HaklısınBelki tapatalk sıfırlansa sorun çözülebilir...
1 kere yazman yeterlidirmobil inanılmaz yavaşlamış adım atamıyorum . Görsel olarak çok güzel hoş ama hız yönünden eskiyi çok arattı bana nefes alamadımobil inanılmaz yavaşlamış adım atamıyorum . Görsel olarak çok güzel hoş ama hız yönünden eskiyi çok arattı bana nefes alamadımobil inanılmaz yavaşlamış adım atamıyorum . Görsel olarak çok güzel hoş ama hız yönünden eskiyi çok arattı bana nefes alamadımobil inanılmaz yavaşlamış adım atamıyorum . Görsel olarak çok güzel hoş ama hız yönünden eskiyi çok arattı bana nefes alamadım![]()

Böyle bir mesaj yazdığına göre gerçekten nefesin kesilmişmobil inanılmaz yavaşlamış adım atamıyorum . Görsel olarak çok güzel hoş ama hız yönünden eskiyi çok arattı bana nefes alamadımobil inanılmaz yavaşlamış adım atamıyorum . Görsel olarak çok güzel hoş ama hız yönünden eskiyi çok arattı bana nefes alamadımobil inanılmaz yavaşlamış adım atamıyorum . Görsel olarak çok güzel hoş ama hız yönünden eskiyi çok arattı bana nefes alamadımobil inanılmaz yavaşlamış adım atamıyorum . Görsel olarak çok güzel hoş ama hız yönünden eskiyi çok arattı bana nefes alamadım![]()
Böyle bir mesaj yazdığına göre gerçekten nefesin kesilmiş

Dostum biraz sabırlı ol. Bu iş bakkaldan çikolata almaya benzemez. Hepsi yavaş yavaş olacak. Biraz sabredin.Cevap bizim sorulara ?
OkDostum biraz sabırlı ol. Bu iş bakkaldan çikolata almaya benzemez. Hepsi yavaş yavaş olacak. Biraz sabredin.
Tapatalk da sorun var evet..Ben nedense onbaşı gözüküyorum ama normalde teğmendim tapatalkda bir sorun vsr galiba
Bizede düzeltilmesi için beklemek düşer değilmiTapatalk da sorun var evet..
Teğmen olarak görünüyor rütben endişe edecek bir durum yokBen nedense onbaşı gözüküyorum ama normalde teğmendim tapatalkda bir sorun vsr galiba
Tapatalk da sorun olabilir