Yeni NDRIVE 3.5.27 s60v3/v5

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya samsunglara oluyor mu tam bilmiyorum..hiç deneyen olmadı mı nokialara her türlü kurarız da samsung nasıl oluyor bilmiyorum...hem kardeş senin telefonunda Route 66 var onu kullan o daha detaylı ve güzel..

kapomaho84

Üye
650.deneyişimde oldu nasıl oldu hala inanamıyorum,çok teşekkür ederim .Çok hoşuma gitti arayüzü felan,nadir kardeş route 66 inan hiç beğenmiyorum çok yetersiz poi desteği var,q4 çıkacak göya 1 ay önce aradım 1 hafta demişti, fuara gittim orda sordum yine 1 hafta dedi :), inşallah çıkarsa umudum var ama bakalım.Nadir kardeş symbian v60 5 ler için igo 8 linki biliyormusun?

--------------- Ekleme ---------------

ya birde nadir usta ,öğrenmek için bir şey soracam, şimdi devamlı yeni yazılım çıkıyor ndrive 3.5.27 nebilim daha sonra belki 3.5.30 çıkacak gibi,birde haliyle yeni haritalar çıkıyor, şimdi 6 ay sonra diyelim yeni yazılım çıktı ama ben kurmadım sadece yeni haritayı indirip 3.5.27 nin içine atsam sorun olmaz dimi?yani önemli olan haritanın değişmesi değilmi?niye yeni sürümler çıkıyor ,onları yüklemesek neolur?Mesela igo yu araştırım dedim 10 tane igo var .igo 6,8,amigo.... tarzı birde haritalar var,bunlar arasındaki farklar ne oluyorki ,harita değilmi belirleyici olan.İnan bu soruların cevabını alırsam ufkum acılacak :D.Teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya birde nadir usta ,öğrenmek için bir şey soracam, şimdi devamlı yeni yazılım çıkıyor ndrive 3.5.27 nebilim daha sonra belki 3.5.30 çıkacak gibi,birde haliyle yeni haritalar çıkıyor, şimdi 6 ay sonra diyelim yeni yazılım çıktı ama ben kurmadım sadece yeni haritayı indirip 3.5.27 nin içine atsam sorun olmaz dimi?yani önemli olan haritanın değişmesi değilmi?niye yeni sürümler çıkıyor ,onları yüklemesek neolur?Mesela igo yu araştırım dedim 10 tane igo var .igo 6,8,amigo.... tarzı birde haritalar var,bunlar arasındaki farklar ne oluyorki ,harita değilmi belirleyici olan.İnan bu soruların cevabını alırsam ufkum acılacak :D.Teşekkürler.
öncelikle kurabildiğin için sevindim ikinci soruna gelirsek maalesef olmuyor..yeni program çıkınca ona uygun harita çıkarıyorlar bir önceki sürümün haritası geçmiyor artık..route 66 yı nasıl sevmezsin anlamadım ben bayılıyorum..her programın haritası farklı oluyor daha detaylı olanlar oluyor..

kapomaho84

Üye
teşekkür ederim,route 66 nın poi eksikliği var ,mesela 2 gün önce ak parti genel merkezine gidecem arratığımda hiç sonuc yok,fakat garmin de akp yazdımmı enaz 10 tane kadın kollarından tutda genclık kollarına kadar adres gosterio, fakat garmine hiç kanım ısınamadı nedense ,ndrive da çok hoşuma gitti ama bunun route 66 dan 10 kat daha poi zayıflığı var mesela Süleyman Demirelin sokağı cok unlu güniz sokak ankara onu bile bulamıyor,benim şu an en umutlu olduğum route 66 nın son haritası,inşallah beklediğimiz gibi olur.

yani şimdi mesela ndrive 3.5.30 çıktı diyelim vede 2009.09 haritasıda çıkmış olsun.Ben sadece haritayı (2009.09)'u 3.5.27 nin içine atıp çalıştıramazmıyım?illeede 3.5.30 umu yüklemem lazım?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkür ederim,route 66 nın poi eksikliği var ,mesela 2 gün önce ak parti genel merkezine gidecem arratığımda hiç sonuc yok,fakat garmin de akp yazdımmı enaz 10 tane kadın kollarından tutda genclık kollarına kadar adres gosterio, fakat garmine hiç kanım ısınamadı nedense ,ndrive da çok hoşuma gitti ama bunun route 66 dan 10 kat daha poi zayıflığı var mesela Süleyman Demirelin sokağı cok unlu güniz sokak ankara onu bile bulamıyor,benim şu an en umutlu olduğum route 66 nın son haritası,inşallah beklediğimiz gibi olur.

yani şimdi mesela ndrive 3.5.30 çıktı diyelim vede 2009.09 haritasıda çıkmış olsun.Ben sadece haritayı (2009.09)'u 3.5.27 nin içine atıp çalıştıramazmıyım?illeede 3.5.30 umu yüklemem lazım?
aynen öyle kabul etmiyor eski haritayı..

kapomaho84

Üye
anladım çok saol nadir usta,peki bu igo 2006 kullanıyorlar hala bazı insanlar,igo nun sistemi dahamı farklı ,igo 2008 yada amigoydu sanırım en sonuncusu 2006 programı nasıl hala aktif,bunun hakkında bilgin varmı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
igo bildiğim kadarıyla symbian değil o windows mobile tabanlı telefonlar için..hiç kullanmadım..senin telefonuna da olmaz..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil iyi günlerde kullan..Nokia Maps i kurmayı denedin mi hiç?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır hiç denemedim, ne gibi artıları var,birde gps için internet gerekiyormu?
o da güzel tavisye ederim bir dene aynı yerde verdim konuyu..gps için internete gerek olmaz..gps ayarlarından yada genel ayarlardan konumlama yöntemlerini bul ve ordan sadece yerleşik gps yi seç..

kapomaho84

Üye
tamam hocam saol, bende bir de samsung b7320 var windows mobile 6.1 onada uyarmı?

kapomaho84

Üye
tamam hocam saol ,şimdi nokia maps ı denicem

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifikalamayı unutma..dene bekliyorum..

kapomaho84

Üye
sertifikalama nasıl olacak?
2 tane dosya indiriyorum biri program birde cities diye ,cities i programın ıcıne atıp kuracam dimi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır programı indir telefona kur cities klasörünü hafıza karına at..

yasamali

yasamali

Üye
sonunda kurdum hersey cok iyi calisiyor ama kusura bakma adasim anlaatim cok kisa ve ayrintili olmadigindan bir programi kurmak icin tüm sayfalardaki soru ve cevaplari tek tek okumak zorunda kaldim üstelik bir aktivasyon kodu ile tüm haritalar acilmadi yani cogu haritalari tek tek yapmak zorunda kaldim sonra nasil kurdugumu acik bir sekilde tek tek tüm asamalari buraya yazacam ki benim gibi arkadaslar baya ugrasmak zorunda kalmasim yinede emegi gecen herkese tesekürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurduğun için sevindim ama ben açık açık anlattığımı düşünüyorum..aktive etmek için resim bulsaydım iyi olacaktı ama bulamadım ancak sözle anlatıyoruz..anlatımım doğruda işte kurarken bir dikkatsizlik hereşyi berbat ediyor..

yasamali

yasamali

Üye
ama gercekten iyi bir brogram cokta hizli
adasim bende birtanede 6210 navigasyon var bu ndrive buna uyarmi ve 6210 nu da opda dan sertifikalamak mümkünmü yoksa sertifikasizda calisirmi yada buna uygun bir tomtom varmi bana önerin nedir

Üst Alt