Haber Yeni Nokia Cihazları: Goldfinger, Moneypenny, Normandy, Phantom, Spinel

Sponsorlu Bağlantılar

axpe

axpe

Üye
lumia 929 gençler avrupada adı ne olur bilmem ama bu tel çok sağlam

buda görseller

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Spinel'in cep telefonu endüstrisinde kullanılması rantabl olmaz. Ama bu kod adı bence "grafen" adındaki malzemenin kullanılacağı yeni bir dönemi işaret ediyor olabilir.
abi grafen kendini yenileyen bir madde değilmiydi :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
grafen, bilinen en kuvvetli materyeldir. tek katmanlı grafen yüzeyler güneş hücreleri için elektrodlar oluşturma, lityum pillerde anod ve elektrod malzemesi ve son olarakta yarı iletken olarak da kullanılma özelliğine sahiptirler.
grafeni özel yapan ozelliği grafenin içinde elektronların fotonlar gibi davranabilmeleri yani, saniyede 800 kilometre hızda hareket edebiliyor olmalarıdır.bu sayede "kendini yenileyebilip",inanılmaz bir mukavemet gücüne sahip olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve OozyStaw
alical33

alical33

Üye
ne çıkarsa çıksın 1520 yi alacam inşallah note3 e bKtım Bi cebime falan koydum 1520 boyut olarak sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Hiç belli olmaz çünkü Nokia katlanabilir pilin patentini aldı bu cihazlardan birinin esnek olarak gelmesi bile muhtemel olabilir.

:oha: :blink: katlanabilir pilmi o nasıl oluyor acaba birde bataryanın ömrü daha uzunmu oluyor biri bana bu olayı anatabilirmğ acaba

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
:oha: :blink: katlanabilir pilmi o nasıl oluyor acaba birde bataryanın ömrü daha uzunmu oluyor biri bana bu olayı anatabilirmğ acaba
Batarya ömrü konusuna bir şey demek zor fakat şöyle örnek vereyim samsung tarafında galaxy round lg tarafında da g flex isimli ekranları esnek cihazlar tanıtıldı bildiğiniz gibi özellikle g flex de pil de özel tasarımlı idi. Nokia da bu yoldan gidecek gibi gözüküyor ki katlanabilen hücrelere sahip bir pil patenti almış durumda yani olay şu resimden daha iyi anlayacaksınız ;

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Nokia Lumia 1020 Gerçekten havalıydı keşke üzerine bunca cihaz gelmeseydi kötü oldu :(

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Rookie66

Rookie66

Üye
grafen, bilinen en kuvvetli materyeldir. tek katmanlı grafen yüzeyler güneş hücreleri için elektrodlar oluşturma, lityum pillerde anod ve elektrod malzemesi ve son olarakta yarı iletken olarak da kullanılma özelliğine sahiptirler.
grafeni özel yapan ozelliği grafenin içinde elektronların fotonlar gibi davranabilmeleri yani, saniyede 800 kilometre hızda hareket edebiliyor olmalarıdır.bu sayede "kendini yenileyebilip",inanılmaz bir mukavemet gücüne sahip olabiliyor.

lg g flexde yeniliyor diye duydum ama o plastik bunu hayal edemiyorum kamyon ezse bişey oluyormu acaba :D

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Evleaks'den cihazlar hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Yeni paylaştığı bilgiye göre Goldfinger ve Moneypenny, Blue yani 8.1 güncellemesi ile gelecek ilk cihazlar olacak.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
güzelll

merkel02

Kapalı Hesap
fotoğraf sızıntıları ne zaman gelir..?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
fotoğraf sızıntıları ne zaman gelir..?

ABD'de Paskalya, Kara Cuma, Noel, Yılbaşı gibi alışveriş zamanlarının yoğun olduğu dönemler nedeniyle mevcut cihazları satmaya çalışacaklardır.

O yüzden gelecek cihazlarla ilgili donanım ve fotoğraf bilgisinin yılbaşından önce kolay kolay sızacağını sanmıyorum.

WP Mağazadaki hareketlenme de bu alışveriş döneminin yaklaşmış olmasından kaynaklanıyor.
(Kasım'ın son haftası başlıyor)

Yani Instagram'ın da Kasım sonundan önce gelme ihtimali çok yüksek. :oke:

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
evleaks'in paylaştığı son bilgiye göre Moneypenny kod adlı cihazın çift sim kartlı bir Windows Phone Blue(8.1) cihazı olması bekleniyor

ElectroTR

ElectroTR

Üye
evleaks'ın şu anda twitterde paylaştığı bilgiye göre moneypenni 630 veya 635 olarak isimlendirilebilirmiş.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
evleaks'ın şu anda twitterde paylaştığı bilgiye göre moneypenni 630 veya 635 olarak isimlendirilebilirmiş.

Nokia&Microsot alt seviye cihazlardan yüklenip satış oranlarını artırmaya çalışıyor.
Birleşme haberlerinin ilk günlerinde verdiğimiz bilgiler doğru çıkıyor.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Windows phone BLUE'yu erken versinlerde hatta erkende değil tam zamanında versinlerde kaç telefon çıkarırlarsa çıkarsınlar yeter ki her zaman dediğim gibi blue güncellemesi ilk bahara sarkmaz inşallah

Üst Alt