olayı değil onayı bu mesaj beğenilsin mi diyodunasıl gitmiş duruyor bu beğenme önceden de yokmuydu ki daha önceden de vardı farklı beğen olayı mı var
:rolleyes:evet izlenen konular olayı güzel olmuş onu arıyorum sabahtan beri![]()
Daha güzel alışadamadığımız için başta biraz hoş gelmeyebilir. Bundan önceki temaya geçerkende benzeri olmasına rağmen üyeler hep şikayet etmiştiAynen ama güzel yanı çok daha hızlı olmuş. Cevapla dedikten sonra uzun süre beklediğim oluyordu açıkcası bazen 5tane atıyordu aynı mesajdan bazen mesajı düzenledikten sonra kaydetmiyordu, aslında kaydediyormuş ama hala işlem devam ediyor gibi dönüyordu imleç... Sayfayı yeniliyordum mesaj değişmiş oluyoru...
Ama dediğin gibi çok garip farklı bir siteymiş gibi duruyor![]()
Bence güzel zamanla oturacaktırSen tema değişmeyecek diyordun abi site kökten değişmişhalis şu bulduğun yenilikten bahsediyorduk soylememiştin neydi o
:rolleyes:

hocam wp de siteye girince k adı hatırlamıyor neden başka sitelerde hatırlıyorhalis şu bulduğun yenilikten bahsediyorduk soylememiştin neydi o
:rolleyes:
Sen tema değişmeyecek diyordun abi site kökten değişmiş![]()

Arkadaşım gördüğün gibi site bakımda biraz sabırlı olunmodlar bi zahmet iphone kategorisine açtığım konuyu onaylasanız?

site alt yapısı değiştiği için tekrar giriş yapıp giriş yaparken beni hatırla butonunu tıkla.hocam wp de siteye girince k adı hatırlamıyor neden başka sitelerde hatırlıyor
Daha güzel alışadamadığımız için başta biraz hoş gelmeyebilir. Bundan önceki temaya geçerkende benzeri olmasına rağmen üyeler hep şikayet etmiştiBence güzel zamanla oturacaktır
Değişiklikten dolayı konular onaylanmıyor Joker mesaj atmıştı görmedin heralde.modlar bi zahmet iphone kategorisine açtığım konuyu onaylasanız?
sorryArkadaşım gördüğün gibi site bakımda biraz sabırlı olun![]()

yeni gördüm k.bakamyınDeğişiklikten dolayı konular onaylanmıyor Joker mesaj atmıştı görmedin heralde.