Serhan
Üye
One M8 alır.Htc ler ?
One M8 alır.Htc ler ?
Onlar PFD'ye devamHtc ler ?

HTC kadar sorumsuz firma görmedim. Madem çıkardın bari kendi uygulamalarını güncelle de WP8.1 ile düzgün çalışsın, o da yok. Neyseki beta da olsa 8.1 güncellemesi geldi.Htc ler ?
HTC kadar sorumsuz firma görmedim. Madem çıkardın bari kendi uygulamalarını güncelle de WP8.1 ile düzgün çalışsın, o da yok. Neyseki beta da olsa 8.1 güncellemesi geldi.
HTC genel olarak böyle. Android cihazları da güncelleme konusunda çok iç açıcı değil. Ama HTC, Windows Phone cihazlarına en az Nokia kadar sistem desteği verseydi herhalde şu anda %95 olan Lumia Windows Phone payından en az bir %5-10 alırdı.HTC kadar sorumsuz firma görmedim. Madem çıkardın bari kendi uygulamalarını güncelle de WP8.1 ile düzgün çalışsın, o da yok. Neyseki beta da olsa 8.1 güncellemesi geldi.
O değilde pil tasarrufu açıkken pil daha çok gidiyor sankiYoksa bana mı öyle geliyor anlamadım
![]()
Aynen hocam bende de görünmüyor ve gece %50 ile bıraktığım şarj sabah %20'ye düşmüş şaka gibiPil tasarrufu arka plan ayarlarında görünmüyor bende artık.
Sapıttı iice

Evet işlemiyorO deyil ekran yon kilidi hesap makinesi de işlemiyor ?
Bakmadım ama hesap makinesi yan tutunca gelişmiş hesap makinesine dönüşüyor o yüzden olabilir.O deyil ekran yon kilidi hesap makinesi de işlemiyor ?
İşlemiyor derken ? Ben şimdi baktım ikiside çalışıyor

Ben de pil tasarrufu ve glance bozulmuştu neyse ki şimdi sorun yokSistemde bazı bıg olayları başladı. Mesela bende dün sim ayarları açılmıyordu. Sonra düzeldi. Herkeste başka bir şey oluyor sonra geçiyor. Çok garip şeyler.![]()

Sonuçta BETA kimde ne tepki vereceği belli olmuyorArkadaş aynı yazılımı bizde kurduk hiç bir sorun yok 1320'de herkes bir sorun var diyor.

Sonuçta BETA kimde ne tepki vereceği belli olmuyor![]()
Her telefonu kullanan kişinin beklentileri ve kullanım alışkanlıkları farklı ve bu da çok etkiliyor telefonun güncellemeye karşı verdiği tepkiyi . Benim şu ana kadar bir günden fazla süren sorunum olmadı hiç . Böyle devam etmesini umuyorum .