Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
Ben şunu anlamıyorum mobil kullananlar beğen butonu avatar olmaması alıntı... şikayetçi idi buna bende dahil geliştirme yapılacaktır elbet bir şey yapılıyor isteğinize göre onu da beğenmiyorsunuz

şahsen ben şikayetçi değildim. ancak, reklamlar gelince ve forum yapısı değişince site yavaş kalmaya başladı.

• Beğen
Tepkiler: arslanla

ANIL

ANIL

Admin
Mobilden şikayetçisiniz ancak benim gözlemlerime göre mobilde site daha hızlı. Sanırım internet hızınız ve cihaz donanımınız biraz geride kalıyor.

Katılıyorum. Ben şuan bir sorun yaşamadım akıcı çalışıyor.

Akıncı

Akıncı

Üye
şahsen ben şikayetçi değildim. ancak, reklamlar gelince ve forum yapısı değişince site yavaş kalmaya başladı.
Ben yavaşlık görmedim reklamlara vs düzenleme getirilir elbet

• Beğen
Tepkiler: achambo
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar biraz sabır lütfen. Şu anda daha yeni başladık. Tabi ki bu kadar büyük bir sitenin bir gecede kusursuz bir şekilde yeni yapıya taşınması düşünülemez. Ama bu yapının verdiği imkanlarla yakın zamanda yapılacak düzenlemelerle hepimiz Türkiye'nin en iyi forumuna sahip olduğumuzu tekrar anlayacağız. Şimdilik fazla ayrıntı vermek istemiyorum ama hem kullanışlılıkta hem de hız olarak hayal gucınuzu serbest bırakabilirsiniz ;)

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve -Akıncı
achambo

achambo

Üye
  • Beğen
AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
Ya teşekkür ederim işareti yok dimi :tşk:

• Beğen
Tepkiler: arslanla
Akıncı

Akıncı

Üye
s4 ün var diye artislik yapma:D

reklamlar kalksa daha iyi olacak şuan hızlı ama tam istediğim gibi değil
Ne yorum yapsam ya beğenim ya da telefonum konuşuluyor onlar daha önemli benden sanırım :(

• Beğen
Tepkiler: achambo
Akıncı

Akıncı

Üye
arkadaşlar biraz sabır lütfen. Şu anda daha yeni başladık. Tabi ki bu kadar büyük bir sitenin bir gecede kusursuz bir şekilde yeni yapıya taşınması düşünülemez. Ama bu yapının verdiği imkanlarla yakın zamanda yapılacak düzenlemelerle hepimiz Türkiye'nin en iyi forumuna sahip olduğumuzu tekrar anlayacağız. Şimdilik fazla ayrıntı vermek istemiyorum ama hem kullanışlılıkta hem de hız olarak hayal gucınuzu serbest bırakabilirsiniz ;)
Şimdi bu yorum anlatıpda göstermemek oluyor :D

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve -Emre
Türe

Türe

Üye
Profil müziği gelmeyecek mi -_-

• Beğen
phasan

phasan

Üye
Ligith surum gelırmı

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Gelmez...

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve -Akıncı
phasan

phasan

Üye
Ymarım ligithe surumde gelsın

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
Kullanıcı adı nerden değişiyo bilgisi olan ?

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Arkadaşlar lütfen yapılan değişiklikleri görelim eskide kalmayalım çok güzel bir yazılım bu her geçen gün ufak tefek sorunlar düzeliyor eskiyi istemek yerine yeniyi benimseyip yöneticilerimize yardımcı olalım bizimle uğraşmaktan bir kaç ayrıntıyı kaçırıyor olabilirler biraz sabır gösterelim lütfen

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: cardanadam, Dede, arslanla ve 2 diğerleri
ozakin70

ozakin70

Üye
@EroL bide şu konu içindeki en üstte duran 2 kare reklam var ya onu değiştirin ya konuların görünüşünü bozuyor o iki karayi kaldırın yerine leaderboard(728x90) biçimini koyun o daha hoş duracağını sanıyorum
bir leaderboard da konunun sonuna koyarsınız olur biter bu bi tavsiye ;)

• Beğen
Tepkiler: phasan

Üst Alt