Joker
Emekli Yönetici
Profilinize girip hakkında kısmına bakın.Orada açılan konular ve mesajları göster diye bir bölüm var oradan bakabilirsiniz.Ama şuan göstermiyor.arkadaşlar actıgım konulara nerdn bakablrm?
Profilinize girip hakkında kısmına bakın.Orada açılan konular ve mesajları göster diye bir bölüm var oradan bakabilirsiniz.Ama şuan göstermiyor.arkadaşlar actıgım konulara nerdn bakablrm?
Konular ve Mesajlar yeniden derleniyor, ardından da Üyeler tekrar derlenecek. Üyelerin derlenmesi ile birlikte tüm begeni ve mesaj sayıları güncellenecek ( o yüzden sıfır şu an ) ve konuların da derlenmesi ile begeniler gibi eksikler yerleşmiş olacak veritabanına. Endişe etmeyinAyrıca çoğu üyenin beğenilen mesaj sayısı sıfırlanmış.
Arama sistemi henüz çalışmaz, gecenin ilerleyen saatlerinde ARAMA INDEX inin olusmasıyla eskisinden daha hızlı ve güzel çalışacaktır.arkadaşlar actıgım konulara nerdn bakablrm?
Mobil için biraz da optimizasyon yapacağız ancak oldukça light oldugunu verilerle görüyorum, sanı değil.mobile light özledimve çok kasıyor veri düşmanı gibi olmuş açıkçası hiç beğenmedim

İlk yapılacaklar arasında Üst konu ayrımı ve Smileyler varBeğen butonu, mesaj alıntı bildirimi, profil düzenleme vs. gibi şeyler gelmiş teşekkürler elinize sağlık. Birkaç eksiklik var. Üst konuyu ayırmakta zorluk çekiyorum. Eskisine alışmıştık. Biraz daha belirgin olsa çok iyi olur. Smiley kutusu gelebilir. Eski kodları yazınca çıkmıyor. Ama öncekine göre daha kullanışlı. Daha modern. Bazıları çok sade demiş ama şatafatlı olunca da olmuyor. Ellerinize sağlık.![]()

iphone kategorisine baktım konum yok. acaba xenforo dan dolayı olrumu çünkü forum xenforo olmadan 10 dk önce acmıstım konuyuArama sistemi henüz çalışmaz, gecenin ilerleyen saatlerinde ARAMA INDEX inin olusmasıyla eskisinden daha hızlı ve güzel çalışacaktır.
İphone bölümünde konular onaya düşüyor o yüzden göremiyor olabilirsiniz.iphone kategorisine baktım konum yok. acaba xenforo dan dolayı olrumu çünkü forum xenforo olmadan 10 dk önce acmıstım konuyu