asigsasi
Üye
bu durum artı getirmeyecek gibi duruyor hiç olmazsa m.maxicep.com yerine gelebilir di bu olayMobil için biraz da optimizasyon yapacağız ancak oldukça light oldugunu verilerle görüyorum, sanı değil.
bu durum artı getirmeyecek gibi duruyor hiç olmazsa m.maxicep.com yerine gelebilir di bu olayMobil için biraz da optimizasyon yapacağız ancak oldukça light oldugunu verilerle görüyorum, sanı değil.
ozaman neden onaylı değilİphone bölümünde konular onaya düşüyor o yüzden göremiyor olabilirsiniz.
kuralara ayrıkı bir konu değildi ki:SKonuları ben onaylıyorum fakat şu an işlem yapamıyorum.Biraz beklemekten bir zarar gelmezozaman neden onaylı değilkuralara ayrıkı bir konu değildi ki:S

ödül puanı ne oluyor bilgisi olan varmı
Fakat forum sitesinde ne kadar zor ve çeşitlidir bilmiyorum. Bu arada bir önceki mesajımda ayrıkı yazmısım kusura bakmayın yeni farkettimKonuları ben onaylıyorum fakat şu an işlem yapamıyorum.Biraz beklemekten bir zarar gelmez![]()

Forum değişikliği ile uğraştıkları için konunu onaylayamamışlardır.ozaman neden onaylı değilkuralara ayrıkı bir konu değildi ki:S
abi ödül puanın çok 4 beğenin var bende yok onlarDüşünceleriniz bizim için önemli zira en kısa sürede daha iyi olacağına eminim.