Valla adaş bizim global 5"lik tel yalan olursa benim hiç umurumda olmaz alt segment telefon çıkarmalarıNokia&Microsot alt seviye cihazlardan yüklenip satış oranlarını artırmaya çalışıyor.
Birleşme haberlerinin ilk günlerinde verdiğimiz bilgiler doğru çıkıyor.

android 4.4.1 ve 520 den daha ucuz olursa gmd 2 ye rakip olamasada çoğu kullanıcı lumiadan Android İşletim Sistrmine daha yakın bakar diyorum ama nokianın ne yaptığı belli değil wp8 i elden çıkardı şimdide android Allah Hayırlara Götürsün
Nokia Normandy nin MWC ile birlikte tanıtılması ihtimali günden güne daha da artıyor son olarak ise cihazın Google Play erişimi olacağı ortaya çıktı. Ayrıca cihazın sistem özellikleri ise:
512 mb ram
1 gHz hızında çalışan çift çekirdekli bir işlemci
Android 4.4.1 işletim sistemi
5 mp kamera
4" 480x854 ekran
Ayrıca Luniq 520 den daha ucuz olabileceği de belirtilenler arasında

çok iyi bravoAndroidli Nokia diye bir şey yok ve asla olmayacak. Bu sızan görüntüler androidli bir cihaz değil. Sırf reyting amaçlı ve bilgisizlik yüzünden ortaya çıkan haberlerdir bunlar. O sızan görsellerdeki cihaz Nokia nın kendisinin geliştirdiği ve ufaktan da hayata geçirdiği Nokia asha platformudur. Bu sistemin ilk örnekleri asha 501 ve 503 dür. Bu sistemi Nokia hızla geliştirip Windows Phone a nazaran ucuz ve daha çok ilk kullanıcıya hitap eden bir sistem yapmıştır. Lütfen inanmayın bu androidli Nokia muhabbetlerine.

Dostum bu cihazın antutu testleri de ortaya çıktı ve ayrıca diyoruz ki "Cihazın Google Play'e erişimi var" bunları daha önce yayınlanan bir çok ekran görüntüsünden anlayabilirsin. Blackberry Messenger Windows Phone için dahi yayınlanmayacak iken Nokia özel olarak mı çıkarttırdı uygulamayı kendi platformuna.Androidli Nokia diye bir şey yok ve asla olmayacak. Bu sızan görüntüler androidli bir cihaz değil. Sırf reyting amaçlı ve bilgisizlik yüzünden ortaya çıkan haberlerdir bunlar. O sızan görsellerdeki cihaz Nokia nın kendisinin geliştirdiği ve ufaktan da hayata geçirdiği Nokia asha platformudur. Bu sistemin ilk örnekleri asha 501 ve 503 dür. Bu sistemi Nokia hızla geliştirip Windows Phone a nazaran ucuz ve daha çok ilk kullanıcıya hitap eden bir sistem yapmıştır. Lütfen inanmayın bu androidli Nokia muhabbetlerine.
hacı bence sen böyle böyle telefon alamıcanyine erteleyeceğim desene o zaman
![]()
![]()

Antutu test sonuçları çıktı iyi misiniz?Androidli Nokia diye bir şey yok ve asla olmayacak. Bu sızan görüntüler androidli bir cihaz değil. Sırf reyting amaçlı ve bilgisizlik yüzünden ortaya çıkan haberlerdir bunlar. O sızan görsellerdeki cihaz Nokia nın kendisinin geliştirdiği ve ufaktan da hayata geçirdiği Nokia asha platformudur. Bu sistemin ilk örnekleri asha 501 ve 503 dür. Bu sistemi Nokia hızla geliştirip Windows Phone a nazaran ucuz ve daha çok ilk kullanıcıya hitap eden bir sistem yapmıştır. Lütfen inanmayın bu androidli Nokia muhabbetlerine.
Nokia'nın amacı zaten android üretmek değil, takılmalar yaşamayan bir asha serisi üretmek. Zira şimdiki asha serileri Java tabanlı olduğu için takılma ve kasma çok oluyor. Nokia da android tabanlı asha serisi çıkarmayı ve takılmayan basit bir sistem oluşturmayı planlıyor. Zaten android de bedava bir sistem olduğu için ek bir maliyet getirmeyecektir. Java yerine android tabanlı olan, takılmayan ancak özelleştirilemeyen bir alt seviye sistem. Samsung ve sony'nin akıllı saatlerinde kullandığı android tabanlı sistem gibi aynıAndroidli Nokia diye bir şey yok ve asla olmayacak. Bu sızan görüntüler androidli bir cihaz değil. Sırf reyting amaçlı ve bilgisizlik yüzünden ortaya çıkan haberlerdir bunlar. O sızan görsellerdeki cihaz Nokia nın kendisinin geliştirdiği ve ufaktan da hayata geçirdiği Nokia asha platformudur. Bu sistemin ilk örnekleri asha 501 ve 503 dür. Bu sistemi Nokia hızla geliştirip Windows Phone a nazaran ucuz ve daha çok ilk kullanıcıya hitap eden bir sistem yapmıştır. Lütfen inanmayın bu androidli Nokia muhabbetlerine.