Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Şimdilik o , gelecektir tekrar, bu site bağışlarda ayakta durmuyor, onlarsız olmaz ;)

reklam olmasın ya böyle çok güzel gerekirse her üye 1 tl versin sorun çözülür sitede çok iyi derecede gelişir.

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
her geçen dakika yenileniyor ödül puanımız da var artık. emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler 6 senedir geniş çaplı bi yenilik ilk defao

• Beğen
Tepkiler: Nextman
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
1 tl değil 10 tl verelim çözüm olacaksa

epts

epts

Üye
şık olmuş.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
reklam bende geldi bile

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
reklamlar başladı hayırlı olsun

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Mobil temadan masaüstü siteye geçiş için bağlantı yok sanırım.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
resim çözünürlüğü düzelecekmi arkadaşlar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Forumu bir anda değişmiş şekilde görünce şahsen biraz beğenmedim.Ama forumda gözle görülür şekilde hızlanma olmuş öncekinden hızlı erişim oluyor bunu sevdim.Peki görüntü küçük şeylerle mi değişecek yoksa temelli bir değişikliye gidilecek mi ?

arslanla

arslanla

Üye
Ozan adminim öncelikle bu güzel forumu ihya ettiğiniz herkes adına çok teşekkür ederim.:) Birkaç sorun gördüm belirteyim üst konular bir çizgiyle diğer konulardan ayrılmalı ikincisi rütbelerimiz beğenilerimiz gitmiş bunlar zamanla yerine konulcak şeyler tabi...

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
umitgul18

umitgul18

Üye
1-2 güne herşey oturur. Haydi iyi geceler ben çıkıyorum. :) Yöneticiler kolay gelsin. :)

arslanla

arslanla

Üye
bir sorun daha var unutmuşum yazmayı bazen beğenme onayı istiyor bu düzelmeli...

gececikaramavi

gececikaramavi

Üye
Hayırlı olsun güzel görünüyor

x-scarface

x-scarface

Üye
Hayırlı olsun benim en sevdiğim olay xenforo da admin panel bir harika :D her yönüyle daha kullanışlı yazılıma geçtiğiniz için tebrik ederim keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: arslanla, Kayahan14, Joker ve 1 kişi daha
dogukan-

dogukan-

Üye
Ne yazıkkı Tapatalk 4 ten giremiyorum bunu düzeltirseniz sevinirim sadece ordan girebiliyorum lütfen düzeltin

achambo

achambo

Üye
mesajların aralıkları geniş ve mesaj yazan kişi için 3 satır ayrılmış 2 ye inse ve ana menüde 1 başlık yine 3 satır önceden 1 di ikisi de bari 2 satıra düşürülseler bence daha hoş olur

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
10 Numara 5 (*****) Olmuş Yeni c:) MaXiCep

Üst Alt