Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mobil temadan masaüstü siteye geçiş için bağlantı yok sanırım.
cesurpolis61
Üye
resim çözünürlüğü düzelecekmi arkadaşlar
kaygisiz43
Üye
Forumu bir anda değişmiş şekilde görünce şahsen biraz beğenmedim.Ama forumda gözle görülür şekilde hızlanma olmuş öncekinden hızlı erişim oluyor bunu sevdim.Peki görüntü küçük şeylerle mi değişecek yoksa temelli bir değişikliye gidilecek mi ?
arslanla
Üye
Ozan adminim öncelikle bu güzel forumu ihya ettiğiniz herkes adına çok teşekkür ederim. Birkaç sorun gördüm belirteyim üst konular bir çizgiyle diğer konulardan ayrılmalı ikincisi rütbelerimiz beğenilerimiz gitmiş bunlar zamanla yerine konulcak şeyler tabi...
1-2 güne herşey oturur. Haydi iyi geceler ben çıkıyorum. Yöneticiler kolay gelsin.
arslanla
Üye
bir sorun daha var unutmuşum yazmayı bazen beğenme onayı istiyor bu düzelmeli...
gececikaramavi
Üye
Hayırlı olsun güzel görünüyor
x-scarface
Üye
Hayırlı olsun benim en sevdiğim olay xenforo da admin panel bir harika her yönüyle daha kullanışlı yazılıma geçtiğiniz için tebrik ederim keyifli forumlar.
dogukan-
Üye
Ne yazıkkı Tapatalk 4 ten giremiyorum bunu düzeltirseniz sevinirim sadece ordan girebiliyorum lütfen düzeltin
achambo
Üye
mesajların aralıkları geniş ve mesaj yazan kişi için 3 satır ayrılmış 2 ye inse ve ana menüde 1 başlık yine 3 satır önceden 1 di ikisi de bari 2 satıra düşürülseler bence daha hoş olur