Haber Yeni Preview for Developer Güncellemesi Yayınlandı! (5/12/2014 - WP8.10.14219.341)

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Arkadaş bu pfd benim cihaza yaramadı anlaşılan :D Önce pil tasarrufu bozuldu şimdi de glance ekranı baş aşağı çıkıp duruyor :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Durduk yere 1 dakikada %1 şarj gitmesi nedir ya ? Üstelik pil tasarrufu açık, 2g de, telefon kilitli yani kullanılmıyorken...Şu şarj muhabbeti bi tek bizim sistemde oluyor bataryanın güncelleme sonrası kafayı yemesi sanırsam

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Welcome to Windows Phone Beta :)
Bizim sistemin en büyük güzelliği sürekli BETA. Pfd ile aramıza hoşgeldiniz.

skynet

Üye
Batarya %100 dolu şekilde cihazı yeniden başlatırken açılışta pil boş simgesi geldi telefon kapandı tekrar açtığımda ise açıldı :D Ben en iyisi resmi sürüme geri döneyim :D

Peocawe

Peocawe

Üye
Durduk yere 1 dakikada %1 şarj gitmesi nedir ya ? Üstelik pil tasarrufu açık, 2g de, telefon kilitli yani kullanılmıyorken...Şu şarj muhabbeti bi tek bizim sistemde oluyor bataryanın güncelleme sonrası kafayı yemesi sanırsam

Pil tasarrufunu kapalı yap farkı goreceksin :) ciddiyim

skynet

Üye
O değilde pil tasarrufu açıkken pil daha çok gidiyor sanki :) Yoksa bana mı öyle geliyor anlamadım :D

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Batarya %100 dolu şekilde cihazı yeniden başlatırken açılışta pil boş simgesi geldi telefon kapandı tekrar açtığımda ise açıldı :D Ben en iyisi resmi sürüme geri döneyim :D
Bir kaç gün bekle bence. Acele etme derim. Sistem oturunca keyif alırsın. Ben şahsen çok memnunum.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Denim gelecek tam bu sefer beta değiliz derken gdr 2 yi verecekler gel de yükleme o betayı :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Denim gelecek tam bu sefer beta değiliz derken gdr 2 yi verecekler gel de yükleme o betayı :)
Denimden önce gdr2 vermezlerse iyidir. 8.1 resmi sürümü yayınlanmadan gdr1 gelmişti. :)
Edit : Wp10 daha var sırada. Sıkıysa resmi sürümde kal :kop2: :kop2:

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve Serhan

skynet

Üye
Zaten wp10 da büyük bir pfd patlaması olur :D

Peocawe

Peocawe

Üye
2015 çok aksiyonlu geçecek gibi :ehe

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Denimden önce gdr2 vermezlerse iyidir. 8.1 resmi sürümü yayınlanmadan gdr1 gelmişti. :)
Edit : Wp10 daha var sırada. Sıkıysa resmi sürümde kal :kop2: :kop2:
Ben daha gdr 1 e dayanamadım wp10 a nasıl dayanıyım. Verdikleri bütün betaları yükledim. Live lock screen Nokia camera beta , instagram zaten beta menünün yarısı beta yani sistem de beta :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bence Windows 10 çok fantastik bir şey olmayacak. Ortak sistem dediğimiz şeyde öncelikle mağazalar birleşecek. Masaüstü falan gibi bilgisayar özelliklerinin geleceğini pek sanmıyorum. Sistemin olabileceği en iyi hal şu an iOS ve Androidle eşdeğer hale gelmektir. Onlara yetişse ve sistem akıcılığını korusa zaten çok çok yeterli olacak fakat öncelikle mağazanın kendini aşması gerek. Mağaza tam olsa sistem eksiklikleri göz ardı edilebilir diye düşünüyorum. Kimisi bu şekil geyinir, kimisi şu şekil, bu bayan şu şekil giyinir. Herkesin özgürlüğü birdir. Eyyorumlamam bu kadar, hadi iyi akşamlar. :)

dakamon

dakamon

Üye
Şimdi bakınca ios ve android diye 2 tane gerçek var. Bu sistemlere şu an bakınca ikisininde kendine göre artıları eksileri var. İos daha iyi yada android daha iyi demek çok göreceli bir görüş olur. Size göre hayati önem taşıyan şeyler bi başkası için önemsiz olabilir. Burada windows phone un rolüne gelirsek, aslında şansı var. Nasıl mı? Karşısında iki tane çok gelişmiş sistem var ve ikisindeki olumlu olumsuz yönleri biliyor. Bununla birlikte çok sağlam yazılım geçmişi olan bir firmasın. Bu eksileri artıları çok iyi analiz ederek geçmişten gelen deneyimlerini de birleştirerek aslında 3. işletim sistemi olarak ütopya ya yakın bir işletim sistemi yapmaman için hiçbir neden yok. Sadece bunu ne kadar istiyorsun bu önemli. Bunu sağlayacak inovasyonu göremedik henüz. Şöyle ses getirecek şeyler olmadı MS de, bir tek Ceo değişti oda bulut bilişim sistemlerine büyük enerji aktardı. Bakalım 2015 te MS nin mobildeki geleceğini ve potansiyelini çok daha iyi göreceğiz. İnsalar 2015 te daha iyi karar verebilecek gelecekte ne yapacağına.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
suyunsesi

suyunsesi

Üye
W10'un da GDR serisi olursa? :D

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Sene : 2020