Bay H
Üye
Yeni Nokia Cihazları: Goldfinger, Moneypenny, Normandy, Phantom, Spinel
Mobil sektörde ki cihazlar hakkında ki bilgileri daha piyasaya çıkmadan bizlere duyuran evleaks'den Nokia cihazlar için yepyeni bir bilgi geldi. Evleaks daha önce de olduğu gibi önümüzde ki dönemde duyurulması muhtemel olan cihazların Kod Adlarını paylaştı. Umarım bu cihazlardan biri çoğunluğun beklediği 5" lik bir Lumia dır .
14.11.2013 Güncelleme yeni bilgiler var.
Evleaks'den cihazlar hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Yeni paylaştığı bilgiye göre Goldfinger ve Moneypenny, Blue yani 8.1 güncellemesi ile gelecek ilk cihazlar olacak.
27.11.2013
evleaks'in paylaştığı son bilgiye göre Moneypenny kod adlı cihazın çift sim kartlı bir Windows Phone Blue(8.1) cihazı olması bekleniyor.
27.01.2014
Nokia Normandy adı ile bildiğimiz Android 4.4.1 işletim sistemi yüklü cihaz Vietnamlı bir site tarafından listelendi. Teknik özellikleri de detaylanan cihazın MWC 2014 ile birlikte tanıtılması bekleniyor. Cihazın teknik özellikleri ise şöyle;
14.11.2013 Güncelleme yeni bilgiler var.
Evleaks'den cihazlar hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Yeni paylaştığı bilgiye göre Goldfinger ve Moneypenny, Blue yani 8.1 güncellemesi ile gelecek ilk cihazlar olacak.
27.11.2013
evleaks'in paylaştığı son bilgiye göre Moneypenny kod adlı cihazın çift sim kartlı bir Windows Phone Blue(8.1) cihazı olması bekleniyor.
27.01.2014
Nokia Normandy adı ile bildiğimiz Android 4.4.1 işletim sistemi yüklü cihaz Vietnamlı bir site tarafından listelendi. Teknik özellikleri de detaylanan cihazın MWC 2014 ile birlikte tanıtılması bekleniyor. Cihazın teknik özellikleri ise şöyle;
- 512 mb ram
- 1 gHz hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon 200 işlemci
- Adreno 302 gpu
- Android 4.4.1 işletim sistemi
- 5 mp kamera
- 4" 480x854 ekran
- 1500 mah pil
Son düzenleme:

. Zamanında 5.3" lik bir cihazın gövdesi olduğu söyleniyordu.

yine erteleyeceğim desene o zaman
şimdi flex, round falan hikayeydi seri üretim değil de sınırlı bir üretim yapsaydı keşke