Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

Sponsorlu Bağlantılar

erhanercan

erhanercan

Üye
920 mim de daha hızlı bitiyordu 925,e geçtim 1 ay önce bunda daha iyi gidiyor QUOTE="Peocawe, post: 7425906, member: 1208557"]Batarya durumu nasıl?[/QUOTE]

• Beğen
Tepkiler: Peocawe

suyunsesi

suyunsesi

Üye
gerçi kilit ekranı hava durumuna ayarlıydı. Hava durumu, twitter, instagram, facebook arka planda izinliydi. Bi de cortana aktif bunlar çok mu etki eder? :ehe

Sen boşver, iphone kullanan tüm arkadaşlarım yarım günü zor çıkarıyorlar. Bir güncelleme sonrası hepimiz telefonu normal durumundan daha çok kullanıyoruz. Hemen herşeye yeniden bakıyoruz, forumlarda uzun süre kalıyoruz, uygulamalara yüklenip kontrol falan ediyoruz. Derken daha çok kullanıyoruz telefonu. Hem biz durulana kadar hemde şarj kendini oturtana kadar bir hafta falan geçiyor. Sonra zamanla rayına oturuyor.

Pfd kurulu 620ye güncelleme yüklerken çarklarda kaldı ve şarj bitti.Tekrar şarja taktım ve yine çarklar çıktı.İki saattir böyle ne yapmamı önerirsiniz?

Arkadaşım bırak şarjda kalsın. Sen üst üste iki kez soft reset at. (Yani Telefonu tuş kombinasyonu ile yeniden başlatmak (ses kısma + güç tuşuna telefon kapanıp kapandıktan sonra açılmak üzere titreyene kadar basılı tutmak) yani format falan atmana gerek yok). Ve sonra kendi haline bırak. 6 saatte sürse problem değil o. Şarjın bitik olduğundan hem onu doldurmaya çalışıyor hem de büyük bir güçle sistemini ordan oraya taşıyıp boş alan açıp yeniden kurmaya çalışıyor. Yani olay çok yavaşlamış oluyor. Durum böyle olunca telefonun açılması uzun sürüyor. Benim başıma geldi. Kendi haline bırak mutlaka telefon tertemiz açılacaktır.

• Beğen
Tepkiler: sazobalı
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Pfd kurulu 620ye güncelleme yüklerken çarklarda kaldı ve şarj bitti.Tekrar şarja taktım ve yine çarklar çıktı.İki saattir böyle ne yapmamı önerirsiniz?
Hafıza kartını çıkart öyle aç telefonunu;)
Tecrübe ile sabittir. Hafıza kartı ızdırap oluyor güncelleme yaparken:kop2:

• Beğen
Tepkiler: sazobalı
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
benim telefonumda şimdiye kadar gelen tüm güncellemelerde batarya iyi duruma geldi az gittiği hiç olmadı

• Beğen
Tepkiler: trepcan
rainman3545

rainman3545

Üye
Hafıza kartını çıkart öyle aç telefonunu;)
Tecrübe ile sabittir. Hafıza kartı ızdırap oluyor güncelleme yaparken:kop2:
Hafıza kartını çıkardım ve güncellemeyi tamamladı haklısın.Çok teşekkür ederim. :)

destansal

destansal

Üye
Arkadaşlar L930 pdf yüklü hücresel veri kendiliğinden açılıyor bugün 2 defa oldu en son gelen güncelleme den sonra oldu bu sorunu başka yaşayan varmı

kalkan_yumruk

kalkan_yumruk

Üye
1020 sıfır aldım 5 6 saat bitiyor batarya sinir oluyorum...

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar benim mobil veri ile ilgili bir süredir yaşadığım bir problem var . Daha doğrusu şebeke ile ilgili . En fazla 4 çizgiye kadar çıkıyor 5'e kadar çıktığını görmedim hiç . Çoğunlukla ya 1 ya 3 çizgide kalıyor . Neden kaynaklanıyor olabilir ? Sırf bu sorun yüzünden internete bağlanırken de sıkıntı yaşıyorum .

