Dexter Morgan
Üye
aklımda bişey yok eğer 1520den üst bir model gelmezse 1520 alacağımAynen ben de. Ne almayı düşünüyorsun?
aklımda bişey yok eğer 1520den üst bir model gelmezse 1520 alacağımAynen ben de. Ne almayı düşünüyorsun?
abi grafen kendini yenileyen bir madde değilmiydiSpinel'in cep telefonu endüstrisinde kullanılması rantabl olmaz. Ama bu kod adı bence "grafen" adındaki malzemenin kullanılacağı yeni bir dönemi işaret ediyor olabilir.

Hiç belli olmaz çünkü Nokia katlanabilir pilin patentini aldı bu cihazlardan birinin esnek olarak gelmesi bile muhtemel olabilir.
katlanabilir pilmi o nasıl oluyor acaba birde bataryanın ömrü daha uzunmu oluyor biri bana bu olayı anatabilirmğ acabaBatarya ömrü konusuna bir şey demek zor fakat şöyle örnek vereyim samsung tarafında galaxy round lg tarafında da g flex isimli ekranları esnek cihazlar tanıtıldı bildiğiniz gibi özellikle g flex de pil de özel tasarımlı idi. Nokia da bu yoldan gidecek gibi gözüküyor ki katlanabilen hücrelere sahip bir pil patenti almış durumda yani olay şu resimden daha iyi anlayacaksınız ;![]()
katlanabilir pilmi o nasıl oluyor acaba birde bataryanın ömrü daha uzunmu oluyor biri bana bu olayı anatabilirmğ acaba
Bu cihaz gerçekten mükemmel olurdu şayet Ekranı 5 inç olup 1520 nin donanımı ile gelseydi eğer.Nokia Lumia 1020 Gerçekten havalıydı keşke üzerine bunca cihaz gelmeseydi kötü oldu![]()
kesinlikle katılıyorumBu cihaz gerçekten mükemmel olurdu şayet Ekranı 5 inç olup 1520 nin donanımı ile gelseydi eğer.
grafen, bilinen en kuvvetli materyeldir. tek katmanlı grafen yüzeyler güneş hücreleri için elektrodlar oluşturma, lityum pillerde anod ve elektrod malzemesi ve son olarakta yarı iletken olarak da kullanılma özelliğine sahiptirler.
grafeni özel yapan ozelliği grafenin içinde elektronların fotonlar gibi davranabilmeleri yani, saniyede 800 kilometre hızda hareket edebiliyor olmalarıdır.bu sayede "kendini yenileyebilip",inanılmaz bir mukavemet gücüne sahip olabiliyor.

Bu cihaz gerçekten mükemmel olurdu şayet Ekranı 5 inç olup 1520 nin donanımı ile gelseydi eğer.
fotoğraf sızıntıları ne zaman gelir..?

evleaks'ın şu anda twitterde paylaştığı bilgiye göre moneypenni 630 veya 635 olarak isimlendirilebilirmiş.