Profil bilgisinde yok, pc de sağ tarafta online olan yönetici ve arkadaşlarını görebiliyorsun..online bilgisi nerede yazıyor ben mi göremedim yoksa henüz yokmu :confused:
profilde olması gerekirProfil bilgisinde yok, pc de sağ tarafta online olan yönetici ve arkadaşlarını görebiliyorsun..
Ha bu arada arkadaşlık olayıda eskisi gibi değil, twitter gibi yapmışlar Takip ettiklerin, takipçilerin gibi :confused:

Sıkıntı sistemden kaynaklı Erol, Ne yaparsın forum symbiancılardan kurtulamadı dahaMobilden şikayetçisiniz ancak benim gözlemlerime göre mobilde site daha hızlı. Sanırım internet hızınız ve cihaz donanımınız biraz geride kalıyor.
Aslında tüm symbiancıları (buna ben de dahil) bir konuya toplayıp, konuyu üzerlerine kilitliyeceksin , sonra da konuyu çöpe taşıyacaksın 
Arkadaşlar mobildeki hız durumunu kontrol eder misiniz ? Temada ciddi optimizasyonlar yaptım
Bende beğenme onayı yok sadece mobilemi varkibence mobile light da geri gelsin. çünkü pc sitesi basitleşmiş, hızlanmış ancak mobil olunca aşırı yavaş kalıyor. hem reklamlar ve avatarlar 3g kullanlar için kota ve hız engeli oluşturuyor.ve sanırım swiftkey klavyesi için optimizasyon lazım tahminler çıkmıyor.bu arada beğenme onayı kalkmalı.
Bende beğenme onayı yok sadece mobilemi varki
E bende yoook seni bğndim denedim ?şuan bilgisayardayım bende var.
Xenforonun lisansı alınmış vbulltein için tekrar para mı verilecekbence mobile light da geri gelsin. çünkü pc sitesi basitleşmiş, hızlanmış ancak mobil olunca aşırı yavaş kalıyor. hem reklamlar ve avatarlar 3g kullanlar için kota ve hız engeli oluşturuyor.ve sanırım swiftkey klavyesi için optimizasyon lazım tahminler çıkmıyor.bu arada beğenme onayı kalkmalı.
Xenforonun lisansı alınmış vbulltein için tekrar para mı verilecek
mobil siteyi basitleştirsinler yeter illa ki mobile-lighta gerek yok 
vbulettin ? abulettinvbulettin geri gelsin demedim ki mücomobil siteyi basitleştirsinler yeter illa ki mobile-lighta gerek yok
![]()
Ben şunu anlamıyorum mobil kullananlar beğen butonu avatar olmaması alıntı... şikayetçi idi buna bende dahil geliştirme yapılacaktır elbet bir şey yapılıyor isteğinize göre onu da beğenmiyorsunuzvbulettin geri gelsin demedim ki mücomobil siteyi basitleştirsinler yeter illa ki mobile-lighta gerek yok
![]()
vbulettin ? abulettin

ne farkeder ha vbulletin ha abulettin![]()