Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Bir yerde okudum win10 tam surumu 2015 sonlarında yayınlanacakmış. Acaba pc ye gelmeden bize gelirmi w10. Eğer önce pc çıkacaksa 2015 in sonunda bile alamayabiliriz belki. Neyse umarım çok beklemeyiz.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kararlı sürümden pfd ye geçiş yapan arkadaşlar : Telefonun güncellemeleri ve sistem ayarları uzun sürüyor. Bazı uygulamalar ise optimize olana kadar bekleyin bence.
Kısaca PFD CANDIR , GERİSİ GEREKSİZ HEYECANDIR:kop2: :kop2:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve emz
Peocawe

Peocawe

Üye
Kararlı sürümden pfd ye geçiş yapan arkadaşlar : Telefonun güncellemeleri ve sistem ayarları uzun sürüyor. Bazı uygulamalar ise optimize olana kadar bekleyin bence.
Kısaca PFD CANDIR , GERİSİ GEREKSİZ HEYECANDIR:kop2: :kop2:

Ne kadar bekleyelim :ehe

• Beğen
Tepkiler: emz
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Windows phone kullanıcıları beta da yşıyor sorunları üç beş aydır iphon kullanıyorum resmi güncellemeliri sorunlu en iyi sistem olarak bahsediliyor ama öyle degil benim fikrim
[DOUBLEPOST=1417977003,1417976956]

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Beta ve olası sorunlu olacağını bilerek ben istedim kullanacağımı ve kullanıyorum. Beta da olsa hakikaten değiyor. Hem özellikleri erkenden kullanmaya başlıyorsun, hem varsa problemlerle uğraşıp kafanı meşkul ederek beyin jimlastiği yapıyorsun. :zong:
Dolayısı ile Microsoft'un deli eden ürünleri aslında bizi sürekli ortaya çıkan sorunlarını çözmekle, kafa yormakla uğraştırdığı için tembelliğe ve bunamaya karşı sağlığımızı korumamıza yardımcı olan ürünler. "Microsoft ürünü kullan Zeki kal". Yersen.:haha:

• Beğen
Tepkiler: emz, Aybin.Kilic, trepcan ve 1 kişi daha

funnel

Üye
Şimdiye kadar gelen betalarda ciddi bir sorunla karşılaşmadık, dolayısıyla PFD kulllanmada bir sakınca görmüyorum.

Peocawe

Peocawe

Üye
Ben tekrar stabil sürüme döneceğim sanırsam. Kendi kendine şarj düşüyor. 8 de çektim şarjdan toplasan 1 saat kullanmıştırım wifi ile şuan %64 şarj.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben tekrar stabil sürüme döneceğim sanırsam. Kendi kendine şarj düşüyor. 8 de çektim şarjdan toplasan 1 saat kullanmıştırım wifi ile şuan %64 şarj.

Bence gerek yok bir kaç gün sonra düzelir

Peocawe

Peocawe

Üye
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
rainman3545

rainman3545

Üye
Pfd kurulu 620ye güncelleme yüklerken çarklarda kaldı ve şarj bitti.Tekrar şarja taktım ve yine çarklar çıktı.İki saattir böyle ne yapmamı önerirsiniz?

Peocawe

Peocawe

Üye
Pfd kurulu 620ye güncelleme yüklerken çarklarda kaldı ve şarj bitti.Tekrar şarja taktım ve yine çarklar çıktı.İki saattir böyle ne yapmamı önerirsiniz?

LSRT ile tekrar stabil sürümü yüklemeyi dener misin. yalnız herşeyin silinir

rainman3545

rainman3545

Üye
Dışarıdayım birkaç gün.Pc yanımda değil.Dönünce artık :((

Peocawe

Peocawe

Üye
rainman3545

rainman3545

Üye
Diğer telle idare edicez artık yapacak bişey yok.Teşekkürederim.

• Beğen
Tepkiler: Peocawe

Üst Alt