gerçi kilit ekranı hava durumuna ayarlıydı. Hava durumu, twitter, instagram, facebook arka planda izinliydi. Bi de cortana aktif bunlar çok mu etki eder?![]()
Pfd kurulu 620ye güncelleme yüklerken çarklarda kaldı ve şarj bitti.Tekrar şarja taktım ve yine çarklar çıktı.İki saattir böyle ne yapmamı önerirsiniz?
Hafıza kartını çıkart öyle aç telefonunuPfd kurulu 620ye güncelleme yüklerken çarklarda kaldı ve şarj bitti.Tekrar şarja taktım ve yine çarklar çıktı.İki saattir böyle ne yapmamı önerirsiniz?

Hafıza kartını çıkardım ve güncellemeyi tamamladı haklısın.Çok teşekkür ederim.Hafıza kartını çıkart öyle aç telefonunu
Tecrübe ile sabittir. Hafıza kartı ızdırap oluyor güncelleme yaparken![]()

Kullanıma Bağla1020 sıfır aldım 5 6 saat bitiyor batarya sinir oluyorum...
Haklısın ilk şarjı dolunca çıkarmıştım (3 saat ) ondan kaymaklı olabilirmiKullanıma Bağla
2000 mAh batarya Var Sonuçta Cihazda.
Cihaz yeniyse daha oturmamıştır batarya. 1-2 haftaya düzene girer.1020 sıfır aldım 5 6 saat bitiyor batarya sinir oluyorum...
evet cihaz iki günlük saol rahatladım ozamanCihaz yeniyse daha oturmamıştır batarya. 1-2 haftaya düzene girer.
Öncelikle başka bir telefonda hattınızı deneyin. Aynı sorun devam ediyor iseArkadaşlar benim mobil veri ile ilgili bir süredir yaşadığım bir problem var . Daha doğrusu şebeke ile ilgili . En fazla 4 çizgiye kadar çıkıyor 5'e kadar çıktığını görmedim hiç . Çoğunlukla ya 1 ya 3 çizgide kalıyor . Neden kaynaklanıyor olabilir ? Sırf bu sorun yüzünden internete bağlanırken de sıkıntı yaşıyorum .
Öncelikle başka bir telefonda hattınızı deneyin. Aynı sorun devam ediyor ise
A) Sim kart ile alakalı bir sorun olabilir (Kesme kart ise orjinal kart çıkartınız)
B) Operatör ile ilgili bir sorun olabilir (aynı hattı kullanan bir telefonda duruma bakınız)
Dipnot : Wifi bağlantınız varsa telefonu sıfırlayıp baştan temiz bir kurulumu deneyebilirsiniz.
Düşme ile alakalı değildir bence. Öyle olsa benim üvey evlat ayvayı komple yemişti. Sim kart bile kesmeTelefonu bir kez düşürdüm acaba bunla alakalı mı diye düşünüyorum . Bir de sim kart orjinal kesme değil . Sıfırdan kurunca oyun saveleri gidecek o yüzden henüz sıfırdan kurulum yapmadım . Vodafone hat kullanıyorum ama vodafone kullanan tanıdığım yok .
(Vodafone kullanıyorum bende)Düşme ile alakalı değildir bence. Öyle olsa benim üvey evlat ayvayı komple yemişti. Sim kart bile kesme(Vodafone kullanıyorum bende)
Evde başka bir telefona takma şansın var mı hattınızı? Eğer şebeke tamsa sıfırlama çözüm olacaktır.
O zaman operatör ile ilgili bir sıkıntı var. Müşteri Hizmetlerini arayıp bilgi isteyiniz. Gereğini yaparlar sanırım.Şimdi hattı başka bir telefonda denedim 4 çizgi ve 5 çizgi arasında gidip geliyor . Benim tele geri takar takmaz 3 e düştü .
O zaman operatör ile ilgili bir sıkıntı var. Müşteri Hizmetlerini arayıp bilgi isteyiniz. Gereğini yaparlar sanırım.