yeni delight v3.1 belle ve symbian belle cfw iv0777 v3.1 video

Sponsorlu Bağlantılar

marsoy

marsoy

Üye
v3.2si çıkmış yükledm beğenmedm hemen 3.1e geri döndüm :D:D

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi 3.1 bende tam yerinizde kalın diyecektim sen yazdın:ehe

marsoy

marsoy

Üye
:aha: menüde ilerleyemiyosun ya :D 3.2de beğenmedim ivoya ilet :D:D

WebStyle

WebStyle

Üye
v3.2si çıkmış yükledm beğenmedm hemen 3.1e geri döndüm :D:D

İyi ki döndün böyle hatalı bir sürüm görmedim. Ne menüleri gezebiliyorum ne de başka birşey yapıyorum. Ana pencerede sayfaları gezerken müzik dinliyordum. 2.sayfaya geçerken müzik kendiliğinden değişti :d Yarın kısmetse bende 3.1 sürümüne terfi ediyorum..

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
arkadaşlar ben 3.1i yükledim fakat anna oldu ne iş anlamadım:(

SilentOne

SilentOne

Üye
onu bnde bilmiyom

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
yardım edecek kimse yokmu arkadaşlar:(

----------Eklendi @ 03:00:00 ---------- Yazıldı @ 02:44:15 ----------

deneme yanılma yolu ile buldum hata vermesine ragmen yükledim ve telefon gerçekten dehşet oldu vay bee gözlerim yaşarıyorr:)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
C7 için neden çıkmadı ya! :(

mustimix41

mustimix41

Üye
arkadaslar bu 3.1 de opera mobile 11 i sorunsuz kullana bilen warmı? opera mobile yalnız mini değilll mobilde facebook yer bildirimi war ama minide o secenekler yok o yuzden mobile istiyorum cvp veren olursa sevinirimm...

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bu 3.1 de opera mobile 11 i sorunsuz kullana bilen warmı? opera mobile yalnız mini değilll mobilde facebook yer bildirimi war ama minide o secenekler yok o yuzden mobile istiyorum cvp veren olursa sevinirimm...

kendi browserini kullan operaya 5 basar:oke:

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Önce Alman Annasını downgrade edip eski sürüme döndüm . Sonra depo hafızasını ve hafıza kartını sırasıyla biçimlendirdim . (Temiz bir kurulum olsun diye) Üstüne ivonun 3.1 bellesini flashladım . Flash sırasında hata verdi ama telefon yine de açıldı . Şu an gayet stabil çalışıyor . Tek problemim nokıa sleepıng screen , fmobi , flowd uygulamalarını yüklerken yarıda kesilip yüklenemiyor uyarısı vermesi . Bunun için yapabileceğim birşey var mı ?

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
Önce Alman Annasını downgrade edip eski sürüme döndüm . Sonra depo hafızasını ve hafıza kartını sırasıyla biçimlendirdim . (Temiz bir kurulum olsun diye) Üstüne ivonun 3.1 bellesini flashladım . Flash sırasında hata verdi ama telefon yine de açıldı . Şu an gayet stabil çalışıyor . Tek problemim nokıa sleepıng screen , fmobi , flowd uygulamalarını yüklerken yarıda kesilip yüklenemiyor uyarısı vermesi . Bunun için yapabileceğim birşey var mı ?

tekrar flashlarmısın anna dosyalarını ve ivonun dosyalarını aynı yere at öyle dene o 4 dosyayı gösterip.hata ne hatası verdi ?downgrade etmeye gerek yokki annanın üzerine yükleyin direk problem yok...delight 3.0 ın rof3 dosyasını ivonunkiyle degişin eger tr klavye dili istiyorsanız...

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
valla prp1,0 ın ustune belle kurdum cıllopğ gıbı oldu gereksız atık dosyaalr bulunmuor bırakın annayı 1,2 nın sutune bule kurmayın bence ivo 3,1 dtabıl cok hoş

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
valla prp1,0 ın ustune belle kurdum cıllopğ gıbı oldu gereksız atık dosyaalr bulunmuor bırakın annayı 1,2 nın sutune bule kurmayın bence ivo 3,1 dtabıl cok hoş

bu efektler cok hoş olmuş 2 saat önce yükledim daha bir stabil olmuş su ana kadar hata ile karşılaşmadım kurcalamaya devam :-))

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
gps ışaretı cıkmıyor bırde opera 11 yukelnmıyor tek sorun bence bunlar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
tekrar flashlarmısın anna dosyalarını ve ivonun dosyalarını aynı yere at öyle dene o 4 dosyayı gösterip.hata ne hatası verdi ?downgrade etmeye gerek yokki annanın üzerine yükleyin direk problem yok...delight 3.0 ın rof3 dosyasını ivonunkiyle degişin eger tr klavye dili istiyorsanız...

2 tane program yüklenmiyor diye flash atmaya gerek yok bence . Çünkü şu an gayet stabil çalışıyor N8 ve belle . Sadece o programları nasıl yükleyebilirim onu merak ediyorum .

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye

2 tane program yüklenmiyor diye flash atmaya gerek yok bence . Çünkü şu an gayet stabil çalışıyor N8 ve belle . Sadece o programları nasıl yükleyebilirim onu merak ediyorum .

bende bu sleeping screen kuruldu ve calısıyor 3.1 de. burdakini dene bu arada normal masaüstü modda facebookta resimleri acabilen varmı eskiden acılıyordu ilk sürüm bellede sonra modifiyelerde acılmıyor deneyen varmı..?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

senin dediğin gibi yaptım yine hata verdi . Kabloyu çıkar-tak , tekrar bağlan diyor yapıyorum nokia yazısı çıkıyor , telefon açılıyor . ayrıca delight 3.0 rof3 dosyasını da flashladım tr klavye olmadı

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye

senin dediğin gibi yaptım yine hata verdi . Kabloyu çıkar-tak , tekrar bağlan diyor yapıyorum nokia yazısı çıkıyor , telefon açılıyor . ayrıca delight 3.0 rof3 dosyasını da flashladım tr klavye olmadı

2011 versiyonu telefon acık vaziyette yüklemen lazım ben su ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım dead usb moduda kullanmadım.bilgisayardaki tüm nokia ile ilgili yazılımları ovi suit ve driverları sil nokia flashin driver ,cable driver phoenix yazılımlarını sonra sadece 2011 versiyonunu kur sonra telefonu tak driverlerını güncellesin.daha sonra 2011 versiyonuyla flasha.simdiye kadar sıkıntı yaşamadım bendemi gariplik var acaba :-)) ne annaya geçişte nede belleye geçişte sıkıntı yaşadım...

portakalmıyım

Üye
Arkadaşlar müzik çalar ve benim için en önemlisi görsel tasarımda buglar herhangi bozukluklar mevcutmu bu ivo belle'de Birde telefonum pr 1.2 üzerine direk yükleyebilirmiyim? Son olarak telefonumda bir sürü oyun vs mevcut bunları tek tek kaldırmam gerekli mi yada iyi olur mu ?

Üst Alt