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar benim mobil veri ile ilgili bir süredir yaşadığım bir problem var . Daha doğrusu şebeke ile ilgili . En fazla 4 çizgiye kadar çıkıyor 5'e kadar çıktığını görmedim hiç . Çoğunlukla ya 1 ya 3 çizgide kalıyor . Neden kaynaklanıyor olabilir ? Sırf bu sorun yüzünden internete bağlanırken de sıkıntı yaşıyorum .
Öncelikle başka bir telefonda hattınızı deneyin. Aynı sorun devam ediyor ise
A) Sim kart ile alakalı bir sorun olabilir (Kesme kart ise orjinal kart çıkartınız)
B) Operatör ile ilgili bir sorun olabilir (aynı hattı kullanan bir telefonda duruma bakınız)

Dipnot : Wifi bağlantınız varsa telefonu sıfırlayıp baştan temiz bir kurulumu deneyebilirsiniz.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Öncelikle başka bir telefonda hattınızı deneyin. Aynı sorun devam ediyor ise
A) Sim kart ile alakalı bir sorun olabilir (Kesme kart ise orjinal kart çıkartınız)
B) Operatör ile ilgili bir sorun olabilir (aynı hattı kullanan bir telefonda duruma bakınız)

Dipnot : Wifi bağlantınız varsa telefonu sıfırlayıp baştan temiz bir kurulumu deneyebilirsiniz.

Telefonu bir kez düşürdüm acaba bunla alakalı mı diye düşünüyorum . Bir de sim kart orjinal kesme değil . Sıfırdan kurunca oyun saveleri gidecek o yüzden henüz sıfırdan kurulum yapmadım . Hattım vodafone ama vodafone kullanan tanıdığım yok .

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefonu bir kez düşürdüm acaba bunla alakalı mı diye düşünüyorum . Bir de sim kart orjinal kesme değil . Sıfırdan kurunca oyun saveleri gidecek o yüzden henüz sıfırdan kurulum yapmadım . Vodafone hat kullanıyorum ama vodafone kullanan tanıdığım yok .
Düşme ile alakalı değildir bence. Öyle olsa benim üvey evlat ayvayı komple yemişti. Sim kart bile kesme:) (Vodafone kullanıyorum bende)
Evde başka bir telefona takma şansın var mı hattınızı? Eğer şebeke tamsa sıfırlama çözüm olacaktır.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Düşme ile alakalı değildir bence. Öyle olsa benim üvey evlat ayvayı komple yemişti. Sim kart bile kesme:) (Vodafone kullanıyorum bende)
Evde başka bir telefona takma şansın var mı hattınızı? Eğer şebeke tamsa sıfırlama çözüm olacaktır.

Şimdi hattı başka bir telefonda denedim 4 çizgi ve 5 çizgi arasında gidip geliyor . Benim tele geri takar takmaz 3 e düştü .

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şimdi hattı başka bir telefonda denedim 4 çizgi ve 5 çizgi arasında gidip geliyor . Benim tele geri takar takmaz 3 e düştü .
O zaman operatör ile ilgili bir sıkıntı var. Müşteri Hizmetlerini arayıp bilgi isteyiniz. Gereğini yaparlar sanırım.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
O zaman operatör ile ilgili bir sıkıntı var. Müşteri Hizmetlerini arayıp bilgi isteyiniz. Gereğini yaparlar sanırım.

Bir de son pfd güncellemesinin geldiği gün telefonu servisten almıştım . O gün tüm güncellemeleri arka arkaya yaptım . Onunla alakalı olabilir mi ?

R.A.M

R.A.M

Üye
hücresel veride verildi gdr2 ile ne yenilik gelecek?

Emre

Üye
keşk bu güncelleme unlock yapmadan dışardan uygulama yüklememizi saglasa bu bile yeter.

Üst Alt