Yeni nesil telefonlara hard format atmak *n79 denendi

Sponsorlu Bağlantılar

datasoft__63

Üye
    Konu Sahibi
Yeni nesil telefonlara hard format atmak *n79 denendi
evet arkadaşlar bildiginiz gibi sybiam telefonlara formatı iki çeşit atarız
*3 yes ve acmakapama tuşu
ve *kare7370kare
peki yeni cıkan telefonlara nasıl atacagız bu yöntemler olmuyor diyorsanız
veya denedim sadece tarihi sıfırlıyor bilgiler hala kalıyor diyorsanız
gelin telefonu ilk gün kine cevirelim yani formatlayalım
not:rehber ajanda mesajlarınız ve bilgiler silinecektir

n79 ve n95 ve n96 denenmiştir
bazı arkadaslar * 3 yeşil kapatma tuşuyla yapılıyodu ama bu fp2 modellerde geçerli değil ve * 3 medya kapatma tuşuyla hard formatı gerçekleştirebilirsiniz

eger bu olmadıysa size kesin çözümü diyorum
*kare7780kare bu yeni nesil telefonlarda format işlemi ni gerceklestiriyor

normalde bu yöntem s60 larda sadece fabrika ayarlarını varsayılan yapıyordu ama demekki yeni versiyonlarda format olarak atanmış
bizzat ben kendim n79 telefonumda denedim

peki arkadasım ben telefonu aldıgımda versiyon buydu güncelledim şu oldu bu işletimi yapınca güncellemem bosa mı gidecek diyorsanız
hayır telefon yine güncel kalıyor yani enn son yapılan update sekliyle

bizzat kendi n79 umda denedim

• Beğen
Tepkiler: TatCeL, underysfff, aga17 ve 28 diğerleri

intoman

intoman

Üye
teşekkürler bilgiler için ama bi telefon resmi üzerinde basılacak tuşları işaretlersen daha açıklayıcı olur
mesela tel kapalıyken yapılacak format çok önemli, telefonu açılamayacak durumdakiler için hayati bişey bu ...

memolim83

memolim83

Üye
bende n96 var eski yöntemle format oluyor * 3 yes açma kapama bi farklılık yok bende

silop_kms

silop_kms

Üye
bilgiler için teşekkürler...

sonsuz_umut

sonsuz_umut

Üye
benim n 79 da bu işlkem fabrika ayarlarını yüklküyor istersen tekrar kontrol et

--------------- Ekleme ---------------

bende n96 var eski yöntemle format oluyor * 3 yes açma kapama bi farklılık yok bende

bu format şekliyle oluyor bende denedim n 79da

aa-tolga

aa-tolga

Üye
bende de 6220 c var fp2
* 3 yes ve power tusu hard format atıyor.

alexx20

Üye
Arkadaslar n95 te hard format nasıl olacak tam olarak * 3 yes acma kapalı tuşuyla olmuyor bi yardım

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Benim nokia n79 umda ne *#7370# ne *#7780# ne *3 yes açma kapatma tusu nede *3 media tusu açma kapatma işlemi işe yarıyor bılgıler ıcın saol ama olmadımı olmuor su anda 7780 oldu gibi ama bakıcaz artık 5 aydır makına baya kastı yha bı format yemesi lazım bys :D

gvz123

gvz123

Üye
bende daha bugün telefonuma format attım ama *+3+arama tuşu(yeşil tuş+açma kapama tuşu çokta güzel format çektim elime sağlık
:yuru

scorpion11

scorpion11

Üye
valla bende benim n95 te denedim *3 yes ve acmakapama tuşu mis gibi formatlıyor.ama n79 da olurmu orasını bilmem çünkü onun işletim sistemi os 9.3:pro:

hub

Üye
*3 yes açma kapatma tusu

N73 de işe yarıyor. Fakat düzgün yapmazsanız telefona ciddi hasar veriyor.

converter2

converter2

Üye
bende n96 var eski yöntemle format oluyor * 3 yes açma kapama bi farklılık yok bende de

turkman50

turkman50

Üye
evet arkadaşlar bildiginiz gibi sybiam telefonlara formatı iki çeşit atarız
*3 yes ve acmakapama tuşu
ve *kare7370kare
peki yeni cıkan telefonlara nasıl atacagız bu yöntemler olmuyor diyorsanız
veya denedim sadece tarihi sıfırlıyor bilgiler hala kalıyor diyorsanız
gelin telefonu ilk gün kine cevirelim yani formatlayalım
not:rehber ajanda mesajlarınız ve bilgiler silinecektir

n79 ve n95 ve n96 denenmiştir
bazı arkadaslar * 3 yeşil kapatma tuşuyla yapılıyodu ama bu fp2 modellerde geçerli değil ve * 3 medya kapatma tuşuyla hard formatı gerçekleştirebilirsiniz

eger bu olmadıysa size kesin çözümü diyorum

normalde bu yöntem s60 larda sadece fabrika ayarlarını varsayılan yapıyordu ama demekki yeni versiyonlarda format olarak atanmış
bizzat ben kendim n79 telefonumda denedim

peki arkadasım ben telefonu aldıgımda versiyon buydu güncelledim şu oldu bu işletimi yapınca güncellemem bosa mı gidecek diyorsanız
hayır telefon yine güncel kalıyor yani enn son yapılan update sekliyle

bizzat kendi n79 umda denedim

eywallah sagolasın arkadasım,,N79 u yaygınlastıralım ,bende buldugum denedım cogu programı paylasıyorum saygılar

arda521002

arda521002

Üye
N79 umun güvenlik kodunu unuttuğum için hard format atamıyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

oguzhanium

Üye
arkdaşlar hertürlü denedim gene olmuoyor nedir hata ???? anlamadım gitti cvp pls

YILMAZBY

YILMAZBY

Üye
saolasın paylaşım için

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Telefonuma hard format attım ve yığın hafızayı biçimlendirdim.. Bunları yaptıktan sonra telefondan wifi ile internete bağlanamaz oldum lütfen bir çare bulun bağlanmaya çalıştığımda "WLAN:Wlan bağlantısı zaten kullanılıyor. Kapatın ve tekrar deneyin. " uyarısını alıyorum.. Lütfen yardım edin ne yapabilirim.. Telefon: N81 8GB

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Sorun giderilmiştir... Sorunumun çözülmesinde yardımcı olan admin'e teşekkürler...

nesbay

Üye
nasıl giderdin wlan sorununu buraya yazarsan bizde faydalanırız. teşekkürler...

bay_ferhat

bay_ferhat

Üye
yahu ben ilk aldığım hale gelsin istiyorum güncellemeleride silmek istiyorum. Güncel yaptıktan sonra mesajda sorun yaşamaya başladım. Komple ilk aldığım gibi kalsın istiyorum o hale getirecek mi?

Üst Alt