Yeni Nokia Lumia 14 Mayıs'ta Tanıtılacak

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nokia pazarda insanları etkileyip pazar payını arttırmak istiyorsa yani iphone ve samsung un müşterilerini kapmak istiyorsa en az S4 kadar altını çiziyorum en az S4 kadar hatta daha iyi cihaz yapmak zorunda birde kolay ve basit kullanım şart

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Turkşyeden nasıl takip edebiliriz yada bir kanal verir mi ?

karaelci

karaelci

Üye
Tsi kısmı yanlış olmuş sanırım. Etkinlik tsi 12 de başlar.
Sent from my RM-821_eu_turkey_244

man20

man20

Üye
hepimiz biliyoruz nokia'yı ve satış stratejisini. Gönül isterki 41 mp'li lumia'nın; ful HD, 2ghz ve 2 gb ram'li olmasını ama malesef nokia bunu yapmaz çünkü bu sefer bi sonraki telefonu için yeni bişey ekleyememiş olucak. O yüzden 41 mp'li lumia 920'nin özelliklerinde gelicek extradan adreno 320 kullanırlar. Şu wp bi tam otursun artık ya.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
hepimiz biliyoruz nokia'yı ve satış stratejisini. Gönül isterki 41 mp'li lumia'nın; ful HD, 2ghz ve 2 gb ram'li olmasını ama malesef nokia bunu yapmaz çünkü bu sefer bi sonraki telefonu için yeni bişey ekleyememiş olucak. O yüzden 41 mp'li lumia 920'nin özelliklerinde gelicek extradan adreno 320 kullanırlar. Şu wp bi tam otursun artık ya.

Aynen kardeşim.

IVI-Elia

Üye
Aslında bunu herkes biliyor ki Apple da donanımı uçurmuyor.Ve ben hem Apple ı hem de Lumidan beri Nokia'yı taktir ediyorum. Sizce gerçekten Ful.l HD telefonda bize ne kazandırıyor?2 GB bellleğe ne gerek var? Benim hayalim daha doğrusu isteğim şu yönde

4.6" 1280x768p Süper IPS Plus LCD3 ekran LED arka aydınlatmalı

S4Pro veya en az 920T deki Adreno 320li Çift çekirdekli Snapdragon S4

1 GB RAm

Çok gelişmiş bir kamera(41 mp eğer sensoru devasa yapacaksa gerek yok)

Daha iyi ses kalitesi

Daha güçlü bir batarya

Sizce de bu kadarı yeterli değil mi?

ecel54

ecel54

Üye
Aslında bunu herkes biliyor ki Apple da donanımı uçurmuyor.Ve ben hem Apple ı hem de Lumidan beri Nokia'yı taktir ediyorum. Sizce gerçekten Ful.l HD telefonda bize ne kazandırıyor?2 GB bellleğe ne gerek var? Benim hayalim daha doğrusu isteğim şu yönde

4.6" 1280x768p Süper IPS Plus LCD3 ekran LED arka aydınlatmalı

S4Pro veya en az 920T deki Adreno 320li Çift çekirdekli Snapdragon S4

1 GB RAm

Çok gelişmiş bir kamera(41 mp eğer sensoru devasa yapacaksa gerek yok)

Daha iyi ses kalitesi

Daha güçlü bir batarya

Sizce de bu kadarı yeterli değil mi?

bencede fazla özelliğe gerek yok, Yazdıkların yeterli

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
4.3 inç Ekran (1280x768)
4 çekirdekli 1.8 Ghz işlemci
2 GB Ram
2500 MaH batarya
Adreno 330
Daha ince ve hafif yapı
13 MP Kamera

Nokia böyle birşey çıkarsa ne güzel olur :islik

IVI-Elia

Üye
4.3 inç Ekran (1280x768)
2 GB Ram
2500 MaH batarya
Adreno 330
Daha ince ve hafif yapı
13 MP Kamera

Öyle bir şey çıkarmaz Nokia ama keşke çıkarsa.O ekran en az 4.6 olmalı artık.

PureFood

PureFood

Üye
Tüm yazılanlar yine WP8 için çok fazla, işlemci,ram vs.. :) Bunu herkes biliyor ancak yarıştan geri kalmamak adına mutlaka olması gereken şeyler tabi..

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Lumia 720 nin 1GB ram hali gelir belkide bir kaç ek özellikle 920 ve 820 arası bir cihaz yani. 720 alacağıma 820 alırım diyenlere ve 920ye parası yetmeyenlere hitap eden bir cihaz olur ve bence çokta iyi satar :oke:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende büyük ekran isteyenlerdenim Hdmi çıkış olmalı zira yeni nesil tv lere takıp gerek video gerekse fotğraflarımıza bakarız uzun pi ömrü ve hafiflik herkez ister

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Öyle bir şey çıkarmaz Nokia ama keşke çıkarsa.O ekran en az 4.6 olmalı artık.

Bence tek elle de kullanılabilmeli o yüzden 4.3 inç ideal olur.
Tabi zevkler ve renkleri tartışamayız, bu benim düşüncem.
Telefonun iki eli birden meşgul etmesi pek iyi olmayabiliyor.:hmmm

karaelci

karaelci

Üye
Valla hafif olsun da, gerisini zaten piyasa şartlarına göre belirlerler. Yatarak oyun oynayamıyorum ya kolum kopuyor :)

sauozgur

sauozgur

Üye
4.3 inç Ekran (1280x768)
2 GB Ram
2500 MaH batarya
Adreno 330
Daha ince ve hafif yapı
13 MP Kamera

kamera pureview ve ekranda 4.5 inç filan olsa tadından yenmez:oke:

IVI-Elia

Üye

Tabikide haklısınız.Ama benim için 4.7" filan çok güzel oluyor oyun oynarken mükemmel oluyor..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bende büyük ekran isteyenlerdenim Hdmi çıkış olmalı zira yeni nesil tv lere takıp gerek video gerekse fotğraflarımıza bakarız uzun pi ömrü ve hafiflik herkez ister

yeni nesil tv'ler icin artik hdmi kablosuna gerek yok. Hemen hepsi dlna destekliyor.

Tabikide haklısınız.Ama benim için 4.7" filan çok güzel oluyor oyun oynarken mükemmel oluyor..
Mevcut durumda en yuksek çözünürlük desteginde 4.7" bir ekranda piksel yogunlugu azalacagı icin goruntu kalitesi düşer.

IVI-Elia

Üye

yeni nesil tv'ler icin artik hdmi kablosuna gerek yok. Hemen hepsi dlna destekliyor.

Mevcut durumda en yuksek çözünürlük desteginde 4.7" bir ekranda piksel yogunlugu azalacagı icin goruntu kalitesi düşer.

biliyorum ben o nedenle yukarıya 4.6 yazdım ama benim istediğim boyut o aslında.Zaten ppi değeri 332 Lumia 920nin sınırda...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Dlna yı unutmuşum şimdi kullanmadığım için sık olarak ama artık dediğin gibi tv dvd bluray derken her cihazda var

- - - Eklendi - - -

tek elle kullanma konusunda haklısın sana katılıyorum ama telefonumun yarı tablet kadar olmasınıda istiyorum doğrusu gözlerim ağrıyor ya nette gezerken oyun pek oynamıyorum zaten :oke:

Üst Alt