Yeni nesil telefonlara hard format atmak *n79 denendi

Sponsorlu Bağlantılar

...Orochi...

...Orochi...

Üye
teşekkürler.:.....

biltek

biltek

Üye
saol

bayrampasa93

Üye
benimde oldu ama telefon kilidi eski haline donmyor bulamiyorum kodu unuttum

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
sağol güzel paylaşım

bilalocak1

Üye
Thanks

alakonak63

Üye
6300 için menjerlik oyunları yok mu tşkrler

pavelnedved

pavelnedved

Üye
kardeş yanlış bilgi vermişsin. * kare 7780 kare hard format atmıyor.sadece fabrika ayarlarına geri dönüyor.bunun telefonun menüsünden de yapabilirsin.
hard format atmak için telefonu kapatın. * 3 yeşil arama ve açma kapama tuşuna basılı tutun (8-10 saniye kadar). hard format böyle atılır. o senin dediğin hard format değil. (n79)

mjhatayli

mjhatayli

Üye
N79 * 3yes açma kapama ile hard format atılıyor senin dediğin yöntem ile orjinal ayara dönüyor sadece

tekerkek

Üye
yahu kardeşim inanmayın şu insanlara.*#7780# yapınca sadece fabrika ayarlarına dönüyor tel.yani format falan sözkonusu değil.fabrika ayarlarına döndermenin adı ne zaman format oldu?hayret bişey ya.onu zaten tel.in menüsündende yapabiliriz.ne alaka format?

sred

sred

Üye
n79'a tam anlamıyla hard format atmak çoook zor bir işlem. yukarıda anlattığınız yöntemlerle hard format attığınızı sanıyorsunuz sadece.

7370 ve 7780 yöntemleri ayarları sıfırlar.
* 3 yes power ise sadece ayar dosyalarını siler. rehber,mesaj,cache,program dosyaları aynen korunur. yani telefon belleğine bu yöntemlerle format atamazsınız.
yazılım güncelleme ile bile telefon hafızası formatlanmaz.

n79'da format atmanın benim bildiğim iki yolu var:
1. özel boxlarla flash atmak.
2. önce telefonda sistem dosyalarına erişimi açıp modo benzeri bir dosya yönetici ile bütün sistem dosyalarını silip telefonun kendini kapatmasını sağlamak. açıldığında tüm telefon hafızası formatlanıp, işletim sistemi ROM hafızadan tekrar kurulacaktır.

blackdream666

Üye
herkes bşe diyor ama doorusu hangisi..arkadaşlar ben tele hard format atmak istiyorum çunku bi gun telefıonu actıgımda menü görünmüyordu ve hafıza kartını cıkar tak yaptım..sonra mesaj hafızasını bi daha hafıza kartına döndüremedim...virüs oldunu ve hard format atılması gerektigini solediler..cok cok cok acil..lutfen biri bana yardım etsin hard format hangisi?hard formatla bu sorun çözülür mü?(telim 30 sürümde acaba sürüm falan da ilk halline düser mi??) cok cok acil..lutfen yardım edin..

sred

sred

Üye
herkes bşe diyor ama doorusu hangisi..arkadaşlar ben tele hard format atmak istiyorum çunku bi gun telefıonu actıgımda menü görünmüyordu ve hafıza kartını cıkar tak yaptım..sonra mesaj hafızasını bi daha hafıza kartına döndüremedim...virüs oldunu ve hard format atılması gerektigini solediler..cok cok cok acil..lutfen biri bana yardım etsin hard format hangisi?hard formatla bu sorun çözülür mü?(telim 30 sürümde acaba sürüm falan da ilk halline düser mi??) cok cok acil..lutfen yardım edin..

Hepsini deneyin, biri işe yarar belki. Hard format atmak dediğim gibi çok zor bir işlem. Bütün fp2 telefonlarda böyle mi bilmiyorum ancak n79'da durum bu. Bu başlıkta yazılan yöntemler probleminizi çözebilir. Olmazsa, garantisi varsa servise götürün. Eski bir yazılımla flash atmadığınız sürece telefon yazılımı eski sürümüne dönmez.

resulemrah

resulemrah

Üye
tesekkurler

roccosiffredi

Üye
bide ben sorayım bakayım
ben burada verilen işlemleri yapmaya korktum çünkü:
r3ehberin silinebileceği yazılmış +hangisi dogru işlem yazılanlardan kafam biraz karıştı...saygılar...
nokıa: n96

sred

sred

Üye
bide ben sorayım bakayım
ben burada verilen işlemleri yapmaya korktum çünkü:
r3ehberin silinebileceği yazılmış +hangisi dogru işlem yazılanlardan kafam biraz karıştı...saygılar...
nokıa: n96

benim söylediklerim n79 için geçerli. Diğer yeni modellerdeki durumu bilmiyorum. Farklı modellerde farklı olabiliyor. Mesela n73'te *#7370 ve *3yesPower yöntemleri tamamen telefon hafızasını formatlar. Rehber, mesaj, ajanda ne var ne yok siler. Ama n79'da durum böyle değil.

Rehber silinmesin istiyorsanız sim karta yedekleyebilirsiniz. Mesajlar, ajanda kayıtları, rehber, ayarlar... vb silinmesin istiyorsanız PC Suite veya Ovi ile bilgisayarınıza yedekleyebilirsiniz.

roccosiffredi

Üye
format attım ovi usb yi görmüyor...

nurcuuuu

Üye
s.a kardeş be biz format atamadık bir türlü. yeşil tuş ve acma kapama tuşları hangi tuşlar. telefon kapalıyken actığımız yermi. cevap beklerim sağolasın

Analim

Analim

Üye
Tskurler

efebatur

efebatur

Üye
n79 telefonumda en son versiyon v32 yüklü
uzun uğraşlar sonunda Hard Formatı yıldız+kare+7370+kare yazarak attım bilgilerinize sunarım arkadaşlar

jesusmatrock

Üye
Benim n79 a Hard Format Attım . $uan TeLefon En Son GünceLLe$etirmeyi ALmıor YükLeyemiorum İnternetede BaqLanmıorum Ne Yapacaqımı $a$ırdım Bi Fikri OLan Var Mı ?

Üst Alt