Galaxy S7 için Exynos 8890 seri üretimi Aralık ayında başlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S7 için Exynos 8890 seri üretimi Aralık ayında başlıyor
Hadi bakalım daha s6 derken zaman ne çabuk geçiyor öyle değil mi :eller:


Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy S7, 2016 başlarına resmi olarak duyurulacak…


Samsung gelecek sene en önemli modeli olarak yeni amiral gemisi akıllısı Galaxy S7’yi duyurmaya hazırlanıyor ve firmanın bir süredir de cihazın testlerini sürdürdüğü bilgileri geliyordu. Bu yeni akıllı telefon Ocak ayında ya da büyük ihtimalle Şubat sonunda Mobil Dünya Kongresi’nde resmi olarak duyurulabilir.



İddialara göre Galaxy S7 akıllı telefon yonga seti açısından 3 farklı versiyon olarak sunulacak. Bu versiyonlardan bir tanesi Qualcomm’un yeni 64-bit dört çekirdekli işlemcili yonga seti Snapdragon 820’den güç alacak. Bu model ABD ve Çin pazarında satışa sunulacak.

Ayrıca bir diğer bir versiyon da Exynos 7422 içerecek. Bu yonga setinin daha önce Galaxy Note5’de kullanılacağı iddia edilmişti. Ancak Galaxy Note5 Exynos 7420ile gelmişti. Exynos 7422 içerecek olan Galaxy S7’nin de Hindistan pazarında sunulacağı ifade ediliyor.

Diğer bir versiyon ise firmanın kendi geliştirdiği Exynos 8890 yonga setine sahip olacak. M1 ya da Mongoose kod ismi ile geliştirilen bu yonga seti sekiz çekirdekli 64-bit işlemci içeriyor.

Yeni gelen bazı bilgilere göre Samsung’un yeni yonga seti Exynos 8890’un seri üretimi Aralık ayında başlayacak. Bu yonga seti firmanın ilk özelleştirilmiş yonga seti olacak. Güney Kore devinin artık ARM tasarımını kullanmayacağı ifade ediliyor. Apple, Qualcomm, AMD ve ARM kendi işlemci tasarımını kullanırken, bu kulübe artık Samsung da dahil oluyor.

Samsung Galaxy S7, büyük ihtimalle Apple’ın Phone modellerinde yer alan 3D Touch teknolojisine benzer ClearTouch teknoloji ile geliyor. Metal kasa tasarımı içerecek olan model Marshmallow işletim sistemi ile gelecek ve ayrıca 4GB sistem belleği içerecek…

Galaxy S7 için Exynos 8890 seri üretimi Aralık ayında başlıyor - MaxiCep
 

MaxipmaN

Üye
7422 itelemesinler de bize
 


Üst Alt