Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
HTC kadar sorumsuz firma görmedim. Madem çıkardın bari kendi uygulamalarını güncelle de WP8.1 ile düzgün çalışsın, o da yok. Neyseki beta da olsa 8.1 güncellemesi geldi.

Şaka maka bi yana guncellemdrin msnin Verdiği geç gelmesi çok doğal çunku butun tellere verior yeterki wp çalıstırsın firmalara ise aldırmak için özel seçenekler kalıor ilerde muhteşem bi sistemimiz olacak htcnin uyguladığı politika ise çok yanlış

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
HTC kadar sorumsuz firma görmedim. Madem çıkardın bari kendi uygulamalarını güncelle de WP8.1 ile düzgün çalışsın, o da yok. Neyseki beta da olsa 8.1 güncellemesi geldi.
HTC genel olarak böyle. Android cihazları da güncelleme konusunda çok iç açıcı değil. Ama HTC, Windows Phone cihazlarına en az Nokia kadar sistem desteği verseydi herhalde şu anda %95 olan Lumia Windows Phone payından en az bir %5-10 alırdı.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
YkPkY

YkPkY

Üye
O değilde pil tasarrufu açıkken pil daha çok gidiyor sanki :) Yoksa bana mı öyle geliyor anlamadım :D

Pil tasarrufu arka plan ayarlarında görünmüyor bende artık.
Sapıttı iice

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ms bu wp 10da farklı bir şeyler çıkarmalı kuru kuruya güncelleme olmaz

skynet

Üye
Pil tasarrufu arka plan ayarlarında görünmüyor bende artık.
Sapıttı iice
Aynen hocam bende de görünmüyor ve gece %50 ile bıraktığım şarj sabah %20'ye düşmüş şaka gibi :blink:

ndrcnr

Üye
htc 8s olarak güncelleme aldım ama pek farklılık yok. Sanırım stabilite artırmaya yönelik bir şey bu ?

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar bu güncelleme ile bence büyük değişiklikler var. Animasyonlar ve uygulama geçişleri çok akıcı olmuş. Animasyonlardaki hareketler daha anlaşılır, birde uygulama açılışları hızlanmış. Örneğin hürriyet gazetesi uygulaması açılışta 1-2 sn bekletiyordu eskiden ama şu anda basar basmaz açılıyor.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
O deyil ekran yon kilidi hesap makinesi de işlemiyor ?

erndrdyk

erndrdyk

Üye
Lumia camera classic önceden hareketli fotoğraf çekiyordu bu yeni güncellemeyle mi kayboldu yoksa ben mi unuttum ayarı nereden yapılıyor kamera ayarlarında göremedim ama

emz

emz

Üye
İşlemiyor derken ? Ben şimdi baktım ikiside çalışıyor

Sistemde bazı bıg olayları başladı. Mesela bende dün sim ayarları açılmıyordu. Sonra düzeldi. Herkeste başka bir şey oluyor sonra geçiyor. Çok garip şeyler. :hmmm

skynet

Üye
Sistemde bazı bıg olayları başladı. Mesela bende dün sim ayarları açılmıyordu. Sonra düzeldi. Herkeste başka bir şey oluyor sonra geçiyor. Çok garip şeyler. :hmmm
Ben de pil tasarrufu ve glance bozulmuştu neyse ki şimdi sorun yok :)

og1907

og1907

Üye
Arkadaş aynı yazılımı bizde kurduk hiç bir sorun yok 1320'de herkes bir sorun var diyor.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Sonuçta BETA kimde ne tepki vereceği belli olmuyor :)

Doğru söylüyorsun :) Her telefonu kullanan kişinin beklentileri ve kullanım alışkanlıkları farklı ve bu da çok etkiliyor telefonun güncellemeye karşı verdiği tepkiyi . Benim şu ana kadar bir günden fazla süren sorunum olmadı hiç . Böyle devam etmesini umuyorum .

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve skynet
erhanercan

erhanercan

Üye
bende de hiç sorun yok l925

Üst Alt