Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Elinize sağlık...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Aslinda aksamkiyle su anki arasinda baya bir fark var sitede bu haliyle on numara oldu sitede dolasmak keyif veriyor acikcasi :cool:

• Beğen
Tepkiler: arslanla, asigsasi, cardanadam ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hiç şüpheniz olmasın daha güzel olacak arkadaşlar.tagleme olayı da guzel olmuş Ozan eline saglık

• Beğen
Tepkiler: Dede
achambo

achambo

Üye
mobil daha iyi ama önceki kadar stabil değil ve abi ana sayfa çok uzun mesaj arası boşluk fazla bunlar daraltılsa süper olur

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve AHKE
u_cosar

u_cosar

Üye
Hayırlı olsun çok güszel görünüyor :) ama daha düzenleme gerekli bence çünkü bazı kısımlar ingilizce bunun türkçeleştirilmesi gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: arslanla
KayraBey

KayraBey

Üye
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Önce youtube dan video eklerken, videonun üstüne sağ tıklayıp url yi kopyala dedikten sonra foruma ekleyince videoyu ekliyordu, şimdi o şekilde alınan url yi kabul etmiyor.. adres çubuğundaki url yi kopyalamak gerekiyor...Birde avatara gif formatlı resim ekleyebilecek miyiz, yok eklenmeyecekse avatarı değiştireceğim, bu şekilde hoş durmuyorda :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
KayraBey

KayraBey

Üye
Eskisi gibi üst üste mesaj atınca eklendi yazmıyor double post yazıyor. Tapatalk'ta böyle görünüyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
devilspath

devilspath

Üye
güzel olmuş ama ben basit görünüm daha çok seviyordum. konunun üzerinde çıkan reklamlar, duyurular vs.. çok yer kaplıyor. ayrıca hızlı cevaptaki smiley vs.. araçlar biraz ağır ve kasıyor. tema desteği gelirse süper olur. telefonda hızlı cevaba yazdığımız yazılar yukarı-aşağı gitmiyor. yapmayı denediğimde sayfa yukarı-aşağı gidiyor. ayrıca telefonda klavyeyi kapattığımda sayfanın en başına dönüyor nedense. yazdığım mesajı kontrol etmek için en aşağı tekrar gitmem gerekiyor.
olumlu yanları bu olumsuzlukları bastırıyor tabiki. vbulletinden kat kat daha iyi.. sitemiz için hayırlı uğurlu olsun...

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve arslanla
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
biraz kastığı için mobilden pek istekli girmiyordum fakat şuan ciddi anlamda değişiklik olmuş elinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Kayahan14

Kayahan14

Üye
tagleme nasil oluyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun çok güszel görünüyor :) ama daha düzenleme gerekli bence çünkü bazı kısımlar ingilizce bunun türkçeleştirilmesi gerekiyor.

çeviri işlemleri devam ediyor en kısa zamanda tamamlanacaktır

• Beğen
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
mobilde 3 tane kocaman reklam var onu ne yapacaksınız? Forumdan soğudum ya

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve asigsasi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tagleme nasil oluyor
bu şekilde;
Mesaj birleştirme özelliği devrede (yöneticiler hariç) @Admin @Yönetici
@Kayahan14arkadaşlar bu sistem Türkiye'de pek kullanilan bir sistem degil hele ki forum ve teknoloji sitelerinde benim bildigim ilk. daha bir cok kullanim kolayligi getiren harika ozellikleri var @Ozan adminimiz gunlerdir yogun şekilde calişiyor. Eksikler tamamlanıp her şey rayına oturdugunda hepimizin memnun kalacagı bir sitemiz olacak . Hem siteyi takip etmek hem de site icinde gezinmek keyif olacak. Bu donemde gordugunuz eksik ve hataları anlaşılır bir şekilde bildirerek bizlere yardımcı olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: arslanla, Dede, achambo ve 1 kişi daha
Türe

Türe

Üye
Profil müziği gelecek mi ?

• Beğen
Tepkiler: Dede
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Reklam olayı biraz üzdü beni. Mobilde görmek istemiyordum açıkçası

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, arslanla ve Dexter Morgan
Buğra

Buğra

Admin
Mobil surumde gozle gorulur bir artis var bence :)

• Beğen
Incredible

Incredible

Üye
Site adına hayırlı olsun ancak biraz tıkış tıkış olmuş reklamlar Ozan Bey ilgilenecektir bu konuyla :)

• Beğen
Tepkiler: AkiliBidik, Buğra ve arslanla

Üst Alt