Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
değşiklik herzaman güzeldir hayırlı olsun. bu arada güzel olmuş.

ozakin70

ozakin70

Üye
Hayırlı olsun az önce girdim şaşırdım önce len noluyo dedim bizim maxicep değil bu ;D
Ama gerçekten çok hoşuma gitti zamanla yeni eklentilerde eklenir ve rayına girer ana sayfayıda sabırsızlıkla bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Dede
ozakin70

ozakin70

Üye
yanlız benim beğeniler uçmuş ;D

ozakin70

ozakin70

Üye
Gelecek...
Herkesin öyle.
uyarıyı yeni gördüm bende 2 gündür tapatlkatan giremiyordum foruma deim pcden bi gireyim çöktümü ne oldu çok şaşırdım ama süper olmuş ve olacağını umut ediyorum ;D

Invoke

Invoke

Üye
uyarıyı yeni gördüm bende 2 gündür tapatlkatan giremiyordum foruma deim pcden bi gireyim çöktümü ne oldu çok şaşırdım ama süper olmuş ve olacağını umut ediyorum ;D

Düzelir düzelir... Çok güzel yenilikler var :D

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Oturumun açık kalmaması dışında çok güzel görünüyor şu an için

t730sh

t730sh

Üye
Way be...
Dün forum değiştiğinde ne kadr olumsuz yorum varsa attım ama şuan fikirlerim dünkinin tam tersi. Çok yerinde bir karar vermiş site yöneticileri. XenForo cok iyimiş.
Tek sorun site cok sade. Arka plan koyu olsa daha iyi olurdu bence

• Beğen
Tepkiler: cardanadam
t730sh

t730sh

Üye
Yeni farkettim..
Forum Statistics anlık çalısmıyor sanirim

Invoke

Invoke

Üye
Way be...
Dün forum değiştiğinde ne kadr olumsuz yorum varsa attım ama şuan fikirlerim dünkinin tam tersi. Çok yerinde bir karar vermiş site yöneticileri. XenForo cok iyimiş.

Geçici bir süreliğine koyulmuş tema, banner filan da yok dikkat ettiysen. Yavaş yavaş...

ozakin70

ozakin70

Üye
Way be...

Koyu renk insanin içini karartığı için çoğu site ve forumlar açık renklere dönüyor artık devir değişti

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar mobildeki hız durumunu kontrol eder misiniz ? Temada ciddi optimizasyonlar yaptım

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve Dede
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Birden fazla cevaba alıntı yapma özelliği eklendi.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe, cardanadam, Dede ve 1 kişi daha
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Sag taraftaki bosluk alinmis, alintilama ozelligide guzel olmus ama hiz konusunda kararsizim hala yavas gibi

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Mesaj birleştirme özelliği devrede (yöneticiler hariç) @Admin @Yönetici

• Beğen
Tepkiler: cardanadam
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen