralar + bilgiler gibi bazı sistem dosyaları güncelleme aldı ...