Haber Yeni Exynos M1 ((İlk Mongoose yongası))

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bana hala duzgun test sonuclariyla cevap veremedin, emin olmadigin bir konu hakkinda konusma bence
Ya arkadaş ben sana yıllar önce izlediğim videodaki olayı anlatıyorum. O videoyu nerden bulayım şimdi ? Yukarda koskoca CPU Boss sitesinin bencmarkı var. Görmek isteyen görür.

erko merko

erko merko

Üye
Ya arkadaş ben sana yıllar önce izlediğim videodaki olayı anlatıyorum. O videoyu nerden bulayım şimdi ? Yukarda koskoca CPU Boss sitesinin bencmarkı var. Görmek isteyen görür.
İki telefonuda kullandım diyorum hala o daha iyi diyorsun bu neyin kafası arkadaş ? al senin koyamadığın test sonuçlarını koyayımda bilmediğin konu hakkında emin konuşmamayı öğrenirsin böylece ;) bana ahlak dersi vereceğine bilgini geliştir.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bana hala duzgun test sonuclariyla cevap veremedin, emin olmadigin bir konu hakkinda konusma bence
Bilerek mi yapıyorsun ? Ben sana izlediğim videoda bizden çok daha bilgili insanların dediği sözü söyledim. Kesinlikle de öyle söyledi. O videoyu bulsam bile sen Samsung fanı olduğun için kabullenmeyeceksin. Boşa uzatmanın alemi yok.

erko merko

erko merko

Üye
Bilerek mi yapıyorsun ? Ben sana izlediğim videoda bizden çok daha bilgili insanların dediği sözü söyledim. Kesinlikle de öyle söyledi. O videoyu bulsam bile sen Samsung fanı olduğun için kabullenmeyeceksin. Boşa uzatmanın alemi yok.
Samsung fanı falan olduğum yok bir dönem s4 kullandım şuan iphone kullanıyorum, iki telefonuda kullanmış biri olarak exynos'un daha iyi olduğunu söylüyorum ve sana senin koyamadığın test sonuçlarını koydum daha neyi uzatıyorsun ? test sonuçları ortada

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Samsung fanı falan olduğum yok bir dönem s4 kullandım şuan iphone kullanıyorum, iki telefonuda kullanmış biri olarak exynos'un daha iyi olduğunu söylüyorum ve sana senin koyamadığın test sonuçlarını koydum daha neyi uzatıyorsun ? test sonuçları ortada
Yukarda CPU boss karşılaştırması da var. Bakmak isteyen bakar. Hangisinin iyi olduğu da umrumda değil. Sadece gördüğüm şey söylüyorum. İnan veya inanma. Ben biliyorum , gerisi bana yeter.

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
İyiymis

PriZm

PriZm

Üye
Biraz sakin olsanız? Baştan sona tartışmanızı okudum ve tamamen gereksiz birşey üzerinde kavga ediyorsunuz. Günümüzde benchmark sonuçlarından daha çok kullanımdaki değişimlere bağlı olarak gösterilen performans geçerli sayılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve Gofrettin115
erko merko

erko merko

Üye
zorla insanı sinir krizine sokuyorlar, klavye delikanlıları

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Basit konular, basit tartışmalar ama büyük sözler sarf ediyorsunuz. Konuya uygun olmayan mesajlar silindi, üyelere gereken cezalar verildi. Umarım tekrarı olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve baskahmet

Üst Alt