Haber Yeni Nokia Cihazları: Goldfinger, Moneypenny, Normandy, Phantom, Spinel

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
evleaks profil resimi ne o öyle musluk damlayan su ?
sızdırdıkları bilgilere istinaden iyi resim anlamlı :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Nokia&Microsot alt seviye cihazlardan yüklenip satış oranlarını artırmaya çalışıyor.
Birleşme haberlerinin ilk günlerinde verdiğimiz bilgiler doğru çıkıyor.
Valla adaş bizim global 5"lik tel yalan olursa benim hiç umurumda olmaz alt segment telefon çıkarmaları:bann:

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi

Nokia Normandy nin MWC ile birlikte tanıtılması ihtimali günden güne daha da artıyor son olarak ise cihazın Google Play erişimi olacağı ortaya çıktı. Ayrıca cihazın sistem özellikleri ise:
512 mb ram
1 gHz hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon 200 işlemci
Adreno 302 gpu
Android 4.4.1 işletim sistemi
5 mp kamera
4" 480x854 ekran
Ayrıca Lumia 520 den daha ucuz olabileceği de belirtilenler arasında

Son düzenleme:
Heimdalll

Heimdalll

Üye
ben hala nokianın android bir telefon çıkaracağına inanamıyorum

Tmobile

Tmobile

Üye

Nokia Normandy nin MWC ile birlikte tanıtılması ihtimali günden güne daha da artıyor son olarak ise cihazın Google Play erişimi olacağı ortaya çıktı. Ayrıca cihazın sistem özellikleri ise:
512 mb ram
1 gHz hızında çalışan çift çekirdekli bir işlemci
Android 4.4.1 işletim sistemi
5 mp kamera
4" 480x854 ekran
Ayrıca Luniq 520 den daha ucuz olabileceği de belirtilenler arasında
android 4.4.1 ve 520 den daha ucuz olursa gmd 2 ye rakip olamasada çoğu kullanıcı lumiadan Android İşletim Sistrmine daha yakın bakar diyorum ama nokianın ne yaptığı belli değil wp8 i elden çıkardı şimdide android Allah Hayırlara Götürsün :D

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Vietnamlı bir site tarafından listelendiğini de belirtmekte fayda var. Site:

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bizim ülkede 520den daha ucuz olmaz bence s3 mini özelliğinde bir telefon

mtoyanik

mtoyanik

Üye
Benim merak ettiğim 512 mb ram ve o işlemciyle nasıl bir performans gösterecek.:kotu:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende en çok merak ettiğim nokta stabilite nasıl olucak bence Nokia güzel bir cihaz yapsında en azından telefola sistem nasıl uyumlu çalışır hava atar diye düşünüyorum bekleyip göreceğiz

atakanakata

atakanakata

Üye
Androidli Nokia diye bir şey yok ve asla olmayacak. Bu sızan görüntüler androidli bir cihaz değil. Sırf reyting amaçlı ve bilgisizlik yüzünden ortaya çıkan haberlerdir bunlar. O sızan görsellerdeki cihaz Nokia nın kendisinin geliştirdiği ve ufaktan da hayata geçirdiği Nokia asha platformudur. Bu sistemin ilk örnekleri asha 501 ve 503 dür. Bu sistemi Nokia hızla geliştirip Windows Phone a nazaran ucuz ve daha çok ilk kullanıcıya hitap eden bir sistem yapmıştır. Lütfen inanmayın bu androidli Nokia muhabbetlerine.

Tmobile

Tmobile

Üye
Androidli Nokia diye bir şey yok ve asla olmayacak. Bu sızan görüntüler androidli bir cihaz değil. Sırf reyting amaçlı ve bilgisizlik yüzünden ortaya çıkan haberlerdir bunlar. O sızan görsellerdeki cihaz Nokia nın kendisinin geliştirdiği ve ufaktan da hayata geçirdiği Nokia asha platformudur. Bu sistemin ilk örnekleri asha 501 ve 503 dür. Bu sistemi Nokia hızla geliştirip Windows Phone a nazaran ucuz ve daha çok ilk kullanıcıya hitap eden bir sistem yapmıştır. Lütfen inanmayın bu androidli Nokia muhabbetlerine.
çok iyi bravo :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
S40'ta Asphalt 8'in ne işi var?

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bu cihazın antutu testleri de ortaya çıktı ve ayrıca diyoruz ki "Cihazın Google Play'e erişimi var" bunları daha önce yayınlanan bir çok ekran görüntüsünden anlayabilirsin. Blackberry Messenger Windows Phone için dahi yayınlanmayacak iken Nokia özel olarak mı çıkarttırdı uygulamayı kendi platformuna.

Son düzenleme:
mtoyanik

mtoyanik

Üye
ben bu normandy'nin tasarımına hayran kaldım çok iyi yaa :oke:

saynesim

saynesim

Üye
onu bunu bilmem Nokia çift sim kartlı android telefonla piyasayı alt üst edecek gibi önce Windows Phone telefonları sevdirdi şimdide androidli telefonla büyük. Oynayacak gibi görünüyor haydi hayırlısı benim için Nokia olsun işletim sistemi fark etmez

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi

Nokia Normandy nin Browsermark test sonçları.

0MG90

0MG90

Üye
Antutu test sonuçları çıktı iyi misiniz?

Emre

Üye
Normandy hadi Çık Abicim Seni seviyorum Kesin çıkacak İnşallah

ON9

ON9

Üye
Nokia'nın amacı zaten android üretmek değil, takılmalar yaşamayan bir asha serisi üretmek. Zira şimdiki asha serileri Java tabanlı olduğu için takılma ve kasma çok oluyor. Nokia da android tabanlı asha serisi çıkarmayı ve takılmayan basit bir sistem oluşturmayı planlıyor. Zaten android de bedava bir sistem olduğu için ek bir maliyet getirmeyecektir. Java yerine android tabanlı olan, takılmayan ancak özelleştirilemeyen bir alt seviye sistem. Samsung ve sony'nin akıllı saatlerinde kullandığı android tabanlı sistem gibi aynı

• Beğen
Tepkiler: ceza87

Üst Alt