, inşallah çıkarsa umudum var ama bakalım.Nadir kardeş symbian v60 5 ler için igo 8 linki biliyormusun?
.Teşekkürler.öncelikle kurabildiğin için sevindim ikinci soruna gelirsek maalesef olmuyor..yeni program çıkınca ona uygun harita çıkarıyorlar bir önceki sürümün haritası geçmiyor artık..route 66 yı nasıl sevmezsin anlamadım ben bayılıyorum..her programın haritası farklı oluyor daha detaylı olanlar oluyor..ya birde nadir usta ,öğrenmek için bir şey soracam, şimdi devamlı yeni yazılım çıkıyor ndrive 3.5.27 nebilim daha sonra belki 3.5.30 çıkacak gibi,birde haliyle yeni haritalar çıkıyor, şimdi 6 ay sonra diyelim yeni yazılım çıktı ama ben kurmadım sadece yeni haritayı indirip 3.5.27 nin içine atsam sorun olmaz dimi?yani önemli olan haritanın değişmesi değilmi?niye yeni sürümler çıkıyor ,onları yüklemesek neolur?Mesela igo yu araştırım dedim 10 tane igo var .igo 6,8,amigo.... tarzı birde haritalar var,bunlar arasındaki farklar ne oluyorki ,harita değilmi belirleyici olan.İnan bu soruların cevabını alırsam ufkum acılacak.Teşekkürler.
aynen öyle kabul etmiyor eski haritayı..teşekkür ederim,route 66 nın poi eksikliği var ,mesela 2 gün önce ak parti genel merkezine gidecem arratığımda hiç sonuc yok,fakat garmin de akp yazdımmı enaz 10 tane kadın kollarından tutda genclık kollarına kadar adres gosterio, fakat garmine hiç kanım ısınamadı nedense ,ndrive da çok hoşuma gitti ama bunun route 66 dan 10 kat daha poi zayıflığı var mesela Süleyman Demirelin sokağı cok unlu güniz sokak ankara onu bile bulamıyor,benim şu an en umutlu olduğum route 66 nın son haritası,inşallah beklediğimiz gibi olur.
--------------- Ekleme ---------------
yani şimdi mesela ndrive 3.5.30 çıktı diyelim vede 2009.09 haritasıda çıkmış olsun.Ben sadece haritayı (2009.09)'u 3.5.27 nin içine atıp çalıştıramazmıyım?illeede 3.5.30 umu yüklemem lazım?
igo bildiğim kadarıyla symbian değil o windows mobile tabanlı telefonlar için..hiç kullanmadım..senin telefonuna da olmaz..
birşey değil iyi günlerde kullan..Nokia Maps i kurmayı denedin mi hiç?
o da güzel tavisye ederim bir dene aynı yerde verdim konuyu..gps için internete gerek olmaz..gps ayarlarından yada genel ayarlardan konumlama yöntemlerini bul ve ordan sadece yerleşik gps yi seç..hayır hiç denemedim, ne gibi artıları var,birde gps için internet gerekiyormu?