Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
Mobil için biraz da optimizasyon yapacağız ancak oldukça light oldugunu verilerle görüyorum, sanı değil.
bu durum artı getirmeyecek gibi duruyor hiç olmazsa m.maxicep.com yerine gelebilir di bu olay

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Vee ayrıca beğenme onayı sinir bozucu olabilir

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
teşekkürler güzel olmuş emeğinize sağlık şu an deneme aşamasındayım :) oldukça hızlı gibi diğerine göre ama alışmıştık eskisine ama neyse tekrar teşekkürler

Symbianize

Symbianize

Üye
Gerçekten çok güzel olmuş ellerinize saglık tabi ki yeni olduğu için baya eksikler var ama en fazla 1 aya toparlanır bu işlerle çok haşır neşir olduğum için bu işlerin zorluğunu bilirim. ve tek kelimeyle Ellerinize sağlık umarım daha iyisi olur.

• Beğen
Tepkiler: mhmtkrtp

zorbaa

Üye
guzel olmus degisiklik her Zaman iyidir :) mobilciler icin biraz daha kullanisli olsa fena olmaz

t730sh

t730sh

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Joker
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
forumumuz bunu hakketti çok güzel oldu hayırlı olsun tüm forum camiasına

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
hayırlı olsun güzel olmuş :D

Joker

Joker

Emekli Yönetici
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
hayırlı olsun çooookkkkk beğendim :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Sitemize hayırlı olsun diyelim. Tabi yeni olduğundan aksaklıklar illa olacaktır. Ama ilk gözüme çarpan eksiği söyleyeyim imza alanı çok büyük olmuş. Üyenin yazdığı mesajla yorum birbirine giriyor o tireler az daha aşağıda olsa daha iyi olur gibi. Onun dışında sanki başka forum gibi geldi bu kadarını beklemiyordum :)

• Beğen
Tepkiler: arslanla, Invoke ve Joker
uqurykn

uqurykn

Üye
hızlı çalışoıyor forum eskisine göre en onemlisi bu hayırlı olsun

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Düşünceleriniz bizim için önemli zira en kısa sürede daha iyi olacağına eminim.

• Beğen
Tepkiler: arslanla

storovi

Üye
Emeginize saglik güzel olmus,modern ara yüz...

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
hala cevap alamadım bu ödül puanı nedir

Hagios

Hagios

Üye
ödül puanı ne oluyor bilgisi olan varmı

Ödül puanı anladığım kadarıyla, çoğunlukla oyunlarda kullanılan ve "Achievement" adı verilen sistemden esinlenerek eklenmiş foruma.Türkçe'de genelde "Başarım" olarak geçer.Yani atıyorum 100. mesajını attığın zaman "100. Mesaj" başarımını kazanırsın ve bu profilinde görünür.Bunu gören diğer oyuncular senin 100 ya da 100'den fazla mesaja sahip olduğunu anlar.Tabi 100 mesaj olayı en basit şekli.Oyunlarda çok daha karmaşık başarımlar yer alıyor ve insanlar bunları kazanmak için çok fazla şey yapıyorlar. :) Fakat forum sitesinde ne kadar zor ve çeşitlidir bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
t730sh

t730sh

Üye
Konuları ben onaylıyorum fakat şu an işlem yapamıyorum.Biraz beklemekten bir zarar gelmez :)
Bu arada bir önceki mesajımda ayrıkı yazmısım kusura bakmayın yeni farkettim :)

furkan4045

Üye
cok guzel olmus da su sabit konularla yeni acilan konular bir cizgi ile ayrilsa daha iyi olur

Üst Alt