Yeni nesil telefonlara hard format atmak *n79 denendi

Sponsorlu Bağlantılar

airman43

airman43

Üye
Cahilliğime bağışlayım ama format atınca ne oluyor bilgisayara format atmak gibi bir şeymi ?

sakarakın

Üye
e65 te napcaz

the--mami

Üye
ya kardeşlerim ben n79 un hafızasında bişey yok ama %80 dolu gözüküyor formT DENEDİM Bİ TÜRLÜ TEMizlenmiyor
bi türlü

--------------- Ekleme ---------------

*#7780 de denedim olmuyo bi türlü kafayı yiycemmm yaaa

karani_kemal

Üye
*kare7370kare kesinlikle hard format S60 s60v1 s60 v2 s60v3 s60v9.4 yani kısacası tüm symbianlarda etkili telefonu ilk aldığpınız hale getiriyor.

orhanveliyildiz

orhanveliyildiz

Üye
Selam Arkadaşlar. Benim telefonum da N 79. Ben de sizler gibi format heveslisi oldum. Çünkü bi süre sonra symbian telefonlarda yavaşlama gerçekleşiyor. Denemelerim sonucunda;

TELEFONUNUZ KAPALI İKEN (Bu önemli çünkü açık iken kapatma tuşu format yönünde aktif olmuyor)

yıldız - Yeşil arama tuşu - 3 - kapatma/açma tuşlarına birlikte basmanız yeterli.

Denedim ve telefon hafızamın baya bir arttığını gördüm. Ayarlarım vs. de sıfırlandı. Yani işe yarıyor.

Kolay gelsin...

electro77

electro77

Üye
Yalnız tel kapalıyken format atmak daha kolay, tel kapalıyken deneyin.
tel kapalıyken * 3 yeşil(arama tuşu) açmak kapama tuşuna aynı anda basın. nokia yazısı çıkana kadar bekleyin yeter. Eğer doğru yaptıysanız ülke tarih ayarları çıkacaktır. (N79)

cogsacma

cogsacma

Üye
kardeş bana n79 güvenlik kodunu kırmak için yardım edermisin şimdiden teşekkür ederim.

i-gencer

Üye
n79 a attım hafızam dolmuştu bomboş oldu teşekkürler :)

DEVIL95

Üye
format atıldığında eğer version update yapmışsanız ek olarak yüklenen uygulamalar silinirr yani yüklenen versiyonun içindeki ek programlar.örnek vermek gerekirse benim telim n80 versiyon yükselttim wlan wizard adobe reader fln vardı sonra format ihtiyacı duydum versiyon aynı kaldı fakat wlan wizard adobe reader fln yok olmuştu.Bilginizee...

i-gencer

Üye
N79 da *3YES AÇMA/KAPAMA işimi gördü ilk halini aldı hafızam silindi teşekkürler :)

jyan3333

jyan3333

Üye
merhaba arkadaşlar...
bende samsung sgh-g810 telefon var. *#7370# ile soft format atabiliyorum. biliyorsanız g810'un işletim sistemi s60 3rd fp1 ... ama kapalıyken "*3 yes açma kapama" tuş kombinasyonu ile hard format atamıyorum yanlış anlasılmasın hard format hiç atamıyorum tele yardımcı olabilicelecek bir arkadaş varsa paylaşabilir mi? teşek.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşlar formatın 2 çeşidi var diye biliyorum 1. açık olan telefona *#7370# veya *#7780# ile soft format denilen formatı atmak bu yöntem genel olarak ayarları sıfırlar mesaj ve rehber e dokunmaz ama yine de rehber ve mesajları garantiye almak lazım! 2. yöntem ise hard format denilen * 3 YES(Çağrı cevaplanan yeşil tuş) tuşlarına basılı tutarak telefonu açtığımızda atılan formattır yes yuşu yerine farklı modellerde farklı tuşlar da eklenmiş olabilir bu yöntemde tüm "C:" dizini silinerek "Z:" dizinindeki güncel romdan tekrar sistem kuruluyor fp2 cihazlarda sanırım c: dizinini silmeden üzerine kuruyor sistemi ve dosyaları baştan değiştiriyor bu yöntem açılmayan telefonlarda uygulanabilir ancak tüm kullanıcı verileri gidecektir eğer gitmezse ya backup alınmıştır ya da formatta sorun olmuştur. (bir nevi eski xp açılışında xp kurulum cd si takıp üzerine yeniden xp kurmak gibi birşey bu da)

aslan1975

Üye
Teşekkür ederim.

ozzy84

Üye
n79'a hard format atmak istiyorum. eğer yaparsam, ilk alındığında içinden çıkan programlar gelir mi? (adobe reader, N gage falan gibi) bazı arkadaşlar formattan sonra wireless lan çalışmıyor falan demişler var mı böyle bir olay?

girl_student

Üye
yes tuşu hangisi

mahmut_hoca

Üye
*3yesaçmakapamatuşu = hard format

sveyenta

Üye
Arkadaşlar bende n79 var tel kapalıyken söylediklerinizi yapıyorum hiçbişi olmuyo. Format atmak için tel kapalı mı açık mı olacak birde 3 yes tuşu nasıl oluyor. Resimli veya tane tane anlatım yapabilir misiniz ?

ytb

Üye
arkadaşlar eski model 6600 da bu yıldız 3 yeşil arama tuşuna basılı tutulduğunda ekranda formating yazar ve format atmış olurdunuz onun dışında 6680 ve daha gelişmiş model olan n95-n79-n96 da sadece fabrika ayarlarına geri döner denemek için telefon hafızasına bi kaç resim ve bi kaç program yükleyin göreceksiniz.

Üst Alt