Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
arkadaşlar actıgım konulara nerdn bakablrm?
Profilinize girip hakkında kısmına bakın.Orada açılan konular ve mesajları göster diye bir bölüm var oradan bakabilirsiniz.Ama şuan göstermiyor.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
rütbeler yok ve bu ödül puanı ne oluyor bilgisi olan varmı

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Ayrıca çoğu üyenin beğenilen mesaj sayısı sıfırlanmış.
Konular ve Mesajlar yeniden derleniyor, ardından da Üyeler tekrar derlenecek. Üyelerin derlenmesi ile birlikte tüm begeni ve mesaj sayıları güncellenecek ( o yüzden sıfır şu an ) ve konuların da derlenmesi ile begeniler gibi eksikler yerleşmiş olacak veritabanına. Endişe etmeyin

• Beğen
Tepkiler: Dede, Kayahan14, L-LumieRe ve 1 kişi daha
asigsasi

asigsasi

Üye
mobile light özledim :( ve çok kasıyor veri düşmanı gibi olmuş açıkçası hiç beğenmedim

• Beğen
Tepkiler: ydgr4
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
arkadaşlar actıgım konulara nerdn bakablrm?
Arama sistemi henüz çalışmaz, gecenin ilerleyen saatlerinde ARAMA INDEX inin olusmasıyla eskisinden daha hızlı ve güzel çalışacaktır.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bide mesela konu dışına inene kadar bayağı kaydırma yapıyoruz aradaki mesafe yüzünden

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
mobile light özledim :( ve çok kasıyor veri düşmanı gibi olmuş açıkçası hiç beğenmedim
Mobil için biraz da optimizasyon yapacağız ancak oldukça light oldugunu verilerle görüyorum, sanı değil.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
güzel olmuş basarılar

umitgul18

umitgul18

Üye
Beğen butonu, mesaj alıntı bildirimi, profil düzenleme vs. gibi şeyler gelmiş teşekkürler elinize sağlık. Birkaç eksiklik var. Üst konuyu ayırmakta zorluk çekiyorum. Eskisine alışmıştık. Biraz daha belirgin olsa çok iyi olur. Smiley kutusu gelebilir. Eski kodları yazınca çıkmıyor. Ama öncekine göre daha kullanışlı. Daha modern. Bazıları çok sade demiş ama şatafatlı olunca da olmuyor. Ellerinize sağlık. :)

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Elinize saglik :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Beğen butonu, mesaj alıntı bildirimi, profil düzenleme vs. gibi şeyler gelmiş teşekkürler elinize sağlık. Birkaç eksiklik var. Üst konuyu ayırmakta zorluk çekiyorum. Eskisine alışmıştık. Biraz daha belirgin olsa çok iyi olur. Smiley kutusu gelebilir. Eski kodları yazınca çıkmıyor. Ama öncekine göre daha kullanışlı. Daha modern. Bazıları çok sade demiş ama şatafatlı olunca da olmuyor. Ellerinize sağlık. :)
İlk yapılacaklar arasında Üst konu ayrımı ve Smileyler var :)

• Beğen
Tepkiler: umitgul18
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bence mesela aşağıda site sürümünün olduğu yerde mobil light ve yeni sürümün adı nı seçme olsa isteyen light a geçsin mesela

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
t730sh

t730sh

Üye
Arama sistemi henüz çalışmaz, gecenin ilerleyen saatlerinde ARAMA INDEX inin olusmasıyla eskisinden daha hızlı ve güzel çalışacaktır.
iphone kategorisine baktım konum yok. acaba xenforo dan dolayı olrumu çünkü forum xenforo olmadan 10 dk önce acmıstım konuyu

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ozan Emaillere gelen mesaja tıklayınca konuya gitmiyor hata ekranı çıkıyor.

t730sh

t730sh

Üye
ayrıca site tamamen türkçe değil :)

Joker

Joker

Emekli Yönetici
iphone kategorisine baktım konum yok. acaba xenforo dan dolayı olrumu çünkü forum xenforo olmadan 10 dk önce acmıstım konuyu
İphone bölümünde konular onaya düşüyor o yüzden göremiyor olabilirsiniz.

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
404 hatası 2 2.5 dakika önce gitti :D hayılı olsun ne diyelim

furkan5800

furkan5800

Üye
Kesinlikle ama kesinlikle en dogru karar XenForo cok yeni surekli gelisen cok hafif bir sistem

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
ama rütbem gitmiş görünüyor

erndrdyk

erndrdyk

Üye
lumialardan konu açıp cevaplayabiliyoruz ve artık mobil site olarak görüntuşeyebiliyoruz. Gerçekten çok güzel

Üst Alt