Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

umitgul18

umitgul18

Üye
Bence de zamanla oturacaktır, bildirim olayı hoşuma gitti mesela, sonra okumadığım mesajların yanında "yeni" yazması. Mesaj yazarken yeni mesaj geldiğinde yeni mesajlar geldi, görmek istiyor musunuz? demesi hoş bir şey.
Ama foruma ilk girişteki ana ekran gözüme pek hoş görünmüyor, açıkcası. :/
Evet giriş hoş durmuyor o resim kare yerine dikdörtgen olsa facebooktaki kapak fotoğrafı gibi yani. Ona göre bir resim konulabilir.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
Hayırlı uğurlu olsun diyelim işallah hayırlısı olur.
Sorun olarak ben sadece çok megabayt yükleniyor mobilden giriyorum 800kb yüklendi bu sayfa için

• Beğen
Tepkiler: arslanla
asigsasi

asigsasi

Üye
inşallah herkesin gönlünce olurda ( ben hariç ) daha stabil ve kullanışlı hale gelir. tekrar söylüyorum mobile light durması gerekirdi.

achambo

achambo

Üye

sağ kısım sadece yeni mesajlardaymış :)

bir de o 2 de dediğim boşluk beğeni olmayınca kalksa beğeni kısmı ama bence boşken iyi durmuyo

Son düzenleme:
Ferzan

Ferzan

Üye
hayırlı olsun maxicep ailesi

relentless34

Üye
harika gözüküyor.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
site alt yapısı değiştiği için tekrar giriş yapıp giriş yaparken beni hatırla butonunu tıkla.
tamam hocam hatırlıyor teşekkurler

ayrıca mobilde bildirim falan geliyor
demin siteye giremedim ve mıbilde mesaj yollamak için iki kere basıyorum diğer tuşlar dahil

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Şu an mobilim masaüstünü ayrıntılı inceleyemiyorum ama mobil bile oldukça güzel. Çok profesyonel olmuş açıkçası. Tam istediğim gibi. Son rötuşlardan sonra tadından yenmez.
Hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve Nextman
Acoun16

Acoun16

Üye
Hayırlı olsun ... Daha ne olsun ya çok güzel olmuş reklamlarda kalkmış

• Beğen
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: arslanla ve Nextman
.caner.

.caner.

Üye
Benim gibi Tapatalk cilar icin cok kötü :( bir an önce ayarlanmali tapatalk a giresim kalmadı foruma.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
yeni forumumuz hayırlı olsun küçük hataların hızla düzelmesi ümidiyle iyi forumlar arkadaşlar...

• Beğen

Üst Alt